Janulik03 tak,ale zkratit neni problem,opacne velky.![]()
Přiznání
Zarinya ja viem len ze ma to stve kazdy mi tu keca ake to je pekne a ze super a ja ti neviem.
Si uz potrebujem medzi ludi lebo mi hrabe. Som prespana znudena nastvana a dochadza mi humor ![]()
Garfie umim slušně uvařit na dvouplotynce s remoskou za zády, toho se nebojím ![]()
Antje No hele vzrostlo to i tady u nás v p.deli, plus fakt, že ti nikdo nic nechce prodat. Takže se hodně cekava na ty pozemky od obce, no pruda.
Garfie Slavná zelená kuchyň je za příplatek přece.
andulka01 No jo, jenomze s tebou na homeexchange v kuchyni bych nejradeji zustala doma!! ![]()
Sweet Potato Uz ji zvoni hrana, musim jeste jeji potencial rychle vyuzit!!
Janulik03 já chci být taky přespaná! Jinak ti to rozhodně nezávidím.
Karja 45 minut Chodov!?! No, koukám, že jsem nějak úplně mimo, netuším proč, ale žiju v domnění, že jste někde u Kroměříže ![]()
Malenge Nevím ani, kde je Kroměříž:-D. Jako víte co, až budeme mít ten vlastni dum, tak já pak napíšu adresu a normálně každá pekelnice muze kdykoliv se stavit!
Malenge No já si jako říkám, že pak jednou na ten Chodov budu jezdit do prace, pěkně do těch korporátu, společně s homeofficema to můžu dát i tady z vidlakova. Já jsem korporátní typ, musím to pak na pohovorech pekne dat najevo!
Karja Kromeriz je na jizni Morave a je to tam nadherne! Jako fakt, mela jsem tam pribuzne a vzdycky se tesila na vychazku do Kvetne zahrady na pavy!![]()

Pávi byli i v Podzámecký
a v obou zahradách jsem strávila mnoho šťastných hodin ![]()
(ale spíš než jižní Morava bych řekla Haná! však hanácké Athény, přece...)
Kroměříž není na jižní Moravě!!!
dzizisketa jizni Morava je pro me vsechno, co neni severni Morava.
Ja to delim jen na dve pulky.
Luna Tyy jo, tak tam jsem nikdy nebyla. Já celkově Moravu vůbec neznám. Já byla na Moravě všeho všudy, když ehm nepočítám tu Moravu v Kraji Vysočina, asi pětkrát v životě.
Luna Je to tam nádherné a mají tam skvostného Tiziana :-).
Karja Já zase myslela, že jsi někde z Vysočiny!
Kroměříž je super!! A je to Haná, žádná jižní Morava!
Garfie Pro me je Hana jizni Morava, protoze mne proste prijde spis jizni nez severni. Na zadny stred nehraju.![]()
A my vlastne mame Hanou kousek, pokud se tam pocita Vyskov, coz myslim, ze jo...Ja jsem ty regiony nikdy nezkoumala![]()
Karja já myslím, že pak na těch pohovorech všechny okouzlíš! A třeba někdy uděláme parfu sraz v Kroměříži a budeme hledat pávy albíny ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí