Mně nějak uniká důvod, proč se tím zabývat.
Přiznání
To bychom to tady mohli ale hnedka zhasnout, poděkovat a odejít, řešily-li bychom důvody proč se něčím zabývat.
Já se prostě zabývám ale úplně vším, co mě napadne, že bych se tím mohla zabývat![]()
Já se přiznám, že nevím, kdo je krásná blondýna s vlasama do pasu, úspěšná právnička s prsama.
mně z nějaký diskuze utkvělo, že měla nějakej mírně autistickej problém s lidma a pak že se popisovala jako malou blondýnu s velkýma prsama a velkým zadkem, tak von si z toho pak asi každej tu představu vyrobí různou
Tak to je fajn, že máte tolik zájmů a času
Mně je osoba, kterou neznám, jednou jsem viděla její fotku a párkrát četla něco na internetu, celkem šumafuk. Přišla, odešla, zapomenu.
Zas jako aby to nevyznívalo blbě, já to ani nemyslím zle, jenom mě zaujalo, co se vedle psalo, tedy že to je úplně obyč nijak výrazná ženská, která se ale sama popisovala jako nesmírně krásnou, oslnivou a přesně tenhle wannabe dojem jsem z ní měla.
Tak hlavně, že je dost času na vysvětlování že je málo času![]()
![]()
Jé tak nečekali jsme snad konstruktivní debatu na základě zvolání Nechápu proč něco řešit! Řešit proč někdo něco řeší, když se ho to navíc netýká je...no jak to říct no![]()
já musim přiznat že mě zaujalo, jak jednou popisovala že kvuliva horku pobíhá po (své?) advokátní kanceláři nahá jen v nějakým prostěradle, protože si to může dovolit. tím jsem nějak usoudila že ta sebeprezentace bude kapku mimo a nějak jsem to vypustila:-)
Možná čtu málo pozorně, nebo jsem čtení pekla nepřikládala moc význam, ale mě Sekhmet přišla vždycky docela zakomplexovaná. Nebo mě zmínky o oslnivé kráse prostě moc neoslnily.. :-)
No, mně z jejích příspěvků taky zdaleka nejvíc utkvělo, jak se jí dařilo samu sebe dost přehajpovat, magnet na chlapy, blond vlasy, prsa,...
Pak jsem se k ní náhodou proklikla přes seznam lidí v jakési FB skupině vzniklé z uživatelek MP a dost mě překvapilo, že vypadá vlastně úplně normálně, celá se neblyští zlatým třpytem, atd. :D
Nemám ráda jídlo, které mluví. ![]()
Nevím proč jsem si vždycky myslela, že je Sekhmet zrzavá?
Ale já ji měla ráda, mě takové neskutečné postavy jako byl třeba Carleone, Mylady nebo Guliet baví...![]()
Opravdu, takhle mě to rozesmálo.
To mňa ani jedna z menovaných postáv nebavila a som veľmi rada, že tu sa žiadna im podobná nevyskytuje.
Nemám ráda jídlo, které mluví. ![]()
Horší by bylo, kdyby se ti představilo. Dobrý den, já jsem Tonda, prosím kousněte si ;)
to jsem ráda :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí