Já už jsem Sekhmeth nezažila, ale bavilo mne, jak se na ni co chvíli někdo odvolával. Tu Lví bohyni asi dost lidem vsugerovala hodně dobře.
Přiznání
Naprosty souhlas, tohle forum je mnohem prijemnejsi.
paktofonika S tím souhlasím, ale nijak se to nevylučuje. Pro mě jsou tyhle typy lidí prostě fascinující, ať už jsou skuteční, nebo ne.
Sweet Potato Ona byla v "osobním" kontaktu milá, ale tu auru se jí podařilo vytvořit dokonale, to jsem si nikdy neuvědomila, máš pravdu!!
Mně nikdo ze zmíněných taky nevadil, mně nevadí exoti, mně vadí blbečkové, tamní muži bývají problematičtí![]()
A už dobrý? ![]()
To už je ale zas "nebezpečný" názor z opačného pólu spektra, když napíšu, že je někdo tlustej a následuje pokus o uzemnění stylem "Ty musíš bejt strašně tlustá, když furt řešíš něčí špeky", to taky neprospěje konstruktivní diskuzi![]()
Mně nikdo ze zmíněných taky nevadil, mně nevadí exoti, mně vadí blbečkové, tamní muži bývají problematičtí![]()
no tak já jsem třeba úplně náhodou zjistila, že jeden z tamních mužů (odešel ještě kdysi v tý první odchodový vlně, kterou jsem nezažila) je můj spolužák z gymplu a když jsem si ty diskuze četla zpětně s tou živou představou, tak jsem se u toho válela smíchy - ale teda nepsal fakt nic, co by nebyla pravda, jen ta představa, včetně dikce byla prostě moc živá :-D
chjo, doufám, že to byl aspoň Corleone :D
nebyl :-D
LCH!
No to snad ne. Ten byl děsnej..
Marvelo? Toho jsem měla ráda :)
taky ne
, to jsem pochopila z jeho neustálých invektiv, že ten se nějak znal s váma :-D
ale jako fakt už dávno
ok, byl to Opravdový P., jestli měl i nějakej nick jinej, tak to nevím
Hahá! :) To by mě docela zajímalo, jak se ti povedlo ho odhalit, z toho co psal nějak?
já už si to přesně nepamatuju, buď podle oblečení, který měl na nějaký fotce na MP a i na fb, která na mě někde vyskočila (my spolu se přímo nekamarádíme) nebo jednou někdo dával odkaz na nějaký forum, který se snažili založit lidi, co z MP odešli kdysi v první vlně a tam byl v diskuzi třeba pod vlastním jménem? Ono už je to dost let, co jsm ho jakože odhalila a v tý době už na MP dávno nepřispíval. Ale já jsem dost poctivě pročítala zpětně, hlavně toho oblíkací vlákno
Oprvadový P., toho si pamatuju, a taky se mi zjevoval na fb.
"Vsimli jste si, ze vetsina z nich u toho fora sedela opravdu kazdy den vcetne vikendu? "
Ehm ehm, takových nás je tu víc, cítím se dotčena! Nejsem asociál, jen mám dost volnýho času a baví mě to tady. Ale je fakt, že kdybych sem nechodila, asi bych víc volala rodině nebo kamarádkám:-D.
Já už jsem to jednou psala, já jsem odhalila kolegyni z bývalé práce, jako ona byla v poho, ale často psala k outfitu dodatek - na poradu nebo na jednání, tak to jsem se trochu smála. Protože to byly teda porady a jednání jak brno, opravdu si z hlediska časové náročnosti, složení účastníků a témat zasloužily zmínění v příspěvcích ne-li přímo zohlednění při ranním výběru outfitu.
navíc my co si na čekání ve frontě nenosíme knihu... a jak jsem přestala kouřit tak mě ty prostoje, který se daly šikovně zužitkovat jako rauchpauza, fakticky začly štvát, zaplaťpámbu za telefon jinak bych snad musela znova začít;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí