Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Torrah
3226 příspěvků moje polička 24. června 2021 22:09

Strašné je to. V Brně bylo šílené dusno, celé odpoledne. My jsme na sever od Brna, takže tady jen lilo a blýskalo se... tohle je strašné, ty záběry z těch vesnic.

Offline continuity
41893 příspěvků moje polička 24. června 2021 22:20

Och, přemýšlím, jestli mám jít přeparkovat auto do garáže. 

Fakt se mi nechce je to 500 m. 

Offline dzizisketa
8806 příspěvků moje polička 24. června 2021 22:20

eM

Teď jsem četla, že se důrazně nedoporučuje jezdit do okresů Hodonín a Břeclav. Jede tam armáda, jsou tam i zavalení v sutinách. 

Offline eM
1717 příspěvků moje polička 24. června 2021 22:31

dzizisketa jo, sleduju to taky, ráno se rozhodnu podle aktuálních zpráv. Doteď jsem tvrdila, že nemám strach z bouřek...

Offline JankaM
3014 příspěvků moje polička 26. června 2021 00:27

Jen si tu trochu odložím. Už skoro rok mám novou práci, jiný obor než předchozí zaměstnání, ale stále mám o sobě pochybnosti, jestli se třeba nespletli že mě vzali do týmu. Včera jsme byli na jednání, pro mě to byl výlet do "velkého světa", jak to nazvala druhá strana, sama jsem ničím významným do diskuse tedy nepřispěla. A dnes jsem zprostředkovaně dostala něco jako nabídku na jistou činnost právě pro tu druhou stranu (nejsme ve sporu). Ale pořád mám  někde vzadu tu myšlenku -co když na to nemám? Co když přijdou na to že tam nepatřím? Ale zase kolegové jsou v oboru velmi dlouho, mají prestiž a zkušenosti a kdybych byla úplně nanic, tak bychom nebyli kolegové. Prostě tomu tak nějak furt nevěřím že k nim patřím taky, že mě berou jako sobě rovnou. Pardon za výlev. 

Offline Maureen
příspěvků moje polička 26. června 2021 09:52

JankaM netřeba se omlouvatproto máme tohle vlákno..

Myslím,ze bys do toho měla jít,kdyby ses druhé straně pro ten post nezdála vhodná - tak by ti místo nenabízeli...je to pro tebe velká výzva,ale zase jsi mladá,naučíš se novým věcem...a že o svých znalostech pochybuješ???...jen blb je sebejistý...

Taky jsem na stará kolena měnila místo a říkala jsem si:mám já tohle zapotřebí??a co když na to nemám?abych se nepřeceňovala...?? 

A dnes jsem ráda,že jsem do toho šla přeju ti,ať se rozhodneš správně,jsi v práci spokojená a hlavně viru ve vlastní schopnosti

Offline continuity
41893 příspěvků moje polička 26. června 2021 11:12

JankaM jsou profese, kde rok určitě není dostatečná doba, aby se z člověka stal senior, takže tím, že o tom ostatní ví víc než ty, bych se vůbec neznepokojovala.

Asi tě tam chtějí i potřebuji, když tě berou na složitá jednání, ono už jen to, že někdo udělá příčetný zápis, je kolikrát velmi cenná pomoc.

Spíš mám v té tvé historce problém s tím "velkým světem". Je v tom taková shovívavost nebo jak to říct. Nevím,jestli bych se hrnula do vztahu s někým, kdo takto na mě nahlíží. Já jsem teda vždy, když jsem vlezla někam, kde se oháněli podobnými frázemi, zjistila, že jsou tam dost podobní lidé, umí zhruba podobne věci, akorát mají trochu přebujelé ego. Takyzvaz jak rychle se učíš ve své stávající práci a jak by to šlo ve "velkém světě". 

Nemám na to pochopitelne dost informaci, ale podívala bych se na to z této strany. 

Offline JankaM
3014 příspěvků moje polička 26. června 2021 11:56

Maureen continuity

Děkuju, špatně jsem se vyjádřila, nejde o to že bych změnila zaměstnání, ale že bych to co dělám teď dělala i pro jiný subjekt ve větším rozsahu, což není nic proti ničemu. A velký svět byla asi z jejich strany spíš nadsázka. 

Spíš tak nějak pořád vnitřně nevěřím tomu, že jsem v něčem až tak dobrá. 

Online brrr
12185 příspěvků moje polička 26. června 2021 12:09

JankaM Očividně dobrá jsi, tak se s tím smiř

Offline continuity
41893 příspěvků moje polička 26. června 2021 13:38

JankaM pokud to budes stihat, klidně dělej. Každá zkušenost dobrá.

Offline Kokoska
34195 příspěvků moje polička 26. června 2021 14:50

JankaM kdyz to nezkusis, nikdy se nedovis, ze to dokazes. Mozna to bude narocny, mozna si budes rikat, jestli jsi to mela zapotrebi, ale verim, ze kdyby o tobe za ten rok nemeli mineni, ze to zvladnes, nenabidli by ti to. A mozna, kdyz to odmitnes, druhou sanci uz nedostanes, budes mit nalepku "to po mne nechtejte, na to ja nemam".

Offline katkas
257 příspěvků moje polička 27. června 2021 12:55

JankaM Jestli máš chuť a zajímá tě to, jdi do toho! A mimochodem doporučuji zgooglit pojem "syndrom podvodnice" :) Protože pokud jsi rok v týmu a berou te k čím dal složitějším problémům / jednáním , tak to myslím indikuje, že jsou s tvou prací spokojeni.

Píšeš, že velký svět byla nadsázka, ve mně se v tu chvíli ozval poplašný signál. Ale my u toho nebyli, ty ano. Pár firem, kde si tohle o sobě myslí, znám a nedělám pro ně moc ráda. Takže dej na svou intuici a hlavně si věř.

Online SunEclipse
3415 příspěvků moje polička 27. června 2021 13:56

dnes  jsem před dovolenou odvezla hlodavčí duo na hlídání, a byť vím, že budou opečovávaní, připadám si jako krkavčí macecha

Offline Mha
příspěvků moje polička 27. června 2021 14:28

SunEclipse Taky když se vrátíš, na tebe dělají vyčítavé čumáčky?

Loni byli u mé maminky a ona jim v pravidelných intervalech podávala doma vypestovane bylinky(!!!) a krajenou zeleninu pestrých barev a pouštěla hudbu a stejně byli po návratu uražení. 

Offline Karja
43863 příspěvků moje polička 27. června 2021 14:44

JankaM Já myslím, ze se podceňujes. Já podle tvého popisu tady o sobě jsem si tě představovala jako fakt s velkou nadváhou a obrima prsama! A jako vykoukla na mě tuhle ženská s pěknou symetrickou postavou, vysoká, prostě kočka, absolutne realita byla jina. Řekla bych, že to bude tvoje vlastnost, že si nevěříš i pracovne a pak objektivne realita bude zase jiná! Takže šla bych do toho;-)

Online SunEclipse
3415 příspěvků moje polička 27. června 2021 14:48

Mha

uražené ksichtíky nedělají - spíš vždycky po přesunu jsou chvíli obezřetní, než si vzpomenou, že to tu vlastně znají - na stará kolena jsou z nich kočovníci, stěhují se co čtvrt roku.  Je to vždycky akce kulový blesk

Offline Mha
příspěvků moje polička 27. června 2021 14:55

SunEclipse Jak je převážíš? Já měla starší, malou klec, kterou jsem vzadu v autě pripnula pasama, ale stejně skřipali zubama. Uvažuju o nějaké přepravce, zatím jsem viděla jen  kočičí. 

Online SunEclipse
3415 příspěvků moje polička 27. června 2021 14:59

Mha v morčecích přepravkách, jako když jedeme k veterináři.  Ale nadšení z nich taky nejsou.

Offline Mha
příspěvků moje polička 27. června 2021 15:08

SunEclipse Teď jsem na to koukala, dáváš je oba do jedné nebo je každý ve svém?

Já mám pocit, že to cestování je spolehlivě naštve, i kdybych je nesla na polštáři. 

Online SunEclipse
3415 příspěvků moje polička 27. června 2021 15:16

Mha spolu cestovali jedinkrát, a to když jsme je vezli od chovatelů domů .  Teď by se dva do jedné nevešli.