Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. února 2021 10:23

Pinot Noir no já si myslím, že třikrát za zimu mu to neublíží, na hokej se ho dávat nechystáme;) Na lyže se letos se letos nejspíš nedostaneme a on se na tyhle věci hrozně těší. 

Offline continuity
42509 příspěvků moje polička 09. února 2021 10:27

Pavlena hele nevím, děti měli rostoucí a občas půjčené ty klasické a jediný rozdíl, který jsem kdy na nich poznala byl nabroušené/ tupé. Jinak je to na těch 5x1 hodina, co se zklouznou za zimu asi jedno. 

Resp. už takto každoročně řešíme lyže, běžky, k tomu 2x boty - muž je v listopadu z toho vzdy na prášky. 

Offline Pavlena
6902 příspěvků moje polička 09. února 2021 11:14

continuity tak jasně. já vždycky koupila bazarový krasobruslařky za 300,-, ony jsou ty rostoucí zas mnohem dražší.. A mám štěstí, jednak dceři roste pomalu noha a taky jsme bruslařská rodina, teď už jedem z vlastních zásob, vystřídala brusle bývalé moje, sestry, čekají na ni máminy..

Offline barbucha blogger
35540 příspěvků moje polička 09. února 2021 11:28

Musím přiznat, že mně taky nepřijde, že by mráz a sníh v zimě bylo něco neobvyklýho... jen si při tom zpravodajství, kdy reportérovi zděšením lezou oči z důlků, vzpomenu na rčení, co že je největší nepřítel našeho hospodářství...

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 09. února 2021 12:23

barbucha No, když my jsme ty starý větve, co si ty normální zimy ještě pamatujou a to i tady v Praze  
Mám ráda teplo, takže jsem nijak neremcala, že teď několik let za sebou nebyl snad ani mráz, ale když je a sníh k tomu, tak je to úplně normální klasická zima.

Akorát se s tím už nějak nepočítá, nebo co...

Offline viktorka_od splavu
49143 příspěvků moje polička 09. února 2021 12:32

barbucha  u nas by dnes v noci snad konecne mohlo zacit mrznout, zatim to nestalo za rec.. jdu si nachystat tu rukavici;-)

Offline barbucha blogger
35540 příspěvků moje polička 09. února 2021 12:56
Reakce na Jennyfor:

barbucha No, když my jsme ty starý větve, co si ty normální zimy ještě pamatujou a to i tady v Praze  

​Bodejť. My jako haranti lyžovali a sáňkovali v Riegráku furt!

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 09. února 2021 13:16
Reakce na Karja:

Jo rybník bude, ale to není ono! My jsme fakt bruslivali, že jsme sešli pod ves, do batohu nacpali boty a za tři hodiny pro nás někdo dojel autem někam do tramtarie. Fakt balada;-)

​To si tady v Brně pamatuju snad jen jednou. Přehrada zamrzlá a bez sněhu, že se dalo jet až do Veverské na bruslích. Zase zamrzlá a se sněhem byla často super na běžky, žádnej kopeček.

Offline viktorka_od splavu
49143 příspěvků moje polička 09. února 2021 14:07

Renusatko jojo, v těch dobách jsem naposled stála na běžkách a na těch bruslích jsme jeli hodnej kus za veveří, až co to šlo, i když vlevo už tekla voda, to bylo tak super!

Offline Mulen
4967 příspěvků moje polička 09. února 2021 14:35

Pavlena kde nakupuješ bazarový brusle? Je nějakej kamennej bazar v Brně nebo online?

Já jsem dceři taky koupila bazarový klasický brusle (chodila do kurzu a taky jsem četla, že klasický jsou vhodnější jak rostoucí), ale online, příště bych radši v kamenné prodejně.

Offline Pavlena
6902 příspěvků moje polička 09. února 2021 14:59

Renusatko tak zamrzlá přehrada jak zrcadlo a bez sněhu byla někdy 2004..? Stihla jsem jeden den, než nasněžilo, ale bylo to boží..!

Mulen bazar na rohu Mášova-Antonínská, myslím mají otevřeno, asi se lépe domluvit telefonicky.

Offline luciole
1213 příspěvků moje polička 09. února 2021 16:49

barbucha 

Jo, jo, my chodili sáňkovat a bobovat na Petřín a u Nerudy jsem se učila lyžovat.

No a teď to tam rozháněj, to je děsný...

Offline Jitka77
1908 příspěvků moje polička 09. února 2021 17:04

luciole Já to fakt nechápu, k čemu pak ty veřejné prostory jsou? Abychom se na ně koukali?

Offline andulka01
12775 příspěvků moje polička 09. února 2021 17:58

Jitka77 Docela chápu, že tím jak se nesmí nic, tak se na takový místa nahrne hrozně moc lidí. A bohužel, regule jsou snad úplně na všechno a všude

Offline luciole
1213 příspěvků moje polička 09. února 2021 19:11

Jitka77 

Já to taky nechápu. No, podle některých to tady má být asi místo k nežití, jen skanzen a atrakce pro turisty, bohužel.

Offline Pavlena
6902 příspěvků moje polička 09. února 2021 19:20

andulka01 no oni je vyhaneli, protoze zelen, ne protoze shlukovani, nebo..? Ja to moc nestudovala teda..

Offline Tabea
7967 příspěvků moje polička 09. února 2021 19:33

Pinot Noir dcera začala bruslit v 2 3/4, koupila jsem jí hned bílé brusle, myslím botas. Syn začal ve 4 letech, má bauery z druhé ruky. Já sama jsem si na veřejném bruslení půjčovala ty s utahováním na přesky a přišlo mi to fakt strašně nepohodlné. Koukni na bazary, nebo bych se zeptala v nějakém hokejovém klubu pro prťata. 
Oba bruslí s helmou na kolo. Dcera ze začátku padala rovnou do předklonu na temeno. 

Offline Pinot Noir
29714 příspěvků moje polička 09. února 2021 20:01

Tabea děkuju, udělám to tak, ty přezky se mi vždycky zdály podezřelé. 

Offline tv
4188 příspěvků moje polička 10. února 2021 07:00

Jedeme suchý únor. Sambovi není moc do skoku, dnes jde na testy. Takže suchý únor asi budu muset přehodnotit.

Offline Gatita
8576 příspěvků moje polička 10. února 2021 08:02

tv drzim palce. My tradicne drzivame suchy leden, protoze po Vanocich jsme tak prejedeni a prepiti, ze stejne nemame chut. A mimochodem, letos jsme take jednou porusili. Presne v den, kdy zavreli skolku a syn mel jit do karanreny a na testy, jsme dostali šampus. Bylo to znameni:) Ale byla to jen takova miniflasticka 0,33l.