Já už vidím ten příští sraz, někde na strelnici ![]()
Přiznání
Ja strilim blbe, docela mi to jde s malorazkou akorat. Mame doma vsechny druhy dlouhych palnych zbrani krome vzduchovky, ale na trap ani skeet to u me neni
.
continuity A moora by si mohla vzít luk :-).
Kdybych já na ten dron vytáhla, co máme doma, tak z něj nezbyde ani šroubek :) Ale ony to snad ví, žádnej k nám nelítá. Střílím ráda, ale ne ze vzduchovky, z pistole. Nebo revolveru. Samozřejmě jen na střelnici. A nejlepší jsou takový ty terče, na kterých jsou namalovaný siluety člověka, jak ho drží nějaký zloun a úkolem je zastřelit zlouna. No, občas to nevyjde, to přiznávám. Ale naštěstí jsou jen papírový.
Karja Ja jsem spis myslela, ze jsem byla v mladi blba a neumela nikoho vyuzit na ty vecere, vylety a stehovani nabytku. A ted uz na to kaslu, zejo...Byt mam zarizenej.![]()
andulka01 my teda jedem jenom v těch volně dostupných sportovnich zbraních, ale když vidím, jak diabolka projede plechovkou od piva... Brokovnice není potreba.
Náš Ondra má doma takový velký trezor a v něm od pistole až po samopal + nějaké historické zbraně. Myslím, že brokovnici tam má taky.
A v práci má samozřejmě služební. Tak až budu někdy u něj a když přiletí dron, mohla bych si něco půjčit. Možná bych se i trefila, mezi zbraněmi jsem vyrostla a jako děcko chodila na střelnici s tátou.
Na střelnici mě to baví hodně, hlavně malorážka, z glocku a čz mám dost respekt, ale vystřelím si ráda. Akorát tu brokovnici jsem ještě nevyzkoušela ![]()
Catherinne na brokovnici bacha - "kope" do ramene. Zkoušela jsem jen jednou střílet na holuby a už mě to neláká. Nejraději mám střílení na panáčky z Berrety s malorážkovými náboji. To si připadám jak Makepeaceová
.
Makara no to je přesně ten důvod, proč jsem po ní ještě nesáhla ![]()
Mě střílení moc nezajímá, vlastně kromě vzduchovky jsem z ničeho nestřílela. Na posledním dogbiatlonovém závodě jsem ale prošůa čistě, což je fajn, protože za netrefený terč se přidává 20sec
Luna Ja taky byla blba, potencial jsem mela mnohem vetsi, ja byla nakonec az moc hodna asi:-D
Na pionýrským táboře jsem byla druhá ve střelbě vzduchovkou. Potom jsem začala chodit do střeleckého oddílu. Bavilo mě to dost. Teď máme tu krátkou, moderní vzduchovku a je to zábava
.
Já jsem netrefila nikdy nic. Mám v sobě asi nějaké geny leváka a nedokážu se koukat třeba do klíčové dirky nebo do hledáčku fotoaparátu a taky do hledí vzduchovky (jmenuje se to tak?) pravým okem. Ovšem opřenou pažbu musím mít ze záhadného důvodu o pravé rameno a to se teda míří sakra blbě :D
Kokoska mam to uplne stejne! zkousela jsem strilet s oprenim "na levaka", ale moc mi to neslo. zavrit jen levy oko ale nejde vubec. takze vetsinou jsem strilela prakticky poslepu a vysledek odpovidal:-(
viktorka_od splavu díky, myslela jsem, ze to tak mam jen ja. Vsichni se na me tvarili jak na uplnou trubku, ze nedokazu sparovat oko a rameno. Prirodni ukaz ![]()
Kokoska zalezi, jaky oko mas "ridici". Zamir na vzdaleny predmet treba vztycenym ukazovackem s obema ocima otevrenyma a pak privri jedno oko a pak druhy. V jednom pripade ti prst uskoci do strany mnohem vic. Tak tam, kde se skoro nehne nebo uskoci jen malo, tak to oko je ridici a tim bys mela mirit. (A podle toho drzet zbran jako pravak ci levak. Plati pro vyber luku, v pistolich apod. se neorientuju)
moora podle toho bych opravdu mela zbran drzet jako levak, to levy oko mam v lajne. jenze levak bohuzel nejsem, ani preucenej - levou mam totalne nesikovnou. ve strelbe holt karieru neudelam:-)
moora tak jsem to právě vyzkoušela a manžel tady na mě kouká jako na blázna. Až mu skončí schůze, tak mu to vysvětlím ![]()
viktorka_od splavu nekdo je schopnej mirit obema ocima. Ja treba ne, me do toho zacne zcela nevypocitatelne jedno oko vic kecat a pak se trefim o 2 metry vedle
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“