crazydaisy aspoň to bylo k něčemu dobrý!
kubánský byly vcelku nepoživatelný, my jen vykusovali tu dužinu, to byly hrozný tuhoně.
A pro všechny, tohle můźe být problem lidí s nemocí střev a hlavně starých lidí. Tak žádnou paniku! A poučení? Nenosit stařečkům do špitálu pomeranče, ale spíš šťávu z nich ![]()
Přiznání
Potrefenáhusa seš mladá! Šiš, že já i neseděla na rukou
Ounz já tě zabiju!!!(uz jsem to vygůglila)
ty kubánský pomeranče byly strasny, ve školní jídelně se dávala pulka k obědu, vzdycky z toho olezla pulka ksichtu
Tak Bettyuz se mi dvakrat stalo, ze jsem mela z pomela silene podrazdeny dasne. Cisteni zubu pak byl ocistec, tak bych byla s mnozstvim opatrna...
Potrefenáhusa já se omlouvam!
Ounz To nebolo od teba pekné s tým ileusom....![]()
Dneska si dám televizní volební maraton a fakt jsem napnutá jak struna. Přála bych si, aby Trump dostal "na prdel"...
nevyviji se to moc dobre, hlavne swing states :(
Tak Betty nepotesim te,videla jsem to. U mlade zeny.
999 tam to muze pozitivne zvratit Philadelphia
Bylo mi kdysi po pěti mandarinkach tak zle, ze jsem od te doby zadnej citrus nepolkla. Ale přešlo to nějak samo. To je ono?![]()
babicka mi kdysi do dvouletyho ditete nacpala dva velky pomerance. dikybohu to obratem vyzvracelo![]()
Ounz Potrefenáhusa kubansky pomerance na Kube neloupou, ale okrajuji slupku, nekdy z nich i vyrezavaji mesicky (vlastne je jako filetuji) a kdyz jsou zdrale, tak jsou dobre
Ježiši, mandarínky sú jedno z mála ovocí, čo mi deti zjedia, hlavne starší, teraz sa mu ich budem báť dať
. Zje dve na posedenie a samozrejme nežuje ale hltá.
Neblázněte s tím ileusem. Kdyby vám Ounz napsala, že alkohol zpusobuje demenci, taky se začnete bát ho pít? :-DD
notna ja jsem pred volbami byla velmi mirny a opatrny optimista, ale i to uz me opousti. Ten oranzovy klaun to snad fakt znovu vyhraje :(
jinx asi to tak dopadne, ale je na něm teda vidět nervozita
notna ne, ale vynadaj mi eště víc ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí