jestli je vypelichanej mamut Osada havranů, tak tomu se směju pokaždý, když to slyšim :-D
Ale jako ty labutě mi taky přijdou hodně vtipný.
jestli je vypelichanej mamut Osada havranů, tak tomu se směju pokaždý, když to slyšim :-D
Ale jako ty labutě mi taky přijdou hodně vtipný.
Přiznám se, že paní Michaele nevěřím.
http://ona.idnes.cz/holky-pod-zamkem-prvni-dil-dcu-/spolecnost.aspx?c=A170510_155307_spolecnost_haa
reklama trojan labutě.
mně se tam líbí to lepší než práškovat řepku ![]()
http://www.tvspoty.cz/t-mobile-pilot-ivan-trojan-na-trenazeru/
asi nejvtipnější mi přijde hned po práškování řepky strašnej křáp
mně se to líbí skoro všechno, i panda
a příjemný led/t
akorát na téhle mi hrozně vadí, jak to letadlo neskáče do rytmu, ale moc pomalu!
diky, tak misto psani predavacich emailu sjizdim reklamy.
ale prave jsem zjistila, ze jsem spatne upravila cislo verze dokumentu a je to uz podepsane a ted to pry system nechce vypublikovat. a jeste je to takovy kostlivec spred mesice a pul
takze asi zas prestavam pracovat, je to zbytecne...
na té řepce je ale nejvíc detailů, nevím, kdo si všiml, ale třeba ta žába za oknem, i ty brýle - že si setřel barvu, jsem si všimla až asi na třetí sledování ![]()
Žába za oknem je skvělá![]()
Zjistila jsem, že jedu kolektivní věci i mimo parfumanii... Kupuju si nové šaty v COS, vyjdu z kabinky, tam šmrncovní ženská v pěkné bundě. A já v duchu parfimanie ji hned pochválím, zeptám se , kde ji koupila... Ona mávne rukou, řekne, ále Zara, tak si pro ni zajdu a přihodím kolektivní kalhoty
.
to je dobrej level :-D
![]()
Pozor - level Poslední drbna na pavlači! Přiznám se, že mi včera při obligátním čtení ve vaně udělalo radost, že jsem nebyla "vedle" jediná, kdo nevěřit stories a sebepopisování uživatelce Sekhmet, celou dobu mě svrběly prsty při čtení o blondýně s vlasy do pasu, prsama č. 5 nebo kolik, právní expertce...takže závidim no![]()
Něco "důležitého" mi zřejmě uniklo
.
Ty vlasy do pasu opravdu měla. Velikost poprsí posoudit nedokážu, viděla jsem fotku jen v kabátě, ale prkýnko teda určitě nebyla.
Ptiznávám, že nechápu tu reklamu na M&M. Myslím tu: sám si vlez do misky. Až do nedávna jsem si myslela, že jsem bystrá....
přiznávám, že v češtině mě nezaujala. ale v polštině, to je jinej level :D
Tak já to chápu. Taky jsem tím trpěla.
Ale jo, vlasy do pasu může mít každej, spíš myslím takový to "Jsem velmi krásná, velice muže přitahuji blablabla", já miluju sebevědomý lidi, ale ne takhle divně, navíc právě někdo psal, že viděl live a prý naprostá tuctovka.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.