Krutě se mi nelíbí když někdo nadužívá v psaném projevu s dospělými lidmi zdrobnělé výrazy![]()
Přiznání
Janulik03 Tak mně se to nestává, ale manžela občas turisti fakt žádají, jestli si ho můžou vyfotit
on je takovej excentrickej :)
Krutě se mi nelíbí když někdo nadužívá v psaném projevu s dospělými lidmi zdrobnělé výrazy
i v mluveném! :)
Janulik03 dala se do mě zvědavost, ty to popisuješ, jak kdybys držela příbory v pěsti ![]()
Tulipe ano souhlasím
Nevím, jestli znáte to "Jak nás vidí cizinci". Australani a cizinci tam žijící ochutnávají českou kuchyni a hodně často se divím, jak zacházejí s příborem.
Sweet Potato tak to sa nedivim čičiči ![]()
Garfie no ja som zvyknuta na rozne reakcie tak ma takmer nic nerozhadze ale toto bolo cez ciaru. Hodila som po nom skaredy pohlad a vedel ze viem
myslim ze sa uz necitil moc dobre lebo ani nedojedol potom a odisiel
dobre mu tak, blbovi ![]()
Jsem na tom podobně jako Makara - COS nevedu. Navíc v šatníku téměř nevedu ani černou. Černé mám jedno sako a jedny kalhoty, vytáhnu je jednou za cca deset let, když to situace žádá (naštěstí jsou to imho celkem nadčasové modely...) Vezmete mě, 999 ? S vidličkou správně sice umím, ale v běžném provozu na to kašlu. Nicméně ráda bych se dovzdělala, mám dojem, že méně profláklé prohřešky se u mě jistě najdou... a vinný exkurs Pinot Noir a hůlkový workshop Garfie láká též velice velmi.![]()
Janulik03 Nojo, ale tak to neni tim, ze bys neumela, o tom jsem prave nepochybovala. A foceni si nekoho stylem Jee, podivej, táto... je neomalenost.
Nevím, jestli znáte to "Jak nás vidí cizinci". Australani a cizinci tam žijící ochutnávají českou kuchyni a hodně často se divím, jak zacházejí s příborem.
Znam a taky často "hledím". Napíchnou třeba celý knedlik nebo flak masa, zvednou nad talíř a okousavaji ho, místo aby si kousek ukrojili...nechápu.
Priznam sa s drzanim priboru mam problem ale to uz som sa naucila ignorovat pohlady ale raz som teda bola hodne nahnevana ked som si vsimla ako si ma pri jedeni nenapadne foti od vedlajsieho stola jeden pan
tyjo tak fotit si někoho při jídle je asi víc nevychovaný než držet nevhodně příbor!
jj tohle mě na tom baví :)
Kokoska no pohoda on mozno nemyslel ze by som si ho vsimla. Neznasam konfliktne situacie a vyhroteny stav mi posobi az fyzicke utrpenie ale tam som mala nakrocene k inzultacii. A to este som to nedala najavo pred muzom ktory tam bol so mnou ten by si servitky nebral je v tomto smere hodne prchky ![]()
Ounz jak nas vidi cizinci som objavila tu a byvaju tam dobre hlasky ![]()
Janulik03 to jo, třeba: je to málo ochucený, dal bych na to kečup nebo barbecue ![]()
Jedna Američanka, co tu dva roky žila, se hrozně snažila stolovat způsobně, ale z nějakého důvodu byla přesvědčená, že je tu faux pas držet v rukou oba příbory zároveň. Myslela, že se sluší napřed nakrájet, pak jíst.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.