Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Tak Betty
6154 příspěvků moje polička 01. června 2017 18:48
Reakce na :

Tak tady je taky dost uživatelek, které přispívají denně na obě fora. 

Offline Sweet Potato
40484 příspěvků moje polička 01. června 2017 19:00
Reakce na Karja:

Tak jsem se zamyslela a musím přiznat, že já, kdybych nechodila sem, tak bych víc četla.:-/

Offline Luna
10868 příspěvků moje polička 01. června 2017 19:03
Reakce na 999:

Jo, už lepší.  Co já vím, tak tuctovky byly vždy nejvíc v kurzu. A to v nich mohlo vyvolávat pocit výjimečnosti. 

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 01. června 2017 19:17
Reakce na Luna:

Teď jsem se v tom ztratila, na co reaguješ?

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 01. června 2017 19:22
Reakce na Sweet Potato:

Tak jsem se zamyslela a musím přiznat, že já, kdybych nechodila sem, tak bych víc četla.:-/

Mam to uplne stejne.... asi bych se mela zamyslet

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 01. června 2017 20:01
Reakce na Sweet Potato:

to já taky, jenže... od knížky se nedokážu odtrhnout. takže když vím, že mám čas jen po kouskách, tak radši na net než rozečítat knížku

Offline Sweet Potato
40484 příspěvků moje polička 01. června 2017 20:07

Tak přesně tuhle výmluvu mám taky. Plus kniha je těžká do kabelky.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 01. června 2017 20:17

Tak to mě prostoje nevaděj, nemusim nic dělat, prostě čumim se svýma myšlenkama:-D.

@Sweet Potato Přesně, já už raději čtu jen o dovolených a deštivých víkendech. Já pak mám všude doma bordel, jdu spát třeba neodlíčená, neumytá, ve tři ráno, do toho mi přítel z polospánku nadává, že mu svítim celou noc a tak. Takže kdepak, tady dojdou rychle témata a jde se spát:-D

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 01. června 2017 20:17
Reakce na Sweet Potato:

jaaak výmluvu

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 01. června 2017 21:52

nevim do jakyho vlakna tak priznavam,ze sem dnes v metru videla holku 23-25let co mela v trekovych sandalech(otevrena spicka)silonkove ponozky nebo podkolenky.Jako ponozky jasne to je k videni casto,ale silonka je pro mne novy level.

A pri ceste zpet,holka v pantoflich sitovane,cerne s velkyma okama a to vypadalo zajimave.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 01. června 2017 23:13
Reakce na Sweet Potato:

ona byla docela vyrazna.

ale s Lvi bohyni nevim, ona se popisovala spis jako Valkyra, ze si lidi nekoho predstavuji jako avatar, to je docela bezne. z jejiho popisu jsem nikdy nemela pocit, ze sama sebe povazuje za nadhernou, spis si stezovala, ze je vysoka a tak nejak velka (a chvalila si akorat vlasy). a vnitrne mi prisla takova nestastna-rozpolcena, jako lidi, co pochybuji, jestli jsou v zivote na spravnem miste. 

ale pokud nasla chlapa, myslim, ze ji to mohlo docela pomoct. rozhodne nebyla zla ani hloupa (co jsou dve vlastnosti, ktere me osobne hodne vytaceji).

Offline Sweet Potato
40484 příspěvků moje polička 01. června 2017 23:43
Reakce na Zarinya:

Já před pár dny viděla slečnu v ultramini a síťovaných punčochách s velkými oky. Vzhledem k tomu, že slečniny nohy byly dost objemné, oka nahoře na stehnech byla roztažená tak na 10x10 cm, dvě krůtí rolády na pochodu.

Offline Sweet Potato
40484 příspěvků moje polička 01. června 2017 23:46
Reakce na continuity:

Tak podle tebe si stěžovala, že je vysoká, podle Potrefenáhusa se popisovala jako malou blondýnu. Je to čím dál napínavější.  Škoda, že tu není Julča, ta by nám poskytla chronologicky řazený výpis z archivu.

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 01. června 2017 23:56
Reakce na Sweet Potato:

no teď jsem se dočetla, že si někde stěžuje, že je tlustá, tak kdo ví?... 

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 01. června 2017 23:58
Reakce na Zarinya:

já ty silonkový ponožky na mladých holkách vídám docela často, tuhle je nějaká měla v bílých converskách a k sukni, kus jich koukal a bylo to strašný, já myslela, že to mladý holky už vůbec nenosej, i mně to přijde babský

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 02. června 2017 00:02
Reakce na Sweet Potato:

ja jsem si hodne jista, ze byla vyssi. rozhodne rikala, ze nikdy nebude pusobit krehce, protoze je je proste vysoka a velka.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 02. června 2017 00:16

tak jsem se trochu hecla a googlila (misto spani) a nasla. vlasy ma teda paradni a je vlastne hodne hezka. trochu nadnesene to jeji cele vystupovani bylo (ale ruku na srdce, kdo se tady trochu nestylizuje), na druhou stranu lva jsem opravdu necekala.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 02. června 2017 00:32
Reakce na continuity:

Jak se to dá vygooglit? Já si teda pamatuji, že byla v nějaké skupině břišních tanečnic a měla problémy se svou matkou ( jestli to nebyl někdo jiný). 

A když už jsme u těch vzpomínek, nevíte někdo, jak se má Barbucha? Četla jsem něco o mozkovém nádoru, tak jestli už je ok? Moc bych jí to přála.

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 02. června 2017 07:32
Reakce na Potrefenáhusa:

Já včera viděla slečnu v topu s průstřihem na zádech, ale jako fakt od límečku až k dolnímu lemu. Tudíž šla vidět nejen podprsenka, ale taky horní lem obligátních tělových silonek Které byly pod žlutými šortkami!

Offline Sweet Potato
40484 příspěvků moje polička 02. června 2017 08:06

Já předevčírem viděla pěkně upravenou starší paní, měla hezkou béžovou sukni s lososovými kvítky a hladké tričko/halenku v barvě kvítků, paráda. Jenže pak se otočila a to tričko mělo na zádech takové svislý sklad, jakoby svislé oko, ze kterého se ta vnitřní látka v několika skladech boulila ven. Prostě výhřez, dělalo jí to hrb. A mně to připomínalo ty svatební šaty s aplikací vy-víte-čeho blahé paměti. Fakt mi jí bylo líto.