Ja se priznam, ze ji nemuzu vystat ![]()
Přiznání
No jen ukázky na nějaký primě..podle mel megatrapný a ano asi si mysli 'dej do toho pohlavní orgán, bude to řachanda' ale hlavně je opravdu - pro mě odpudivá..
Nejsem sama
je blbý,že ji soudím z nějakejch ukázek a pár fotek co sem někde zahlídla, ale jen popisuju dojem..
Mne uplne stacilo to, jak prohlasila v tisku, ze "woman MUST identify as a feminist, or she is insane". Na lidi, kteri jsou tak presvedceni o spravnosti sve zivotni filozofie, ze oznaci za blazny vsechny, kdo se s nimi neztotoznuji, mam nazor pomerne jasny. Presto jsem byla ochotna dat ji jako komicce a herecce sanci, protoze mam pratele, kteri prisahaji, ze je fakt vtipna. Jenze pri sledovani jejich skitu mi, jak tady uz nekdo vystizne napsal, slezaly trapnosti nehty u nohou. Fakt mi vtipna neprisla a to i presto, ze jsem se fakt snazila udrzet si otevrenou mysl. Takze za me fakt ne...
Tyjo..no sem ráda, že v tom nejsem sama. Mně bylo trapně už jen u těch ukázek..to mám za to noční čuměení na tv.
Sama urcite nejste, ale kdybyste se nahodou nekdy octla u nas na NIU na fakulte, tak radsi psst - nemit rad Amy znamena, ze nechapete feminism, a ze mate mozek vymyty patriarchalni spolecnosti ![]()
Tak určitě
ze mě by tam stejnak šli do mdlob..ty moje chleby a buchty (považte peču i kolegům)
COZE!?!? A to se trochu nestydite!? Takhle zradit feministicke hnuti... ![]()
Ne ![]()
A mp marge, hlasim se do party, nehty mi slezly taky. Ach jo, nekdy si myslim, ze svet se zblaznil!
Jo, to ja casto ![]()
No ale Angelika teda veledílo není
stejnou zkusenost mam s francouzskym zakaznikem taky, asi to byl hit jen u nas
Co Angeliku, ale ani Četníka ze St. Tropez neznají a vůbec filmy s Funesem. V Rusku neznali Mrazíka. Což je dáno asi tím, že takových pohádek tam mají povícero a v ČR půlku toho filmu dělá dobrý dabing. Naopak všichni Poláci, s kterými jsme se o filmech bavila, znali Sexmisi.
priznavam, ze uz par dni sa odhodlavam precitat si posudky k diz. praci, ale nakolko ta praca nie je uplne podla mojich predstav (a tomu zodpoveda aj jeden posudok), nemam odvahu a velmi sa hanbim cele si to prestudovat, aby som sa mohla pripravit na obhajobu, ktora je este tento mesiac. zatial som citala iba finalne verdikty. predstava, ze pracu idem obhajovat, je pre mna taka nepredstavitelna a tryzniva, ze som este nezacala vybavovat prakticke veci (obcerstvenie, obed a pod. pre komisiu). mam (dokonca aj fyzicky) strach otvorit si mejl, aby som tam nenasla nejaku spravu suvisiacu s celym tymto kolotocom. fakt sa velmi hanbim a bojim.
palahniukowa Překousněte to, dejte se do toho, budete pak na sebe pyšná, že jste to dala a ještě si slibte nějakou odměnu. Já jsem v práci najela na to, že ty nejtěžší úkoly a ty, do kterých se mi absolutně nechce, dělám jako první a ty jednodušší mám za odměnu ![]()
Jinak přiznávám, že jsem také ovce, po asi 2 týdnech, když byla doprava zdarma, jsem objednala peckadžíny. Já, která jedny džíny, které by seděly, hledá v obchodech v průběhu celého roku. A světe div se, jsou mi a jsou pěkný. Nechápu
Ale potřebovala bych, aby byl podzim teplý, mě je v těhle krátších délkách hrozná zima na kotníky![]()
Naprosto chápu. Před otevřením emailu s posudky jsem byla tak vynervovaná, že jsem se málem nedokázala soustředit na text. Jděte do toho, ať už to máte za sebou, uleví se Vám. Já se obhajoby strašně bála, ta kritika v posudcích mi přišla strašná! A nakonec se ukázalo, že pro ně to byly spíše drobnosti. Při obhajobě jsem hodnocení ještě vytáhla nahoru a oponent, ze kterého jsem měla hrůzu, mi sám řekl, že je vidět, že jsem tomu opravdu věnovala čas. Držím palce a pevné nervy! ![]()
& @Zu dakujem za podporu. jeden zo 4 posudkov mam extra neprijemny, drobnosti to nie su. s vyhradami suhlasim. pravda je, ze som bola neista uz pri odovzdavani, ale ked skolitel povedal, ze ideme do toho, nechala som sa "ukecat"... ach. toto je pre mna strasna situacia.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí