Len no já měla naposledy tu čest v Kantýně, přisedl si pár a ty teda mlaskali na celý kolo tzv..myslím, že si tím navzájem dávali najevo, že je to moc dobrý ![]()
Přiznání
Brr, asi bych hodně rychle pláchla! Nebo si dala špunty do uší, občas je mívám s sebou.:)
Ounz Tak s těma jsem naštěstí neměla tu čest, u Korejců zatím vždycky jednorázové! ![]()
paktofonika Ano, po celé délce. Nejhorší (ty čínské) jsou takové, co jsou i dole dost široké, s těmi mám taky problém. Klasické japonské vypadají asi takto, tady je to hezky vidět.

Garfie a ty kulatý lakovaný sem si pořídila domů na tréning - tězko na cvičišti... ![]()
Jinak teda trochu k tématu, docela se to hodí do přiznání, téměř celý víkend u nás strávila naše japonská učitelka, napřed se jí včera nepodařilo dostat domů dceru, takže tady malá zůstala spát
a odervat se ji nedařilo ani dnes, takže tady nakonec strávila spoustu času, povídali jsme si mimo jiné o koroně, líčila, jak jí maminka 2x denně píše, jestli jsou stále naživu
a tak. A říkala, jak se jí na jaře, stalo, že za ní na poště přišla paní a ptala se jí, jestli nemá koronavirus a jak si za ni nikdo v Tesku nestoupal do fronty....takže jsme se dostali i k rasismu a ona říkala, že je hrozně ráda, že žije v Olomouci, protože se tady s rasismem téměř nestkává a že nejhorší zkušenosti Japonců jsou z Prahy. Musím se přiznat, že mě to dost překvapilo.
Ounz
Dobře děláš!!! A taky se do nich v případě krize nejlíp vydlabe malá dírka a dají se používat jako minilžička! ![]()
Garfie
tyjo!
Garfie hmm a je prijatelne nosit si svoje hulky? myslim treba do restaurace
Priznam sa s drzanim priboru mam problem ale to uz som sa naucila ignorovat pohlady ale raz som teda bola hodne nahnevana ked som si vsimla ako si ma pri jedeni nenapadne foti od vedlajsieho stola jeden pan ![]()
Tam som potrebovala vela usilia aby som sa ovladla ![]()
viktorka_od splavu Určitě, já třeba občas brávala dětem dětské. Prodávají se speciální hůlky v krabičce, které jsou vysloveně určené na braní s sebou. Ale zase často, hlavně v těch levnějších restauracích, bývají jednorázové hůlky a s těmi se dá jíst úplně v pohodě
Garfie minilzicka
no proboha,to snad ne!!!![]()
Janulik03 A víš jak by se s tím dalo zhubnout? ![]()
Jinak to focení je strašné, asi bych se na tvém místě neovládla!
Garfie no ja som zvyknuta na rozne reakcie tak ma takmer nic nerozhadze ale toto bolo cez ciaru. Hodila som po nom skaredy pohlad a vedel ze viem ![]()
myslim ze sa uz necitil moc dobre lebo ani nedojedol potom a odisiel
Janulik03 Doufám, že ho z toho aspoň pálila žáha, hulváta blbého.
A uz sa vam stali ze si vas fotili turisti na namesti san marko v benatkach?
Mne ano len dovid bol menej hviezdny. Vysral sa na mna jeden z holubov a trafil dobre. Ja som zvreskla a o sekundu fotaky na mna
sestra s matkou sa isli urehotat , kozy
Janulik03 Mne si fotili asijší turisté v Římě na Capitolu. Byly jsme tři kámošky, toho času zrzavé, a všechny jsme číčaly na jednu kočku, taktéž zrzavou.
Janulik03 co bylo u tvého zacházení s příborem tak špatně, že si tě fotili dokonce od vedlejšího stolu. Já myslím, že ses mu prostě líbila.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.