Tak tady je taky dost uživatelek, které přispívají denně na obě fora.
Přiznání
Tak jsem se zamyslela a musím přiznat, že já, kdybych nechodila sem, tak bych víc četla.:-/
Jo, už lepší.
Co já vím, tak tuctovky byly vždy nejvíc v kurzu. A to v nich mohlo vyvolávat pocit výjimečnosti. ![]()
Teď jsem se v tom ztratila, na co reaguješ?
Tak jsem se zamyslela a musím přiznat, že já, kdybych nechodila sem, tak bych víc četla.:-/
Mam to uplne stejne.... asi bych se mela zamyslet
to já taky, jenže... od knížky se nedokážu odtrhnout. takže když vím, že mám čas jen po kouskách, tak radši na net než rozečítat knížku
Tak přesně tuhle výmluvu mám taky. Plus kniha je těžká do kabelky.
Tak to mě prostoje nevaděj, nemusim nic dělat, prostě čumim se svýma myšlenkama:-D.
@Sweet Potato Přesně, já už raději čtu jen o dovolených a deštivých víkendech. Já pak mám všude doma bordel, jdu spát třeba neodlíčená, neumytá, ve tři ráno, do toho mi přítel z polospánku nadává, že mu svítim celou noc a tak. Takže kdepak, tady dojdou rychle témata a jde se spát:-D
jaaak výmluvu![]()
nevim do jakyho vlakna tak priznavam,ze sem dnes v metru videla holku 23-25let co mela v trekovych sandalech(otevrena spicka)silonkove ponozky nebo podkolenky.
Jako ponozky jasne to je k videni casto,ale silonka je pro mne novy level.![]()
A pri ceste zpet,holka v pantoflich sitovane,cerne s velkyma okama a to vypadalo zajimave.![]()
ona byla docela vyrazna.
ale s Lvi bohyni nevim, ona se popisovala spis jako Valkyra, ze si lidi nekoho predstavuji jako avatar, to je docela bezne. z jejiho popisu jsem nikdy nemela pocit, ze sama sebe povazuje za nadhernou, spis si stezovala, ze je vysoka a tak nejak velka (a chvalila si akorat vlasy). a vnitrne mi prisla takova nestastna-rozpolcena, jako lidi, co pochybuji, jestli jsou v zivote na spravnem miste.
ale pokud nasla chlapa, myslim, ze ji to mohlo docela pomoct. rozhodne nebyla zla ani hloupa (co jsou dve vlastnosti, ktere me osobne hodne vytaceji).
Já před pár dny viděla slečnu v ultramini a síťovaných punčochách s velkými oky. Vzhledem k tomu, že slečniny nohy byly dost objemné, oka nahoře na stehnech byla roztažená tak na 10x10 cm, dvě krůtí rolády na pochodu.![]()
Tak podle tebe si stěžovala, že je vysoká, podle Potrefenáhusa se popisovala jako malou blondýnu. Je to čím dál napínavější.
Škoda, že tu není Julča, ta by nám poskytla chronologicky řazený výpis z archivu.
no teď jsem se dočetla, že si někde stěžuje, že je tlustá, tak kdo ví?...
já ty silonkový ponožky na mladých holkách vídám docela často, tuhle je nějaká měla v bílých converskách a k sukni, kus jich koukal a bylo to strašný, já myslela, že to mladý holky už vůbec nenosej, i mně to přijde babský
ja jsem si hodne jista, ze byla vyssi. rozhodne rikala, ze nikdy nebude pusobit krehce, protoze je je proste vysoka a velka.
tak jsem se trochu hecla a googlila (misto spani) a nasla. vlasy ma teda paradni a je vlastne hodne hezka. trochu nadnesene to jeji cele vystupovani bylo (ale ruku na srdce, kdo se tady trochu nestylizuje), na druhou stranu lva jsem opravdu necekala.
Jak se to dá vygooglit? Já si teda pamatuji, že byla v nějaké skupině břišních tanečnic a měla problémy se svou matkou ( jestli to nebyl někdo jiný).
A když už jsme u těch vzpomínek, nevíte někdo, jak se má Barbucha? Četla jsem něco o mozkovém nádoru, tak jestli už je ok? Moc bych jí to přála.
Já včera viděla slečnu v topu s průstřihem na zádech, ale jako fakt od límečku až k dolnímu lemu. Tudíž šla vidět nejen podprsenka, ale taky horní lem obligátních tělových silonek
Které byly pod žlutými šortkami! ![]()
Já předevčírem viděla pěkně upravenou starší paní, měla hezkou béžovou sukni s lososovými kvítky a hladké tričko/halenku v barvě kvítků, paráda. Jenže pak se otočila a to tričko mělo na zádech takové svislý sklad, jakoby svislé oko, ze kterého se ta vnitřní látka v několika skladech boulila ven. Prostě výhřez, dělalo jí to hrb. A mně to připomínalo ty svatební šaty s aplikací vy-víte-čeho blahé paměti. Fakt mi jí bylo líto.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí