Garfie no, zamyslela jsem se a došla k závěru, že i přes husinu a děs by to u nás taky bylo spíš průchozí přese mě, než přes muže ![]()
Přiznání
Garfie ja by som do homeexchange šla hneď. Ale nemám ten home a keby aj, do tejto našej diery by nikto nechcel ![]()
Mrakoplas :-D Přesně, ale třeba by se někdo našel. Sambovi by tohle nevadilo a mně vůbec. Ale to zklamání těch hostů:-D
Karja no
. Vieš čo my sme ešte také škaredé mesto a ani na okolí tu veľa miest pre turistov nie je, neviem čo by tu kto robil (bože prečo tu ja žijem :)))
Mrakoplas Karja Třeba jo, možná byste jen musely taky do nějaké díry, jen v jiné zemi!
Ale náhodou, to člověk nikdy neví, třeba někdo, kdo žije v centru města chce klid...navíc třeba Američanům stačí napsat hodina do Prahy, čtyři do Vídně, pět do Bratislavy a Krakowa nebo tak něco...jim ty vzálenosti nepřijdou! Třeba naše dovolená ve francouzské díře, nejbližší vesnice deset minut jízdy, město hodinu, patřila k těm nejlepším, s malýma dětma!
Garfie ale ja žijem v byte v malom meste. To nemá ani výhody veľkomesta ani dediny. Bývaš v diere kde nič nie je a nemáš ani záhradu
. Ale tak hej, trebárs by sa nejaký odvážlivec našiel :)
Mrakoplas No to by se asi měnilo těžko, to je fakt! :-) Já teda vlastně vypozorovala, že překvapivě víc mění lidi, co to vlastně zjevně nemají za potřebí z finančního hlediska. Luxus, co máš u někoho doma, si totiž může dovolit zaplatit jen málokdo. Jako upřímně, velké části lidí bych se ani neodvážila výměnu navrhnout, protože bych se bála, že mě pošlou do háje.
Karja ty jsi se zminila ze stavite, jste v nejake rozumne dobe dojezdu do Prahy?
Sweet Potato Ty se směješ, ale z Prahy už mi přišly 3 nabídky a jenom jedna z toho byla během koronaviru! ![]()
Garfie Ale tak k tobě by chtěl jít bydlet každej druhej tady!
Sweet Potato ne,ale nasi chteji bliz k starsim sourozencum.Bliz k Praze ale ne panelak a ne vilu za 25 milionu nebo vic.
Antje Jo počkej, ty chceš rovnou něco koupit?:-D My jsme dojezdova vzdálenost nerozumná. Hodina centrum, 45 minut Chodov třeba;-).
andulka01 No jo, ale ta super kuchyň není u mě doma, ale na chatě, doma je ta slavná zelená kuchyň ![]()
Karja nasi by chteli stavet, jenze tam kde bydli sestra i bratr stoji dnes slusny pozemek 12 mil Kc. Starsi domky na opravu nebo zbourani ani do inzerce nejdou, okraj Prahy. Hodne okraj.
Antje Tak to je asi nějaká hodně pěkná či žádaná lokalita. Tak snad něco najdou kousek dál;-)
já tohle nechápu. ne to necestovani, ale kolik lidí přesně ví, co je dobré pro ty ostatní.
Ani na téhle debatě mi nepřijde špatně to jestli Řecko nebo Aljaška, ale to diveni se, že někdo něco nechce, i když mě se to líbí. Je přece úplně jedno, jake má kdo důvody pro cestování nebo jeho odmítání.
![]()
Karja diky, ty ceny bytu a Pozemku strasne vzrostly.
Tak som sa tesilana strih a farbu vlasov. Aj som bola ndsena po. A dnes som z toho nejaka nespokojna. Myslim ze to mam take iste ako predtym. Kuzlo vyfukania pominulo a jamam zas nahlave strapatu hucku. Stve ma ze si zrazu nedokazem upravit vlasy. A stve ma ze su neskratene. Pozeram si foto ked som to dala kratke a mam dojem ze to bolo ovela lepsie.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí