Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 16. prosince 2020 18:59

Garfie přesně, já byla tak šťastná, že jsme se na něčem rozumně domluvili a prásk, po roce zase pojedeme tyhle dementní tanečky znovu

viktorka_od splavu no a já řeknu, že nic a mám průšvih skrz celou rodinu. Nic,  to je marný. Jen jsem si tu chtěla odložit, když už byla příležitost a vhodné téma.

Offline Garfie
28579 příspěvků moje polička 16. prosince 2020 18:59

viktorka_od splavu Hele, tak zase v létě bych si to asi nebrala tak osobně  když já měla pocit, že mi naši prostě naložili jeden z vánočních o den dřív...

Offline viktorka_od splavu
49366 příspěvků moje polička 16. prosince 2020 19:03

Garfie njn, ja to chapu, maminka je Eva.. tak si davam zalezet abych pro ni mela darek zvlast. jako i ten nevanocni papir v lete nekde vystracham, jenze bud je slovy meho muze "hnusnej" nebo je to nejaka stresovka na posledni chvili, pac materialu mame pul sklepa tak proc to kupovat- aha tak nic, jej, kde ja ted budu shanet..

Offline Garfie
28579 příspěvků moje polička 16. prosince 2020 19:07

viktorka_od splavu V létě by mi to přišlo spíš milý. :-) Jinak jako dospělá to pochopitelně chápu a asi bych se nad tím nepozastavila, ale jako dítě mě to fakt dralo. A vem si, že tehdy to byl fakt problém, před Vánocemi se normální papír nedal koupit!! 

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 16. prosince 2020 19:43

Malenge jezis to nuceni k vymysleni svyho vlastniho darku nesnasim uplne nejvic

A ešte od niekoho (blízkeho, ešte chápem, ak tie deti niekto polroka nevidel....) mojim deťom, najlepšie s tým, nech to aj kúpim a zabalím

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 16. prosince 2020 19:50

barbucha muž je den před Silvestrem a vzhledem k tomu, že v normální době jsme na chalupě se 40 kamarády, fakt si nemůže stěžovat na nedostatečně oslavy. Akorát jsme všichni na Silvestra krapet unavení.

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 16. prosince 2020 19:50

Malenge to je desny, nerada to prehanim s darkama, ale o to vic me stve svagrova, ktera letos vyhlasila, ze jejich diteti smi koupit jen jeden kus predem vybraneho darku moji rodice, ale my uz mu nic dat nesmime, protoze "to nechteji prehanet" a mame pochopit, ze prece je TOLIK lidi, kteri chteji jejich dite obdarovat a mel by toho prilis. A tim padem rovnou zrusila davani si darku mezi mnou a mym bratrem, protoze ja mu v ramci tyhlety idiotsky dohody taky nemam nic kupovat. Ja si davam darky rada, vzdycky jsme meli pravidlo jednoho darku pro kazdyho, takze zadny hordy zbytecnosti se nekonaly...a ted sem akorat nasrana. 

Offline Pinot Noir
29921 příspěvků moje polička 16. prosince 2020 20:10

711990 to je teda smutné. Myslím, že jeden dárek každý každému fakt není přehánění, moc nechápu, co tím sleduje

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 16. prosince 2020 20:17

Pinot Noir podobna scena byla i pred prvnima narozeninama kluku...proste v jeji rodine je tolik lidi co chteji jejich diteti udelst radost, ze my bysme meli nekam zalezt a neobtezovatpricemz nikdy nedostali nic nevyzadaneho, ani nikdo nekupoval tuny kramu. 

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 16. prosince 2020 20:18

711990 á toto skúša moja švagriná, jednoducho to ignorujem.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 16. prosince 2020 20:19

711990 tak to znamena,ze tvemu malemu tim padem taky nic nedavaji?

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 16. prosince 2020 20:22

Zarinya jj presne tak. Coz me mrzi, i za sebe, ja rada dostavam darky:D

Offline Jos
příspěvků moje polička 16. prosince 2020 20:24

711990 Proc to plati i na tebe a bratra? To si snad muzete rozhodnout sami, ne? Jako ja treba znam svagrovou v podstate ,,od videni", za 15 let jsme prohodily snad dvacet vet, tak si nic vzajemne nedavame nebo max kytku k narozkam. 

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 16. prosince 2020 20:27

Jos no, protoze ten plan mi komunikoval bratr a rovnou to predlozil jako ze si nebudeme vubec davat darky. Jako my msme oba kolem vanoc i narozky, to odmitam prestat slavit, ale prudi me to. Jinak s ni si taky nedavam, ale to mi prislo tak nejak prirozeny, no.

Offline Jos
příspěvků moje polička 16. prosince 2020 20:38

711990 Tak to je smutny, to s brachou. U nas to rikame s rodici kazdy rok, ze si jako dame nejakou drobnost a pritom to vime vsichni, ze to nikdo nedodrzi . Treba letos rikam tatovi, ze na stavebnice ma kluk jeste nekolik let casu, tak uz to pry nevydrzel a bude ji stavet sam. Treba to jeste nejak vykomunikujes...

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 16. prosince 2020 20:40

barbucha já jsem k svátku dostala adventní kalendář a druhej den na Mikuláše balíček. A moje ségra dostala ten samej balíček a kalendář k tomu. Takže ti rozumím

A jsi btw čtvrtej člověk kterýho znám, kterej má narozeniny 28.

A ještě do statistiky přidávám, že manželova sestřenice je 23. a ségra 24. Ten březen je nějakej.... no asi jaro, no.. :) 

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 16. prosince 2020 20:42

711990 Hele, to je jako moje segra a ja. Akorat, ze ona chce davat a ja ne. Vloni to argumentovala tak, ze my jsme jejim detem davaly darky spoustu let, tak nam to chce vratit. Letos, ze proste chce. A ja ji rekla, ze ja proste nechci. Takze to dopadne tak, ze nase deti darky od nich dostanou a oni ne. A mne se proste prizpusobovat nechce, takze smula. Se sambovou rodinou jsme to nastesti uspesne oboustrane zrusili. Ale asi je to furt jina pozice nez ty a svagrova. Jednak ja mam neteri a synovcu 6 a druhak je to segra, svagrovy bych asi neumela oponovat, to by mi bylo blby se s ni nedomluvit oboustranne stejne.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 16. prosince 2020 20:46
Reakce na 711990:

Jos no, protoze ten plan mi komunikoval bratr a rovnou to predlozil jako ze si nebudeme vubec davat darky. Jako my msme oba kolem vanoc i narozky, to odmitam prestat slavit, ale prudi me to. Jinak s ni si taky nedavam, ale to mi prislo tak nejak prirozeny, no.

Jinak s ni si taky nedavam, ale to mi prislo tak nejak prirozeny, no.

​jestli v tom nebude zakopany pes.treba cekala darek a nic tak to zatrhla vsem.

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 16. prosince 2020 20:48

Zarinya vidis! 

Karja no ale proc nechces aby tvoje deti dostaly darek? Ja tomu moc nerozumim...snazim se to respektovat, ale nechapu to.

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 16. prosince 2020 20:50

711990 Protoze toho maji miliony a jejich deti toho taky maji miliony;-)