barbucha Ja bych si taky nebalila, ale je divny pred detma nic nedostat:-D. Ale ja na ty vanocni darky vubec nejsem, fakt me to bavi jen pro deti. K narozeninam by me to stvalo,nic nedostat nebo neco desnyho;-)
Přiznání
Jennyfor tvoje povídání mě potěšilo,jak to máš hezky srovnané...přeju ti vše dobré,jsi moc sympatická![]()
barbucha Tak ja balim stylem darkova taska ![]()
O narozeninách mi nemluv, mam je 28.! ![]()
barbucha Já 23.
a nejvíc mě nas..když mi dá někdo dárky ve vánočním papíru! ![]()
Chudáci největší jsme!
barbucha Tak! ![]()
Švagrová má svátek i narozeniny těsně před Vánoci, navíc jejich rodina je šíleně dárkovací, to jsou hory a hory a tuny darů, někdy naprosto zbytečných, jen proto, že se to má
tak loni se mi povedlo konečně po letech snažení zavést, že dary mezi dospělými zrušíme a dáme jen dětem, když už máme oboje dva kousky a navíc dostaneme spoustu věcí od tchánů. Jeden rok jsem si to užila! Letos mi bylo vysvětleno, že je to blbý, že jak by to pochopily děti
(jejich samozřejmě), že my navzájem si nic nedáme, ovšem ty děti furt věří na Ježíška, ten nosí dárky, takže upřímně wtf?!? Jsem z toho dost otrávená, protože po mně je vyžadováno poslat nápady ideálně s přesným odkazem, aniž bych však dostala odkaz obratem i já...no nic, blbost, děkuji za odložení.
Malenge Já tyhle komunikační šumy nesnáším. Podle mě je vlastně fuk, jestli si rodiny dávají dárky do pátýho kolene nebo vůbec a večer si dají jen svařák bez dárků, ale pojďme se na tom prostě rozumně mezi sebou domluvit! Fakt tyhle tanečky a hry dospělých jsou k smíchu....jako ne že by to u nás nebylo!
moora
Děkujeme! :-)
moora Díky - to by mě nenapadlo, ale od teď si dám pozor!
barbucha Moje neteř je Barbora a narodila se v půlce ledna...a nejhorší je, že ji mám na svědomí, protože jsem trvala na tom, že musí mít iniciály BB a nic lepšího než Barbora nás nenapadlo!!!
Černá kočka
že ho zdravím, zase na základce jsem si mohla pozvat celou třídu (máma byla svatá žena mi teď dochází!!!) a rychle nám to do Vánoc uteklo! ![]()
barbucha moje mami ma svatek a narozeniny v jeden den na mikulase.![]()
Cely zivot ji kvuli tomu lituju.A kdyz mi puvodne syn rekl,ze vnuk bude v prosinci tak musim rict,ze sem pak byla moc rada,ze doktor nakonec stanovil az ke konci ledna.
Malenge jezis to nuceni k vymysleni svyho vlastniho darku nesnasim uplne nejvic![]()
Starsi je 29.11, svatek ma 4.12. Ja mam 5.12 narozky. Takze u nas taky veselo:)
barbucha No nemysli sI, nase chudatko male dostane jako narozeninovy dort asi vanocku:-D
Taky jsem původně měla inicály BB. Což nijak nevylepšilo trudnej život nebohého dítěte, který dostalo dárek k svátku A k Mikuláši a většinou kulový k narozeninám anžto se v tom shonu zapomnělo... a ani stejně trudnej život adolescenta a později dospělého, protože na oslavy (čti: chlastačky) těsně před Silvestrem taky nebyl čas nebo kyslík. Nebo pajšl ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.