Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline letfenixa
10688 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 09:02

Tie príbehy ma zvazuju hrôzou a bezmocou a aj to, že vo svojom okolí nikoho nepoznám, kto to zažíva a možno aj niekto áno a skrýva to.

Online andulka01
12613 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 10:05

Lamicka eee, vzduchovka? Pro drony platí velice přísná omezení, nesmí létat nad lidmi, kteří k tomu nedali výslovný souhlas, nad soukromým majetkem a podobně.

Online andulka01
12613 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 10:21

Renusatko šílený... bohužel ti týraní to často nechtějí přiznat, protože to berou jako vlastní prohru, chybu. To sebevědomí už je tak nízko, že klesnout ještě v očích rodiny či známých je nepředstavitelné. Jde to všechno ruku v ruce a je strašně těžké si to přiznat.

Dalia Ale oni muži nejsou všichni magoři, teda doufám a zkouším to dál

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 10:25

Renusatko to je strašný, je mi to moc líto. 

Offline Tak Betty
5929 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 10:28
Reakce na Dalia:

​Z toho mrazí, strašné! Když to čtu, jsem tuplem ráda, že už jsem sama a sama zůstanu.

Je moc dobře, že jsi v sobě našla odvahu se tomu č......i postavit!

​ale,ale,  jsi krásná žena a vsichni chlapi nejsou hajzlove.

Offline Lamicka
14104 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 10:41

andulka01 no ale tu nemám!

Online andulka01
12613 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 10:43

Lamicka Hele kšefty s kvérem jsou otevřený když nemůžem nakupovat hadry...

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 10:59

andulka01 Tak Betty tak když jsme v tom "přiznání", tak já se přiznám, že jsem naprosto srovnaná s tím, že už zůstanu sama. Mám tolik jizev na duši i na těle, že bych neměla druhému člověku co nabídnout. Ano, přiznávám, připadám si horší než ostatní, ti hezcí, nezjizvení atd. No a taky chlapům nevěřím, protože mi přinášeli především slzy. Měla jsem tedy jen dva vztahy, ale stačilo. 

Offline Lamicka
14104 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 11:02
Offline Hanka H
2912 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 11:04

Dalia Dej tomu čas! A že nemáš co nabídnout!? Blbost, přeci sebe, a to nemyslím jenom tu tělesnou stránku. Zcela se uzavřít mužskému světu byla škoda v jakémkoliv věku.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 11:05

Psychicky týraný v manželství je můj příbuzný a fakt není v mojí moci mu jakkoli pomoci. Pouze vyslechnu, když se nám podaří být o samotě, ujistím ho o svědectví kdyby něco a tím to končí. Ukončit to nechce a ano vydírá ho dětma a to prostřední má s milencem, s kterým se i nadále schází. On to všechno špatné vidí, odkývá, uzná, ale stejně řekne, že neodejde. někdy mi přijde, že mu to duševní utrpení dělá dobře.

Offline continuity
41404 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 12:04
Reakce na andulka01:

Lamicka eee, vzduchovka? Pro drony platí velice přísná omezení, nesmí létat nad lidmi, kteří k tomu nedali výslovný souhlas, nad soukromým majetkem a podobně.

nevahala bych na chalupě ani pět minut. Pocitam, že než bych nabila, ještě rád zmizí.

Jinak od 1.1. platí ještě přísnější požadavky na všechno,co není úplná hračka a díky bohu za to. Když se koupu na chalupe, je to sice ke vzteku, ale pořád je to sranda oproti dronu na letišti nebo nad areálem jaderné elektrárny.

Offline Lamicka
14104 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 12:22

Kdyby to někoho zajímalo, tak zde jsou odkazy videa a zaverecne shrnuti konference Násilí na ženách a pandemie. 

To je rovnost

Online andulka01
12613 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 12:26

continuity Úplně vidím z pohledu té kamery dronu, jak nabíjíš nějakou hustou dvouhlavňovku brokovnici

Offline Karja
43554 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 12:28

Renusatko Je to hroznej pribeh a hroznej osud tech dvou kluku. Jeste mi prijde hrozne v tech novinach, ze se tam zminuje ,,po dlouhodobych neshodach,, nebo ,,ma skrytou agresi, kterou je schopen rozumove ovladat,, ,,bez udani duvodu opustila,,. Clovek z toho clanku vyjde, ze se hasterili div ne o neumyte nadobi, kterym muz obcas pri ujeti nervu prastil a zena se rozhodla hledat lasku jinde. Pritom se za tim skryva tolik utrpeni. Kolik toho skryvaji ostatni zpravy o takovych dlouhodobych neshodach.....

Offline Lamicka
14104 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 12:29

continuity no já mám 2 vzduchovky u našich  na gymplu mě to hrozně bavilo, dostala jsem se ke střílení přes příbuzneho, měla jsem doma improvizovanou střelnici (na vzduchovku). Líbil se mi ten moment soustředění. Pak jsem šla na VŠ, do práce a nějak jsem na to zapomněla  Teď s dětmi ani takovou věc mít nechci.

Offline continuity
41404 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 12:32

andulka01 my teda jedem jenom v těch volně dostupných sportovnich zbraních, ale když vidím, jak diabolka projede plechovkou od piva... Brokovnice není potreba.

Offline Tak Betty
5929 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 12:33

Dalia a taky jsi sakra ještě mladá. Tak opatrně s tím rezolutnim prohlášením.

Offline continuity
41404 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 12:39

Lamicka tak kluka máš ještě asi malého, my máme asi dva roky nějaký lepší luk a teď od jara dvě vzduchovky a už je to myslím v pohodě ( ale taky to nemám doma v skrini, ale uklizene v garáži, kam se děti samy nedostanou). Ve škole už jsme taky stříleli někdy od té páté třídy, strašně mě to bavilo. starší dcera navic střílí výborně,ona je teda obecně dost vyrovnany typ. 

Offline Karja
43554 příspěvků moje polička 27. listopadu 2020 12:39

Dalia Ale prosim te, tak netreba hledat zadny zivotni lovestory, chlapy zivotni uz mas, syny! Nechat se zvat na vecere, na vylety, dovezt si tezky nabytek, dat si na zahradce kafe.... Ja myslim, ze mas hodne co nabidnout, ses moc krasna a vyrovnana a statecna a urcite mas spoustu uzasnych vlastnosti! Takze uvidis, co ti zivot prinese, zadna rezolutni prohlaseni netreba;-)