Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Antje
příspěvků moje polička 26. března 2021 21:26

Dadoo je to uplne nej vec. Jen se musi davat pozor na tu mastnotu aby se na rasy nedostala, tzn. treba ja  jsem se musela naucit splachovat si kondicioner z vlasu v zaklonu, jinak zadne omezeni.

Vlastne jedno je, ten prvni den po naneseni nebo doplneni na ne nesmi jit horka para a mastnota, treba nemuzete pect a podlevat kachnu, napr.

Pokud budete malovat linky a stiny, me Catherinne doporucila vyborny odlicovac od Mary Kay bez oleje.
ja jsem vystridala dve rasarky, od te prvni jsem mela takove napadnejsi, od tehle mam lehoucke a na koncich uplne prusvitne, k nerozeznani od pravych ras.

mam pocit ze rasenka je zatezovala vic.

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 26. března 2021 21:34

Antje hm hm.. Mně by se to asi libilo, ale uvidím, až to zase otevřou. Jestli bych zvládla tu péči.

Dekuju

Offline Antje
příspěvků moje polička 26. března 2021 22:08

Dadoo prave ze s tim zadna pece neni. Jen kdyz odchazim objednam se rovnou za dalsi 3 tydny, Catherinne mi urcite da za pravdu.

Dadoo kdyz si malujete linku, proc si ji nenechate udelam permanentne?
ma to Sambova maminka,oboci, horni linky, pusu a rika ze ted uz se ji vnoucata nelekaji, kdyz  je rano prebira.

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 26. března 2021 22:28

Antje a sakra.. Já už na to myslela taky, kolikrát, ze bych si to nechala udělat.

Ale pořád mě brzdí ty moje pitomý léky. Sice už ne warfarin, ale.. Musím se zeptat doktorky, jestli by to dnes už nevadilo.

Na warfarinu to nešlo, barva by se vyplavila prý.

Offline Pavlena
6921 příspěvků moje polička 26. března 2021 22:48

Ad prodlouzeny rasy: nosim asi 9 let kontinualne, az v lonskym lockdown jsem zjistila, ze vlastni rasy stale mam dlouhy a husty, uplne beze zmeny. Nelicim, neodlicuju, naucila jsem se davat pozor na mnuti oci. Uz mi to nedela problem, naopak loni na na jare, kdyz mi prodlouzeni vypadalo, tak kdyz jsem si sahla na oko, tak jsem mela pocit, ze mi cosi chybi..!

Nechavam si delat jemny a nijak extra dlouhy prodlouzeni. Odjakziva jsem pouzivala klesticky a nekolik vrstev rasenky, takze ani nejblizsi okoli nepoznalo zmenu, doted spousta lidi nevi, ze mam prodlouzeno a jen ti nejvsimavejsi vahaji..

A drobnym pismem dodam, ze ted z chodim nelegalne, moje pani ma prodelano, ja ockovano, povazuju to za bezpecnou akci...

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 27. března 2021 09:13

Taková blbost, ale na Instagramu se mi objevuje reklama obchodu Prodejna (s) radostí a já ten nick napsaný v celku prodejnasradosti vždycky přečtu jako Prodej nasranosti.

Offline dzizisketa
9000 příspěvků moje polička 27. března 2021 09:45

Zdálo se mi, že mě 711990 přesvědčuje o nalepení řas a já hystericky křičím, že je nechci, protože místo krému si mažu obličej olejem. 

Offline viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 27. března 2021 09:49

Pinot Noir  myslim ze by fungoval spis vykup:-)

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 27. března 2021 10:55
Offline Jos
příspěvků moje polička 27. března 2021 11:22

711990 Aha! Tak to pro me neni. Moje poznavaci znameni je tlusta sedesatkova linka na hornim vicku. Vetsinou sephora, ktera odola i vode. Ja se licim rada (pokud nejsem jako ted porad doma), nijak me to neobtezuje a oci mi trvaji tak 30sekund az se lidi divi. Pro vas minimalistky tady to neni, ale ja uz od puberty jedu styl linky+barevne saty nebo uzke kalhoty+balonak a vyrazne bryle. Akorat ted jsem zdegradovala i vahove....

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 27. března 2021 11:42

Jos teda ale to bys mela prispivat do outfitu! To me zajima! Ja jsem se nikdy nemalovala, rasenka mi vadi, linky neumim a neslusi mi, takze pro me ty rasy jsou uplna spasa!

Offline Jos
příspěvků moje polička 27. března 2021 11:47

711990 Tyjo nemela! Uz rok je ze me velryba a navic jsem jen doma, takze leginy+ mikina. Strasny tahle doba. A taky mi zbyva do predtehotenske vahy(a to uz jsem mela aspo5kg navic od normalu) shodit cca 10 kilo bohuzel. To je tak kdyz jsem skoncila +30....

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. března 2021 20:48

Dívám se na Artu na Svěráka a Uhlíře a nějak mě to dojímá.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 27. března 2021 20:52

Já nevím kam s tím, protože je to fakt pitomost v březnu, ale...Dnes jsme uklízeli trochu ve sklepě, odnesla jsem tam zimní boty, nějaké krabice, nafotila kola na prodej a pak mě napadlo, že bych do jednoho průhledného boxu mohla dát vánoční ozdoby. No a já je nenašla. Prostě v tom sklepě nejsou, ani stojan na vánoční stromek, žárovky ven...prostě nic. Nikdo o tom neví. V bytě tu krabici mít nemůžu, to by se nám tady nikde nevešlo. Sousedce někdo vykradl sklep a ztratilo se jí cukroví, tak já nevím, že by nám někdo vzal ozdoby a dělal si Vánoce. Ještě mi taky chybí takové dražší zimní boty, ale sklep žádné poškození nevykazoval.

49385 příspěvků moje polička 27. března 2021 20:55

Renusatko a nedělaly si děcka někde venku Vánoce?

Offline tv
4264 příspěvků moje polička 27. března 2021 20:57

Dneska jsem potkala kamaradku z dětství, neviděly jsme se 25let. Vyběhla ze zahrady, lapla mě do náruče a začala brecet, já taky. Docela jsem na ni v poslední době vzpomínala, na podzim ji zemřel táta na covid. Hodinu jsme spolu staly a kecaly, jako by to bylo včera, co jsme se naposledy viděly.

Zní to trochu divne, ale její tata měl boží parte, takové by si zcela jistě přál. Bylo v podobném duchu.Ctu to a jsem zase dojatá.

49385 příspěvků moje polička 27. března 2021 20:59

tv to je teda

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 27. března 2021 20:59

viktorka_od splavu Jdu se zeptat

Offline Garfie
28597 příspěvků moje polička 27. března 2021 21:01

tv

49385 příspěvků moje polička 27. března 2021 21:04

Renusatko jaks psala o tom cukroví, tak jsem si hned vzpomněla, že když jsem byla děcko tak se v našem a vedlejších domech ztrácely ve sklepě kompoty a takový blbosti - nakonec se ukázalo že to byl jeden můj spolužák s partou děcek, měli bunkr a potřebovali si ho "zařídit" a pak když se tam scházeli tak zaháněli hlad (to jsme teda byli fakt malý děcka první stupeň základky, takže kuřivo a chlast zatím nezájem:-P