Jennyfor to je strašné,tlapkam moc.
Přiznání
:-D My teda darky mezi dospelymi zrusili pred lety, vloni jsme I zrusili darky mezi cizimi detmi (tj. netere a synovci). A fakt se mi zije lip! Ono my drzime narozeniny a svatky a prijde mi, ze dnes za casu hojnosti se proste tezko vymysli, kdyz tomu diteti kupuje darky treba 6-8 dospelych.... No a se sambem to taky kazdy rok tak jako snizujeme a snizujeme. Letos dostanu mobil, kterej jsem si sama vybrala a nechala dorucit. A sambo to uz asi vite, ze ten je strasne nematerialni a na sebe setrivej, takze nic nechce, tak ten dostane osusku se svym fotbalovym tymem:-D. Myslim, ze bude nadsenej! Vloni mi vlastne rekl, po tom, co jsem mu koupila tricko, ze by byl rad, kdybych mu misto darku koupila jeste jeden darek pro sebe, ze by mel vetsi radost. Tricko jsme sli vymenit (ze pry ma velky vystrih) za kabelku pro me. Jako to je material....Snad ta osuska nebude to much! Mozna mu zez srandy koupim nejakej velkej darek k vyroci nebo k valentynu:-D
Jennyfor Jak tě tak čtu, tak si říkám, za co? Za co má tahle fajn ženská takovej život. Mít tvoji adresu, tak pošlu dárek.
Jennyfor to je smutné. :(
Jennyfor obávám se, že fakt vítězíš, to je strašný, strašný... ![]()
![]()
![]()
Kokoska Stáhla, večer poslechnu se svařákem
Díky
Ale tak všechno nebylo smutný, z tý šaly byla léta roztomilá vánoční historka. A můj ex, ten druhý v pořadí, měl i jiné kvality, zas v běžným životě se to dalo a tyhle úlety jsem brala ze začátku jako roztomilé, později jsem mlčky přecházela a až ke konci si to všechno brala víc osobně
Tuhle jsem seděla se synkem, zas po dlouhý době hezký večer, i když jsme si pro jistotu nechali náhubek a on mi říká: Ty bys mami měla napsat knížku. Takovejch divnejch historek, takovejch divnejch lidí, co jsi potkala, oba ti manželé taky exoti a to jsem tu ještě nic nenapsala z pracovního života, to jsou story, to nevymyslíš. Ale tam by to mohlo být na žalobu, tak jsem opatrná ![]()
Ale zase některý ty bláznivý přihody byly krásný, náhodná setkání s báječnými lidmi, místa, kam jsem nedoufala, že se někdy dostanu, milá gesta nebo pomoc od lidí, od kterých bych to nečekala, vyznání lásky od mladíků mladších než můj syn, náhody, co změnily můj život.
Já si v globálu nestěžuju, zažila jsem od všeho kousek a snad ještě něco bude.
Vždycky, když na mne padne nějaká sebelítost, tak si uvědomím, že jsem měla vlastně velký štěstí, že tam byly ty lásky i nenávisti, propady i vzestupy, že za mnou něco zůstalo - třeba sw, který dnes používá 90% doktorů, to mne vždycky potěší, když uvidím v ordinaci svoje dílo, nebo web jedné velké instituce, co už běží 10 let a zatím to nejsou schopní ničím nahradit, aplikace pro farmaceutické reprezentanty, co používá půl republiky, dvě zdravé chytré děti a teď ta malá vnučka, taky je to kus ze mně.
Takže je všechno v rovnováze a netřeba mne litovat ![]()
JennyforTak jasně, nepíšeš všechno, ale já tě nelituju, ale obdivuju! A napiš tu knížku.
Ted byl, mam 6 ks:)
Jennyfor me vzdycky napadne ze jsi asi tak podobne jako jina realita musela v minulem zivote nakopnout hodne stenatek, ze to snad neni ani mozny. Ja uz si teda taky balim darky pro sebe pod stromek, muz na to neni a jak rikas, vetsinou tesne vedle a nebo uplne na houby... A ja chci taky pod stromek neco z ceho se muzu radovat a tak, takze letos jsem se rozsoupla i pro sebe:D
rasaNori jezis tos mela hlasit ale! Kde?
rasaNori Taky me to napadlo, ze tech negativ na jeden zivot je nejak strasne moc.
Ad darky, taky si kupuju a balim sama sobe nebo poslu presny odkaz muzi, co chci. Eliminuje to spoustu potizi vcetne pocitu krivdy.
rasaNori já si před Vánoci taky dělám radost dárky pro sebe podle svého výběru od té doby, co jsem na Štědrý den rozbalila silikonovou mašlovačku.
Letos jsem teda poslala manželovi link přesně toho, co bych si přála (hudba) a vznesla požadavek na jeden romantický dárek, který sám vymyslí. Ale očekávám něco na úrovni té mašlovačky, no.
Můj muž se s dárky nějak snaží, někdy se to povede, někdy ne. Na druhou stranu on není extra narocnej. A peníze mi posílá máma, takže si ani nemusím říkat, že si to kupuji sama sobě.
Jos ja dala letos tip,- cervenou mikinu na cviceni a barevne leginy, at nemam.jen tmave. Videla jsem.potvrzeni - mikina cernobila a triko je cerne.
Jennyfor Já už ti chci hrozně dlouho napsat, že jsi mi strašně moc sympatická. A jsi hrozně vtipná a chytrá. A moc doufám, že už se blíží doba, kdy se otřepeš ze všech těch těžkých věcí, cos musela/musíš řešit a budeš mít konečně čas a sílu dělat vše, co tě baví. A že potkáš někoho, kdo ti vynahradí ty vosery, který ti způsobil tvůj ex!
Tak určite sa nájdu ľudia, pre ktorých ro pekný darček je. Ale u blízkej rodiny mi to príde také, že si celý rok nepočúvala a 23. si vbehla do DM a u vzdialenej zase nevieš či je Fa ešte dobre, alebo s tým umývajú lavor.
Fňuk, už se těšim na dárek od snachy... co má ty dvojčata, tak je to vždycky nějaká soupravička z DM
Chápu že nemá moc času, ale radši bych nedostala nic (jak se ostatně každoročně domlouváme). Loni jsem teda v očekávání nevyhnutelného kontrovala dárkovým pytlem z Body Shopu... ale letos dostane knihy a doufám, že tímto už s tou věčnou kosmetikou skončíme.
Šála a mobil nemaj chybu
Ani se na to snad už nedá říct, že je to lepší než drátem do voka ![]()
Ale dárky pro sebe si teda pod stromeček nebalim. Ne že bych pro sebe nenakupovala... ale jako už to úplně vidim: a copak je tohle? pro koho ten dárek asi je? jééé, vono je to pro mě, to je ale překvapení! ![]()
barbucha Mne keď niekto povie, že nič nechce, rešpektujem to.
Mě holt nikdo nerespektuje
Navíc i když jsme se domlouvali stokrát, vím přesně, že by mladej pán i snacha čučeli pod stromečkem jak vyvoraný myši, kdyby tam fakt vůbec nic nenašli! Vždycky maj radost... Ale to je porád dokola: kupte něco dětem, kupte něco dětem... jako by nás to snad ani nenapadlo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.