Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. července 2021 15:27

dynda my jsme teď jednu večeři vyřešili šalamounsky jídlem z restaurace sebou;)

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 06. července 2021 15:30

Evaeva no ta asi byla ještě zavřena, když jsem tam byla 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. července 2021 15:36

Potrefenáhusa my posledně jedli u slonů, dostali jsme do krabičky nějaké řízečky a ovocné knedlíky:)

Offline Mha
příspěvků moje polička 06. července 2021 16:05

Přiznávám, že mě zaskočila kombinace návratu z dovolené, žravosti potomstva a dvou státních svátků. Proto teď peču rohlíky.

Kdo to nezažil, hoď první kostkou droždí. 

Offline continuity
41791 příspěvků moje polička 06. července 2021 16:07

Potrefenáhusa ta restaurace u vchodu bývala dobrá i pro děti. Mívali tam i dětské porce za vcelku normální ceny a takové klasické saláty: okurkový, mrkvový a tak, co děti znají ze školky. U slonů vařili taky dobře, ale pro mnoho dětí už to může být velká exotika. tak snad zas budou fungovat ke spokojenosti. 

Offline JankaM
3004 příspěvků moje polička 06. července 2021 17:09

Tak děkuji všem za reakce, dnes jsem se tedy přemohla a nakrájela do krabičky nektarinky. K večeři jsou špagety se slaninou a omáčkou ze sklenice. Jsem líná, přiznávám

Offline žluťásek
8795 příspěvků moje polička 06. července 2021 17:35
Reakce na Potrefenáhusa:

No a pak si tu člověk přečte flejm na několik stran o tlustých matkach v zoo, co koupej svymu tlustými diteti hranolky a hotdog, místo aby mu nakrajely do krabičky jabko...

Offline žluťásek
8795 příspěvků moje polička 06. července 2021 17:40

My jsme na koupališti kousek za Prahou a jídlo je tu tragicky, díky bohu za termo tašku s okurkama a jabkama.

Včera jsme byli v restauraci a rodinka vedle nonstop držela tříletýho u tabletu u pohádek. Přitom tam bylo hřiště, my jsme seděli vedle a nabízeli půjčit hračky. Ale ne, kdykoliv se zvedl a chtěl se vyblbnout, zas ho vrátili ať se jde ještě koukat. To mi přišlo fakt děsivý. 

Offline Lamicka
14134 příspěvků moje polička 06. července 2021 17:53

JankaM ja jsem taky svacinarka, mivame sladkou, slanou svacinu, ovoce, zeleninu, orisky... ale my vsichni radi jime...

no a vetsinou mame dost i pro deti, jejichz rodice svaciny nechystaji. Ti zase daji nasim detem gumove medvidky a lizatka, coz treba my nevedene. Svet je v rovnovaze.

Offline Lamicka
14134 příspěvků moje polička 06. července 2021 17:55

žluťásek kouka na tablet, maji klid... my mame zname, jejich deti zasadne ji s tabletem a bez nej se nenaji. Strasny. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 06. července 2021 19:14

Lamicka 

Máme známé, kteří nějakým omylem v blbém věku dali dítěti telefon s písničkami k jídlu a už ho to nedokázali odnaučit. Teď už asi jen doufají, že se to ve školce odnaučí. Člověk si může pěkně zavařit.

Offline žluťásek
8795 příspěvků moje polička 06. července 2021 19:25

Lamicka no tohle dítě evidentně ani ty pohádky nechtělo, respektive vydrželo chvilku a pak si chtělo hrát. Seděli jsme vedle, kluci si mohli hrát spolu, pro ně úplně bezpracny. Ale asi byli naučený na ten tablet u jídla nebo co. 

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 06. července 2021 20:07

žluťásek jednou pri uzasny vodni show se svetelnymi efekty jsem si taky vsimla holcicky, ktera cucela radsi do tabletu. Bylo ji asi 8. No nemusi ji bavit vsechno, ale prislo mi to skoda. Rodice jasali nadsenim, dite nevidelo nic. Treba taky zacala ve trech letech.

Offline Pavlena
6891 příspěvků moje polička 06. července 2021 20:09

JankaM podporim te, coby linou matku! Svacinky beru, ale posledni dobou jsem nadelala objev, ze se nemusi uplne moc chystat..! Pecivo+cerstve rozbaleny syrovy nite+mortadella+jablo+paprika+ oriskova tycinka udelaji stejny efekt s minimalnim usilim...

Offline JankaM
3004 příspěvků moje polička 06. července 2021 20:13

Tak upgrade, před hodinou spadlo dítě ze stromu, kdyby se před tím zeptala, jakože se neptala, jestli tam může lozit, tak bych to dovolila. Ale nic vážného, jen odřeniny a nakousnutý jazyk.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. července 2021 20:19

Pavlena jo, s většími dětmi taky nic krájet nebudu, i teď je moje nejoblíbenější svačina na ven banán, ten je rovnou připravený k odnosu:)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. července 2021 20:21

JankaM zranit se může i na obyčejném hřišti, to by člověk musel zakázat naprosto vše.

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 06. července 2021 20:22
Reakce na Potrefenáhusa:

No a pak si tu člověk přečte flejm na několik stran o tlustých matkach v zoo, co koupej svymu tlustými diteti hranolky a hotdog, místo aby mu nakrajely do krabičky jabko...

​Njn, dokonalý můžou bejt jen některý 

Offline Karja
43819 příspěvků moje polička 06. července 2021 20:26

žluťásek Tak třeba do nejedlika futrovali jídlo? Těžko říct... Kokoska A byli jste na tom hřišti u Pilaku? Já to jen viděla nebyla jsem tam, ale vypadalo to hrozně fajn teda. Takový akorát tak velký bez vysátí peněženky. A teda obdivuji jak se vnoučatům věnujes! 

Offline Černá kočka
1726 příspěvků moje polička 06. července 2021 20:28

JankaM No hlavni je ze si to kazda na te dovolene muzete delat podle sebe. Mne tam vadila ta pastika, ale to je jen muj osobni problem, ktery mam uz od prvni tridy kdy mi spoluzak Mirecek rekl, ze se do pastiky melou praseci ocicka.