Lamicka continuity Střílím ze vzduchovky jen velmi občas, ani ji nevlastním, ale baví mě to moc. Sama sebe jsem hodně překvapila letos v zimě, kdy jsem běžela dobročinný mini biatlon a nastřílela celkem vysoké skóre (o dost víc než přítel, nesl to hodně těžce :-). Ten soustředěný moment bez dechu je super.
Přiznání
continuity kluk je malý a hlavně je třeštidlo a roztržitý, i s nožíkem na houby ho musíme bedlivě hlídat, je schopný nás všechny ve vteřině pořezat. Ale lepší se to
, tak třeba k tomu taky dospějeme.
andulka01 tyjo, v biatlonu musí být střílení hodně těžké, jsi dobrá!
Lamicka Po 400 m plavání mi to šlo daleko daleko hůř :-) Třeba to byla náhoda, ale radost to udělalo. A fakt to byl mini biatlon, amatérský, krátký.
Hlasim se k tem, kdo maji rady strileni ze vzduchovky. V pionyrske soutezi "Partyzansky samopal" jsem sice odbehla nejhorsi cas, ale zase jsem to dohnala strilenim..! ![]()
![]()
![]()
andulka01 Tak Betty tak když jsme v tom "přiznání", tak já se přiznám, že jsem naprosto srovnaná s tím, že už zůstanu sama. Mám tolik jizev na duši i na těle, že bych neměla druhému člověku co nabídnout. Ano, přiznávám, připadám si horší než ostatní, ti hezcí, nezjizvení atd. No a taky chlapům nevěřím, protože mi přinášeli především slzy. Měla jsem tedy jen dva vztahy, ale stačilo.
Co bys komu nabízela? Ptej se naopak, co může on nabídnout tobě! Kapka sobectví ještě nikomu neuškodila ![]()
Málokdy s tebou souhlasím, ale tentokrát naprosto.
Taky vidim drobnej rozdíl v tom, že psychický deptání a citový vydírání tě - na rozdíl od rány pěstí - na místě nezabije.
Dík, to je hotový vánoční zázrak, píšu si to do kalendáře ![]()
Karja No ale představ si, mluvím za sebe, že takový to: Nechat se zvát na večeře, na výlety a nechat si stěhovat nábytek se mi jakživ nestalo.
Já třeba absolutně NECHÁPU. Na mě celej život všichni jenom čuměli a konec, dál nic. ![]()
Luna To je zajimavy, jak se ti z toho cumeni staly ty dve deti!
Karja ty to musíš znát, ne? Koukáš a najednou je máš![]()
Dalia Ono to zní smutně, ale vlastně je rozumné nechat všemu čas a prostor. Asi jako po nevydařeném vztahu, člověk je fakt rozsekaný, honem hledat něco dalšího nebývá dobré. Je důležité umět být i sama. A sama sebou. A kdo ví, co ti život nasychtá časem.![]()
Pavlena continuity Jako dítě a náctiletá jsem střílela skvěle a moc mě to bavilo. Zrovna nedávno jsem si na to vzpomněla a chci si koupit vzduchovku. Musím to nějak nastudovat je jich teď spousta druhů. Docela se mi líbí ty krátké![]()
Sweet Potato Umím být sama, je mi tak líp než s chlapem.
A mám syny, to je důležité.
Dalia Jen je možná škoda kategoricky odmítat už dopředu. Ono to bez nich jde, samozřejmě, být někdy sama je docela super, ale pořád i po sakrakarambolech věřím, že ve dvou je svět barevnější. Ale ve finále je stejně nejdůležitější že budeš šťastná a v pohodě, ať tak nebo tak.
Dalia Tak hele....přece nemusíš být hned nějak šíleně zamilovaná, ne? Já chápu, že nechceš žádný vážný vztah, ale to po tobě přece nikdo nechce, souhlasím s Karja a barbucha, můžeš si z mužů vzít to lepší a myslet při tom především na sebe. Být trochu potvora ještě žádné ženě neuškodilo.
Jo a pochopitelně, po tom co napsala continuity pode mnou bych ráda dodala, že je to pochopitelně jenom tvoje věc a nikomu do toho nic není!
Spokojený život se dá vést různými způsoby a žádný z nich není horší nebo lepší, jen vést ho sama, protože "to už dvakrát nevyšlo" je možná škoda.
Dalia já si treba myslim, že pro spokojený život partner není nutný. pokud jsi takto spokojená, je to úplně v pořádku. Třeba se to časem změní a třeba taky ne, ale vůbec není nutné to řešit teď.
Pavlena continuity crazydaisy Jste dobrý teda! Já ze vzduchovky netrefím stodolu na 20 metrů.
andulka01 tak když jdeme někam s kamarádama, taky radši střílejí jenom do plechovky, tam se to tolik nepozná.
Mě taky baví střílení, jako dítě z rodiny lesníků a myslivců jsem si vyzkoušela střílet z lecčeho. Luk mi teda moc nešel, po pár střelách už nemám sílu ho natáhnout. Jinak myslím, že střílím obstojně. Ve škole jsem ještě zažila branná cvičení, tam jsem že vzduchovky střílela nejlíp ze třídy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“