tv to je hezké![]()
Přiznání
viktorka_od splavu Tak u nás si syn klepal na čelo, jestli jsem prý normální, na co by jim to bylo. ![]()
Jako jasně, je březen, ale jednou nám to chybět bude a já to fakt nechápu.
Renusatko já jsem takhle ztratila (už jsem si na to tady jistě stěžovala, ale zas je ta doba, kdy mě to štve a kór letos, když se nedá nic pořádně koupit), komplet velikonoční výzdobu, leta sbírané kraslice, taková ta krásná husí vejce ručně malovaná, vyškrabávaná apod, co prodávaly babky v kroju na Zelňáku, každý rok jsem si jich pár koupila, i jiné věci samozřejmě, třeba co děti vyráběly ve školce a tak.. při stěhování jsem to pečlivě zabalila, krabici jsem popsala a pomalovala symboly vajíček:-)) a ještě přesně vím, že jsem ji v novém bytě vybalila a že ještě než jsme měli skříně v předsíni, tak tam jsem měla velkou výzdobu - pověšenou větev a ty vajíčka na tom... no a pak jsem je zabalila zpět a schovala (asi) do sklepa... a už jsem je nikdy nenašla. je to už patnáct let![]()
Evaeva mě taky :) nastavila jsem si to už před týdnem, odmalička jsem ujížděla na Hodinách zpěvu a syn to všechno zná ode mě slovo od slova. Jsou skvělí. A Svěrák je i teď v 85 letech v neuvěřitelné formě. V pátek jsem s ním poslouchala rozhovor na Radiozurnalu a je naprosto v obraze ![]()
Tulipe ano, je neuvěřitelný. Ani nevím, proč mě to tak dostalo. Chtěla jsem na ten koncert tehdy vzít malou ségru. Ale měla jsem asi čtyři dny před termínem porodu a máma mi to zakázala a radši s ní šla sama.![]()
![]()
tv to je hezky. ![]()
Renusatko jedny zimní boty postrádám taky, ale předpokládám, že je najdu při jarním úklidu.
Náš sklep je už celkem černá díra, o garáží ani nemluvím. chtělo ty to úklid generální, akorát můj muž to odmítá dělat v respirátoru a u nás jsou i ve sklepech povinné.
continuity Jen my máme sklep uklizený, takže pokud něco nevidím, tak to tam fakt není
. Zimní boty vem čert, ale vánoční ozdoby za tolik let, mě teda mrzí. Vůbec nechápu, co se s nima mohlo stát
Renusatko tlapkam, taky by mě to hodně mrzelo. ale opravdu si myslim, že ještě někde vyplavou.
Nemohly zůstat někde přede dveřmi a sousedi to špatně pochopili a adoptovali je?
Před časem mi umřel soused, jeho dcera se rozhodla domek prodat. Oni byli strašně fajn sousedé, trošku se bojím kdo přijde.
Renusatko me se tohle stalo pred pár let zpátky. Ztratila se obrovská taška s ozdobami. Akorat to teda bylo těsně před vánoci. Převrátil jsme vzhůru nohama byt i sklep. Nikdy uz se nenašla. Záhada. ![]()
Kan držím pěsti na dobré nové majitele, je to moc důležité, protože bydlet vedle nějakého dementa, to nikdo nechce a život to dokáže slušně otrávit.
Malenge Díky moc. Dobré vztahy v sousedství jsou pro nás tady důležité, máme společnou příjezdovku, která je slepou ulicí, respektujeme se tu navzájem, v zimě si odhrnujeme sníh, hlídáme baráčky. Soused byl dobrý člověk, měl rád zvířátka a přírodu, všude po zahradě krmítka a budky. Na oknech muškáty a begonie, bude mi chybět pohled z mého okna na to jeho rozkvetlé.
Kan popisuješ to moc hezky, snad to dobře dopadne!
Kora tak teď jsem si vzpomněla na tu Italku na MP, co se jí ty věci zase doma zmotňovaly ve vícero exemplářích..
Jan aby tu nebyla nějaká kolektivní černá díra..! ![]()
Mě odrazuje problémový soused od potenciální stavby domu, jsem z toho dlouhodobě nešťastná. Stavba není na pořadu dne teď, ale když nad tím přemýšlím, vždycky mě to naštve.
tv Taky máš obavy, to chápu.
Ve středu bych měla po 100 letech do práce (jiný okres!) a jsem z toho úplně vedle, já snad zapomněla řídit ![]()
tv Ale nepsala jsi, že je starej? Hele víš jak, když budete chtít se sambem stavět, prodáte to a koupíte něco jiného. Prostě to zvládnete;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí