Právě jsem na facebooku viděla videorecept na salát z mrkve, řapíkatýho celeru a popkornu s majonézovou zálivkou. Nemám slov, tenhle to vystihuje líp ![]()
Přiznání
žluťásek skoda ze nemam rada rapiaktej celer, jinak samy moje oblibeny suroviny![]()
711990 můžeš místo něj dát grep ![]()
žluťásek nebo zmrzlinu!![]()
Pokud se za poslední roky úzus nezměnil, tak nacismus je výhradně německý, jde o ideologii tzv. Třetí říše. Fašismus je širší pojem, který zahrnuje (většinou se praví, že do jisté míry) jak nacismus, tak krajně pravicové ideologie a zřízení, dobově odpovídala třeba mussoliniovská Itálie a frankistické Španělsko.
žluťásek Mám mrkev i rapikaty celer. Můžu dát místo popkornu maršmelou a místo majonézy kečup?
Mha
Já myslím, že to leda vylepšíš!
Vy se tomu smějete, ale já přemýšlím, že to nějak opatrně zkusím. Mrkev, řapíkatý celer a majonéza jsou úplně cajk. Ten popcorn nevím, ale kdyz se můžou dávat do salátů krutony, nepřijde mi to zas tak mimo.
Navíc popcorn miluji.
A popkorn je vlastně kukuřice, takže je to zeleninový salát. ![]()
Mha prosím tě, odkdy je kukuřice zelenina? ![]()
Když chceš zeleninu, dej si hranolky. ![]()
continuity Hlavně nám pak řekni, jaký to bylo! ![]()
continuity Hnidopichu! Kukuřice roste společně na záhonech se zeleninou, takže taky nemá kalorie a počítá se i ve formě popkornu jako zeleninový salát.
Mha a protoze kakaove boby rostou na stromech, je cokolada ovoce!
Zrovna jsem viděla video od kamaráda z Valtic, kroupy jak tenisáky, v Lužicích tornádo... To je strašné ![]()
Pinot Noir to je hrůza.
Pinot Noir je to hrozny moc. Zítra ráno jedu jako předvoj na chalupu, trochu se bojím, co tam najdu... od Břeclavi cca 25 km
eM ty jo, no, držím palce, ať je tam všechno v pořádku!
eM Pinot Noir Taky na to koukám. To si člověk říká, že tady to nehrozí a potom tohle.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí