Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Online Gatita
8574 příspěvků moje polička 25. prosince 2020 13:35

999 Slepe skvrny jsem nadelila muzi a take se na ni tesim. Jenze ji jeste ani nezacal cist, protoze ma plne ruce prace se sestavovanim lego zeleznice. Takhle to dopada, kdyz vybirame darky podle sebe. Kazdopadne preji hezke svatky s knizkou.

Online Gatita
8574 příspěvků moje polička 25. prosince 2020 13:43
Reakce na žluťásek:

Já při škole brigádničila v antikvariátu, který vedl takový moudrý pán ze staré školy. Každý nákup se balil do papíru, igelitka jen na vyžádání. To byl panečku trénink. 

​ja kdysi na gymplu brigadnicila v Luxoru, byla to dobra brigada - meli jsme povoleno si v tech knihach listovat:) Parkrat jsem tam zakaznikum neco darkove balila, coz byl pro me docela stres. Jsem na tyhle veci hrozne nesikovna, vsechno omatlam, natrhnu, mam to krive...prislo mi to takovy blby, jak ty lidi cekali tip top balicek a dostali neco zrovna ode me... knizky celkem sly, ale treba takovej globus bych balit nechtela.

Offline Potrefenáhusa
38616 příspěvků moje polička 25. prosince 2020 13:51

žluťásek jo aha tohle, to je dobrý, já myslela tohle 

Offline 999
19653 příspěvků moje polička 25. prosince 2020 14:56

Gatita Díky, mám tu slušnou hromadu, budu mít co číst dlouho :-).

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 25. prosince 2020 15:40

My používáme tuhle izolepu, pracuje se s tím úplně jednoduše a je vážně "neviditelná". Ale když vidím ty mašle Catherinne , tak si s tím příští rok taky zkusím dát tu práci :)

Offline viktorka_od splavu
49141 příspěvků moje polička 25. prosince 2020 15:46

Tulipe tahle je skvela ale ten stojanek taky naprt

a my jsme dostali darky zabalene do tech tasek z rohliku dle jejich navodu a malou neterinkou orazitkovane vanocnimi razitky

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 25. prosince 2020 16:08

Tulipe tu presne používam aj ja a bez stojanu, ten som vyhodila viktorka_od splavu 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 26. prosince 2020 10:12

Garfie ta knizka je vyborna, urcite doporucuji. A je to teda casto smutne cteni.

Offline andulka01
12775 příspěvků moje polička 26. prosince 2020 11:47

Do statistiky přidávám, že balím zásadně bez izolepy a rozvažovacími mašlemi když to jde. Přítel letos balil velmi pozorně, měl dárky s andělskými kridylky, krásnej papír. Sestřenice má každý rok jinak a moc hezky balené dárky, obdivuji tu trpělivost. 

Offline Mini
příspěvků moje polička 26. prosince 2020 20:22
Reakce na jinx:

Garfie ta knizka je vyborna, urcite doporucuji. A je to teda casto smutne cteni.

​smutne od zacatku do konce ale precist by to mel kazdy Je to tak ze si na konci reknete No jo sakra Ale pred tim by nad tim clovek sam od sebe zas tak uplne nepremyslel

dalsi takova je Kronika zaniku Evropy - ikdyz to je fikce samozrejme

Offline dzizisketa
8896 příspěvků moje polička 26. prosince 2020 21:31
Reakce na Mini:

​smutne od zacatku do konce ale precist by to mel kazdy Je to tak ze si na konci reknete No jo sakra Ale pred tim by nad tim clovek sam od sebe zas tak uplne nepremyslel

dalsi takova je Kronika zaniku Evropy

​No... O tématech ve Slepých skvrnách Prokop veřejně mluví a píše často, však vychází z průzkumů, které jsou veřejně prezentovány i jako celek, dále se tématům dlouhodobě věnuje několik i poměrně známých a uznávaných novinářů, namátkou třeba S. Uhlová, prosazují i do středových mainstreamových médií typu Respekt... Spíš bych to formulovala, že se o ně člověk nezajímal. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 26. prosince 2020 21:36

ja nevim, jak ostatni, ja se o ne celkem zajimam a jak pise dzizisketa neni nijak vzacne na ne narazit

Offline Mini
příspěvků moje polička 26. prosince 2020 21:44

Rozumim Nevyjadrila jsem se uplne presne

Takhle by si to mohl/mel rict kazdy kdo se o tato temata normalne nezajima Ale ten by to zase sam od sebe necetl

Offline Aranel
6525 příspěvků moje polička 01. ledna 2021 12:14

Přiznám se, že se mnou opravdu pohnul sváteční díl Vinohradské 12 - Tři příběhy seniorů. Společně s epizodou o dobrovolnících to ve mně vytvořilo dost silnou směs.

V první vlně jsem se zapojila do dobrovolnické pomoci - roznášení roušek, asi tři nákupy. Ve druhé vlně už to nějak nebylo třeba, ale ke třetí vlně chybí nejspíš jen krok a situaci takové osamělé staré paní někde v domově si nechci ani představovat.

Řešila jsem v sobě, že mám vlastně sama ještě tři prarodiče a jestli není vhodné se nejdřív zaměřit na ně. Ale víte co, třeba to nějak zvládnu obojí.

Takže zase píšu e-mail do komunitního centra a začínám tímhle patetickým přiznáním rok 2021. (Ne, kecám, nejdřív jsem vystavila dvě faktury takhle při prvním v měsíci )

Všechno dobrý do roku 2021 všem!

Offline 999
19653 příspěvků moje polička 01. ledna 2021 17:08

Aranel Patetický přiznáni, ale hezký :-).

Offline 999
19653 příspěvků moje polička 01. ledna 2021 17:18

My včera o půlnoci vyběhli s manželem na Petřín a málem jsme to nestihli, protože fyzička teda trochu mizí...:-). Tak přemýšlím, jestli si to nedat jako předsevzetí. Každý den, co budu v Praze, tam vyběhnu. Dneska už jsem byla :-).

Offline Pavlena
6902 příspěvků moje polička 01. ledna 2021 17:25

999 tyjo, ted jsi me inspirovala, ze bych si kazdy den vybehla aspon na Spilberk? Bych teda mohla, no..

Offline 999
19653 příspěvků moje polička 01. ledna 2021 17:31

Pavlena Budeme se podporovat? :-)

Offline andulka01
12775 příspěvků moje polička 01. ledna 2021 18:11

999 Musím taky začít, ale abych mohla na kopec vyběhnout, musím jej nejdřív seběhnout takze někdo na Petřín, někdo na Špilas, já k Vltavě.

Offline 999
19653 příspěvků moje polička 01. ledna 2021 18:17

andulka01 Tak ty jsi teď rekonvalescent, ty musíš pomalu :-).