Pinot Noir no já si myslím, že třikrát za zimu mu to neublíží, na hokej se ho dávat nechystáme;) Na lyže se letos se letos nejspíš nedostaneme a on se na tyhle věci hrozně těší.
Přiznání
Pavlena hele nevím, děti měli rostoucí a občas půjčené ty klasické a jediný rozdíl, který jsem kdy na nich poznala byl nabroušené/ tupé. Jinak je to na těch 5x1 hodina, co se zklouznou za zimu asi jedno.
Resp. už takto každoročně řešíme lyže, běžky, k tomu 2x boty - muž je v listopadu z toho vzdy na prášky.
continuity tak jasně. já vždycky koupila bazarový krasobruslařky za 300,-, ony jsou ty rostoucí zas mnohem dražší.. A mám štěstí, jednak dceři roste pomalu noha a taky jsme bruslařská rodina, teď už jedem z vlastních zásob, vystřídala brusle bývalé moje, sestry, čekají na ni máminy.. ![]()
Musím přiznat, že mně taky nepřijde, že by mráz a sníh v zimě bylo něco neobvyklýho... jen si při tom zpravodajství, kdy reportérovi zděšením lezou oči z důlků, vzpomenu na rčení, co že je největší nepřítel našeho hospodářství... ![]()
barbucha No, když my jsme ty starý větve, co si ty normální zimy ještě pamatujou a to i tady v Praze
Mám ráda teplo, takže jsem nijak neremcala, že teď několik let za sebou nebyl snad ani mráz, ale když je a sníh k tomu, tak je to úplně normální klasická zima.
Akorát se s tím už nějak nepočítá, nebo co...
barbucha
u nas by dnes v noci snad konecne mohlo zacit mrznout, zatim to nestalo za rec.. jdu si nachystat tu rukavici;-)
barbucha No, když my jsme ty starý větve, co si ty normální zimy ještě pamatujou a to i tady v Praze
![]()
Bodejť. My jako haranti lyžovali a sáňkovali v Riegráku furt! ![]()
Jo rybník bude, ale to není ono! My jsme fakt bruslivali, že jsme sešli pod ves, do batohu nacpali boty a za tři hodiny pro nás někdo dojel autem někam do tramtarie. Fakt balada;-)
To si tady v Brně pamatuju snad jen jednou. Přehrada zamrzlá a bez sněhu, že se dalo jet až do Veverské na bruslích. Zase zamrzlá a se sněhem byla často super na běžky, žádnej kopeček
.
Renusatko jojo, v těch dobách jsem naposled stála na běžkách
a na těch bruslích jsme jeli hodnej kus za veveří, až co to šlo, i když vlevo už tekla voda, to bylo tak super!
Pavlena kde nakupuješ bazarový brusle? Je nějakej kamennej bazar v Brně nebo online?
Já jsem dceři taky koupila bazarový klasický brusle (chodila do kurzu a taky jsem četla, že klasický jsou vhodnější jak rostoucí), ale online, příště bych radši v kamenné prodejně.
Jo, jo, my chodili sáňkovat a bobovat na Petřín a u Nerudy jsem se učila lyžovat.
No a teď to tam rozháněj, to je děsný... ![]()
luciole Já to fakt nechápu, k čemu pak ty veřejné prostory jsou? Abychom se na ně koukali?
Jitka77 Docela chápu, že tím jak se nesmí nic, tak se na takový místa nahrne hrozně moc lidí. A bohužel, regule jsou snad úplně na všechno a všude ![]()
Já to taky nechápu. No, podle některých to tady má být asi místo k nežití, jen skanzen a atrakce pro turisty, bohužel.
andulka01 no oni je vyhaneli, protoze zelen, ne protoze shlukovani, nebo..? Ja to moc nestudovala teda..
Pinot Noir dcera začala bruslit v 2 3/4, koupila jsem jí hned bílé brusle, myslím botas. Syn začal ve 4 letech, má bauery z druhé ruky. Já sama jsem si na veřejném bruslení půjčovala ty s utahováním na přesky a přišlo mi to fakt strašně nepohodlné. Koukni na bazary, nebo bych se zeptala v nějakém hokejovém klubu pro prťata.
Oba bruslí s helmou na kolo. Dcera ze začátku padala rovnou do předklonu na temeno.
Tabea děkuju, udělám to tak, ty přezky se mi vždycky zdály podezřelé.
Jedeme suchý únor. Sambovi není moc do skoku, dnes jde na testy. Takže suchý únor asi budu muset přehodnotit.![]()
tv drzim palce. My tradicne drzivame suchy leden, protoze po Vanocich jsme tak prejedeni a prepiti, ze stejne nemame chut. A mimochodem, letos jsme take jednou porusili. Presne v den, kdy zavreli skolku a syn mel jit do karanreny a na testy, jsme dostali šampus. Bylo to znameni:) Ale byla to jen takova miniflasticka 0,33l.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025