Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Zu
2783 příspěvků moje polička 27. června 2021 19:20

SunEclipse ti jsou tak krásní  přimlouvám se za častější foto do chlupatýho vlákna

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 28. června 2021 22:33

Píšu to sem, protože do stížnosti to v kontextu události, co se dejou fakt není. Mám už strasne dlouho mizivej podíl v jedné akciovce, vůbec se o činnost té spolecnosti nezajímám,prostě mi to kdysi přepsal děda. A dneska si to prikvapcil vecer jeden vzdalenej přibuznej, ať mu podepíšu plnou moc na valnou hromadu na zítra(!), at může za mě jednat, že mají nejaky krizový bod a každej hlas dobrej. Jako on si skutečně myslel, že mu to podepisu na základě nějakýho společnýho pradědečka. No já jsem tak ráda, že jsem měla všech pět pohromadě a nic mu nepodskrabla, protože já jsem přesně ten typ, co nepremejsli a pustí domu falešný plynare:-D Navíc on na mě nepůsobí zrovna dobře, úplně vidím jak bych se me jméno dostalo do party největších vidláků...

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 29. června 2021 16:07

Karja Zkouší, pajzák jeden.

Offline viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 29. června 2021 16:15

Karja seš dobrá

Offline Garfie
28596 příspěvků moje polička 29. června 2021 17:59

Karja   Svým způsobem máš štěstí, že je to pofiderní týpek, kdyby to byl nějaký sympaťák, třeba by ses mu upsala. :-) Vím o čem mluvím, jednou jsem díky jediné větě od arogantního týpka zachránila zahrady celé ulici. (chtěl na těch zahradách-pronajatých od města s příslibem pozdějšího odkupu-stavět bytovky a já mu před nosem odkoupila pozemek s jedinou přístupovou cestou. Kdyby se mnou jednal slušně, možná bych mu ho odprodala a minimálně nevarovala sousedy, protože by mě tam nic smrdícího nepraštilo. )

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 29. června 2021 18:50

Garfie Hele určitě, ono v té situaci -vecer před uspávání, všichni řvou, by určitě stačilo kdyby orisel někdo solventnejsi s nějakou informaci, že od letoska se to musí, buď jít na jednání nebo mít zastoupen a já bych na to skočila raz dva. No nicméně ono jako můj hlas je víc než zanedbatelny, takže by se jednalo max o ten trapas, až by vytáhl, že má i zastoupení inžinyrky Karjove a určitě by hlasoval o nějakou hovadinu!!! No ale víš co tady na maloměstě, jedna chyba a už se to s tebou nese:-D:-D

Offline Sweet Potato
40530 příspěvků moje polička 30. června 2021 13:30

Já nebrečím, ty brečíš.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. června 2021 13:39

Sweet Potato neskutečný čin

Offline Garfie
28596 příspěvků moje polička 30. června 2021 13:52

Sweet Potato  Skvělá holka. 

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 30. června 2021 16:49

Sweet Potato taky jsem dnes cetla, uzasna holka!

Offline Mha
příspěvků moje polička 01. července 2021 16:49

Přiznávám zcela bez ostychu, že takovehle pletené kraťásky jsem měla asi jako tříletá. Nevím kdo ten nápad a vzor okopiroval, ale hodlam požadovat procenta ze zisku!

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 01. července 2021 22:30

Mha to by si pletací sestry utleskaly ruce. Jak jsem v těch různých pletacích skupinach, úplně mě bolí, co tam většinou vidím.

Ty ženské tak nádherně pletou a hackuji, ale TAK příšerné modely vytvareji, že je věčná škoda té jejich práce.

To jsou hluboké sedmdesatky, ty vopletene dětičky v dupackovych soupravička h, nemoderni střihy, humpolacke límečky, psychedelicke barvy, čím strakatejsi a řvavějši, tím je to krásnější..

A strašně si stěžují, jak jsou ti mladí nevdecni, že to nechtějí nosit nebo dávat dětem.

Tolik promarnene práce.. Taková škoda.

Ale vzájemně áchaji a chválí si to a mají z toho radost aspoň samý.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 01. července 2021 23:22

Mha to mi připomíná oblíbené ponožky, které nám babička pletla ze zbytků, říkaly jsme jim zastrašováky...

Offline Pinot Noir
29956 příspěvků moje polička 02. července 2021 06:34

Mohučanka zastrašováky

Offline rozarka
4222 příspěvků moje polička 02. července 2021 08:10

Mha Taky jsem měla . A nejen to, v dětství jsem nosila upletene snad všechno, kromě spodního prádla. A zatímco mě spolužačky záviděly pletací maminku, já toužila po manšestrákách a skládané sukni. Látkové, ne pletené

Offline Mha
příspěvků moje polička 02. července 2021 08:58

rozarka

Zažalujeme je společně. 

Dadoo Já vždycky chválím to provedení, protože většinou je výsledek takový, jak popisuješ. Ale zkus kritizovat ozbrojenou ženu.

Mohučanka A byly po několika opranich takové zkamenělé? Nejsme příbuzné? 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 02. července 2021 09:42

Mha

Hahaha, to nevím, jestli nejsme příbuzné! Já jsem z Prahy a babička byla taky. Ponožky nicméně zkamenělé rozhodně byly, pokud se vypraly v pračce...

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 02. července 2021 09:44

Dadoo Jee, přitom třeba Lindex má pěkné pletené věci pro děti, určitě by pár obrázků pro inspiraci pomohlo;-).

Offline Mha
příspěvků moje polička 03. července 2021 07:57

Mohučanka Asi ne, i když maminka i babička byly z Prahy. Já jsem naplava na Moravu.

Po praní byly ponožky mnohem menší, silnější a po uschnuti samy stály. Při oblékání skřipaly. 

Offline Myrtila
5365 příspěvků moje polička 03. července 2021 20:59

Karja Inspiracni obrazky nepomuzou. Presne takhle plete moje tchyne, navic z tech nejvetsich umelotin, porad jeden a ten samy strih, co "jejim klukum vzdycky tak krasne sedel". Co na tom, ze vsechna vnoucata jsou evidentne delsi a hubenejsi, nez byli jeji synove, takze maji sady krasnych svetrovych crop topu s kolmo nasazenymi rukavy. My snachy vzdycky podekujeme a vyrobek nekam zalozime. Ale je to strasna skoda te energie a casu!