Sweet Potato no ale ti jsou ňuňu :))
Přiznání
Friga Se mi moc líbí i tahle pravěká černobílá filmová verze, tam je ta nezbednost lehce politicky nekorektně znázorněna![]()
paktofonika to je slabé slovo!
bram Überňuňu. Ale plížim se vlastním domem v obavách, zpoza kterého rohu na mne zas někdo bafne Jouva, jouva!![]()
kluci frčí na Fichtel´s Lied ten je také toxický a pak jim to skočí na brntatabrn (Erste Allegemeine Verunsicherung)
artemisia No tak to je ale fakt bizáááár
ještě že jsem si to pustila do sluchátek
711990 Zrovna ji sem jdu dát. Kolegyně v práci ji před lety měla jako vyzvánění na telefonu. Rodina jí volala hodně hodně často, i několikrát denně. To byly hezký časy
Ja ji mám jako vyzvánění telefonu ![]()
a když už jsme u té němčiny, tak co tahle: klik
a mimochodem, co můj oblíbný Baby shark..?? (odkaz snad raději nedávám)
711990 jsem se jednou v hospode vsadila (vo flasku rumu), ze se to naucim...no...ne ne ![]()
Friga já si nemůžu vzpomenout na jméno finské skupiny, myslím že to byly samý holky? Hrají takovou tu tradiční finskou hudbu.. nevíš náhodou?
Inak teda, urobiť na Slovensku kázeň na Shakespeara, tak to biskupi neprehltnú.
Pavlena tu du tu du tuu duu.... ![]()
slniecko Nehovorila som, že celý ten sobáš neprehltla ani moja nitrianska babka ![]()
Pavlena Němčina, jo? Tak to musí zaznít ještě náš školkový favorit:
Magráta Värttinä. Hráli, respektive asi ještě pořád heajou výborně.
Ti jsou skvělí/skvěle. Nebyl tam i jeden chlap?
poustela jsem si je, když jsem vstávala o půl pate do práce.
Sweet Potato Tyjo no to sou poklady ![]()
tv já je nikterak zvlášť neznala- teda vždycky se mi to líbilo, ale bylo toho v tý době tolik, co jsem chtěla poznat, že na ně nikdy nedošlo. Takže o složení vůbec nic nevím. Čas od času si na ně vzpomenu- jako teď přes parfu. Asi nazrála doba si konečně něco stáhnout.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí