Pavlena díky :)
Přiznání
Na you tube jsem narazila na serii dokumentu s nazvem Ceske milovani...... nektery osudy lidi,no ufff tedy.
Bude se sundavat strecha.
Musela jsem zacit vyklizet pudu.
Ja uz nemuzu. Jsem zaprasena odhlavy k pate,mam plne pytle kravin,boli me zada jako prase,a porad mam na hromade asi deset obrich krabic,ktere musim prebrat.
Jiná Realita třeba objevíš poklad! Tohle já nemůžu, zasekla bych se u první krabice a seděla u ní doteď ![]()
Jiná Realita Držím palce a soucítím
, vyklízení rodinnejch "pokladů" je moje noční můra . Je to kvůli té lípě? ![]()
Jiná Realita To mě čeká před prodejem chalupy. Už teď se děsím.
Isca lipa zatim drzi,ale strecha je shnila uz roky,porad se to odkladalo kvuli nedostatku penez a nemocem nasich,ale letos zateka uz na sesti mistech,dyl cekat nejde.vybrali jsme si tradicne nejhorsi mozny rok.
Pinot Noir objevim leda tak mysi mumie:)
Jiná Realita lepší než netopýří ![]()
Pinot Noir ty by byly ještě bezpečné, byly by mumifikované ještě před kovidem :))
Jiná Realita To tě teda lituju, to je hrozná práce.
Mně stačila likvidace bytu po tchýni. Celý léta jsem říkala, kterej chudák to bude jednou dělat, toho je mi líto. Nakonec to zbylo na mě a těhotnou snachu. A špinavý jsme byly taky jak čuňata.
Jiná Realita Tak hodně sil. Přebírání půdy je hrozná práce, taky už mám za sebou. Kdyby tam aspoň byly poklady, ale fakt jen binec a myší bobky.
Jiná Realita já půdy jako dítě milovala (pravda, nemusela jsem je vyklízet). Ale ty poklady tam... Jinak ale ti vůbec nezávidím. Půdy a sklepy... moje noční můra.
Vem to z tý lepší stránky - budeš mít vyklizenou půdu jednou provždy ![]()
Nevím, kam s tím. Dnes je zvláštní datum:
12022021
Na to konto už tu někde jedou palindromy. Teď nevím, které vlákno, ale na to určitě narazíš.
dynda aha, zase s křížkem po funuse ![]()
Přiznávám, že musím zkusit každou blbost![]()

Vilemina No vidíš a já už dvakrát zapomněla koupit rukavice ![]()
Vilemina Ano! ![]()
Jednou je děti udělaly v červeném, navršily hromadu snehu a zakrivene paratky navrch. V opuštěné uličce. To si na ně i stěžovali ![]()
V mládí jsem chodila s klukem a jmenoval se Valentýn.Naštěstí to bylo v době kdy to bylo jen jméno. Žádná symbolika. Import svátku zamilovaných proběhl o dost let později. Ale už tehdy mi to jméno přišlo divný.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025