Můžu vědět, jakou? Sousedi by se zbláznili, haha.
Ježiš to nevím, ale zjistím ![]()
Mirka tak máme Browning Buck Mark URX ![]()
EDITH4B To ale vypadá dobře! Díky!!![]()
A má to přípravu na optiku, to by byla legrace. Jsem ráda střílela ze vzduchovky s optikou. Sloupky od plotu na cca 50 metrů jen tak cvrnkaly![]()
Mirka optiku jsme dokoupili ![]()
EDITH4B Dobře jste udělali![]()
Už asi po páté poslouchám Terror ![]()
Koukam na reality show Svatba na prvni pohled!
To je upadek proste![]()
razorblade Aaaa, a ja nic nevim! Jestli to po nocich budu poustet na telefonu, tak to bude teprve upadek!
Karja hlavne musis zacit od prvniho dilu!![]()
razorblade :-DNenavadej!
Karja čtu nenadávej, tak jsem si znovu přečetla post razor kde je skryta nadávka
razorblade ááá, už se těším, až si zas zítra pustím novej díl k práci! Se musím dívat na tajňačku na pc, jednou mě přítel načapal, jak na to fascinovaně zírám v telce a měl teda k mýmu počínání dost výhrady. :D
razorbladejezis ja zapomnela![]()
Zehlim a cumim misto toho na natflixu na Byl jednou jeden vynalezce ![]()
U nás tomu podlehl manžel :D :D Dneska mě donutil vypnout seriál na Netflixu a povinně Svatbu na první pohled ;-) A na byl jednou jeden život/vynálezce/člověk se dívám ve francouzštině, aby mi během covidu úplně nezakrněl mozek ;-)
U nás tomu podlehl manžel :D :D Dneska mě donutil vypnout seriál na Netflixu a povinně Svatbu na první pohled ;-) A na byl jednou jeden život/vynálezce/člověk se dívám ve francouzštině, aby mi během covidu úplně nezakrněl mozek ;-)
no to ses fakt dobra! Ja umela frj fakt dobre...jeste pred 12 lety
od ty doby jsem ji nepouzila..ted dam lefa: leef lezee do tramfajeeee, zereeee mandleee a lopee sijeeee![]()
![]()
Lama_z_Lana ja zaspievam akurát tú pesničku ako sa slon hupal na mesiaci
. Ani napísať ju nemôžem, lebo neviem už ako sa čo píše.
Karoleena jako vcera to byla celkem nuda, ale dalsi dil bude asi prdel, protoze zenich cislo 4 bude mit nejakej hysterak :D
Jsem tu správně na mimibazaru, prosím?
![]()
barbucha karanténa je zlá doba prostě ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.