Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 26. dubna 2017 11:18
Reakce na Mutziputzi:

ty mozna ne, ale troufam si rict ze jsi v mensine;-) 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 26. dubna 2017 11:24

Troufám si říci, že ve valné většině to tak mám

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 26. dubna 2017 12:01
Reakce na Jiná Realita:

Mně teda přijde divné si udělat o někom obrázek z toho, že je to muž, jež opustil ženu, kvůli zlé a nepěkné (subjektivní) bréce...   

není mi nijak  sympatický ani nečas (ale ani mi teda nijak nevadí a neiritujeme mě, nemyslím teď jeho politické angažmá) ani nagyová, ale spouta těch odsudků mi už přijde too much a zbytečných...

a podobně jako Mutziputzi si myslím, že opustit český politický rybníček je spíš výhra :-)

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 26. dubna 2017 12:19
Reakce na nolita:

tak vyhra je to urcite, ale ja osobne bych teda preferovala, kdyby me z uradu nevyvedla policie.

v cem bych jinak Necasovym dost stranila, je vec s odposlechy. podle me je neprijatelne, aby se odposlechy z policajniho setreni propirali v mediich lhostejno, jakeho obcana se to tyka. zajimave je, ze toto nikdo prilis neresil, pritom jde o poruseni soukromi takoveho rozsahu, ze to snad nema precedent.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 26. dubna 2017 12:40
Reakce na continuity:

No podle mě jestli se v kauze Nečas-Nagyová někde objevuje trotl a ubožák, tak na Vrchním státním zastupitelství v Olomouci.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 26. dubna 2017 13:52
Reakce na continuity:

tak vyhra je to urcite, ale ja osobne bych teda preferovala, kdyby me z uradu nevyvedla policie.

v cem bych jinak Necasovym dost stranila, je vec s odposlechy. podle me je neprijatelne, aby se odposlechy z policajniho setreni propirali v mediich lhostejno, jakeho obcana se to tyka. zajimave je, ze toto nikdo prilis neresil, pritom jde o poruseni soukromi takoveho rozsahu, ze to snad nema precedent.

Tak s tímto naprosto souhlasím. Zveřejnění odposlechů (kohokoli) v médiích je pro mě naprosto nepřijatelné.

Jinak už od počátku této kauzy mě fascinuje, jak jen na základě informací "nezávislých novinářů" hned všichni ví všechno o všech. Paní ex Nečasovou neznám, ale už to, že se prakticky po jeho boku nevyskytovala by mohlo znamenat, že manželství neklapalo. A o tom jaká je nynější paní Nečasová víme všichni prd. A souhlasím s (myslím) Muzi, že expremiér prokoukl a vypadá podstatně lépe.

Offline brrr
12370 příspěvků moje polička 26. dubna 2017 13:54

Jsme v přiznání nebo stěžovácím vláknu? Doufám, že v tom prvním, protože se přiznávám, že debile jsem řekla šéfovi naposledy před 14 dny, po kolegovi jsem svého času hodila pantoflí, atd. Sprostě jsem nikdy moc nemluvila, ale poslední dobou to ze mně lítá jak z dlaždiče.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 26. dubna 2017 14:00

A v souvislosti s odposlechy jsem si ještě vzpomněla na jednu věc.

Na chalupě mám sousedku, bývalou ředitelku MŠ. Je to moc milá, slušná, decentní dáma. Jednou jsem nerada vyslechla její velmi rozrušený, emotivní telefonát. Slovník mě sice trochu překvapil, ale nezměním kvůli tomu svůj názor na ni. 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 02. května 2017 21:43

zapomela jsem dat diteti veceri. uz spi 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 02. května 2017 22:19
Reakce na continuity:

To uz se mi taky stalo.

Offline Mulen
5033 příspěvků moje polička 04. května 2017 22:02
Reakce na continuity:

Candance Jsem tak ráda, že se mi to nestalo jediné 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 04. května 2017 22:04
Reakce na Mulen:

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 08. května 2017 23:29

Přiznávám, že mi leze na narvy reklama na Pizzeti a ten chlap, co v ní vystupuje. Vždycky když ho vidím a slyším tu jeho jakože italskou angličtinu, nevím proč, ale mám chuť mu jednu vrazit, jak mě irituje.

Offline meky.v
42 příspěvků moje polička 09. května 2017 15:58
Reakce na wendulka:

Jsem na tom úplně stejně - vždycky si říkám, že když už udělali tu reklamu otitulkovanou, tak mohli použít originál italštinu. ale pravděpodobně bych ji nesnášela i tak 

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 09. května 2017 16:04
Reakce na meky.v:

No, podle mě záměr byl, že to jeho patlání bude třeskutě vtipný 

jinak nejenom tahle, ale skoro všechny reklamy sou pitomý, dřív se mi něterý líbily, ale teď..peklo..

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 09. května 2017 16:21
Reakce na wendulka:

Je to tohle? https://www.youtube.com/watch?v=hAI0JiEeDt8

Tak jestli jo, tak mě to přijde naprosto jako geniální kousek. Ale zase naprosto chápu, že někomu musí ten chlap (a celý spot) lízt příšerně na nervy. 

Jasně, že chlapík je iritující, vším, (a má být). Je tam vagón nadsázky a pak... ta jeho kouzelná italská (sicilská) italština... takhle mluví anglicky 90% Italů.  Pobavila jsem se, jako už dlouho u žádný jiný reklamy ne (i když se jim teda spíš vyhýbám, jak to jde).

Offline meky.v
42 příspěvků moje polička 09. května 2017 16:21
Reakce na Ounz:

reklamy mě většinou strašně štvou - a nejvíc na webu - ještě že existuje adBlock 

ale někde ho mám i vypnutý a teď mě překvapili na idnes ve videu mají 2 reklamy za sebou (!) než se začne přihrávat obsah, který mě zajímá. Asi si u nich ten adBlock zase zapnu a budou mít houbeles 

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 09. května 2017 16:28
Reakce na meky.v:

Já koukám občas spíš na tv. Některý reklamy umí bejt dobrý, ale poslední dobou..

Offline meky.v
42 příspěvků moje polička 09. května 2017 16:34
Reakce na Ounz:

no... co mě tedy poslední dobou v tv pobavilo bylo - cituji "pozor, labutě!"  jinak je to bída

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 09. května 2017 16:35
Reakce na domenica:

Je to ono. Já ten koncept i tu nadsázku chápu a vím, že Italové takhle anglicky mluví. Ale to nic nemění na tom, že zábavné mi to přišlo jen poprvé. Podruhé, potřetí a jak tu reklamu pouští furt dokolečka mě začala naopak strašně dráždit