Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 29. července 2017 05:32
Reakce na Ounz:

Viděla sem ukázky nějaký tý Amy Schumer (nebo Schummer) a je to asi ta nejnesympatičtější a nejošklivější ženská, co sem kdy viděla. A asik sem tupka, ale z těch ukázek mi nepřišlo vtipnýho nic. 

Ja se priznam, ze ji nemuzu vystat 

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 29. července 2017 07:35
Reakce na Krehutka:

No jen ukázky na nějaký primě..podle mel megatrapný a ano asi si mysli 'dej do toho pohlavní orgán, bude to řachanda' ale hlavně je opravdu - pro mě odpudivá..

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 29. července 2017 07:36
Reakce na MP Marge:

Nejsem sama

je blbý,že ji soudím z nějakejch ukázek a pár fotek co sem někde zahlídla, ale jen popisuju dojem..

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 29. července 2017 19:55
Reakce na Ounz:

Mne uplne stacilo to, jak prohlasila v tisku, ze "woman MUST identify as a feminist, or she is insane". Na lidi, kteri jsou tak presvedceni o spravnosti sve zivotni filozofie, ze oznaci za blazny vsechny, kdo se s nimi neztotoznuji, mam nazor pomerne jasny. Presto jsem byla ochotna dat ji jako komicce a herecce sanci,  protoze mam pratele, kteri prisahaji, ze je fakt vtipna.  Jenze pri sledovani jejich skitu mi, jak tady uz nekdo  vystizne napsal, slezaly trapnosti nehty u nohou. Fakt mi vtipna neprisla a to i presto,  ze jsem se fakt snazila udrzet si otevrenou mysl. Takze za me fakt ne...

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 29. července 2017 20:02
Reakce na MP Marge:

Tyjo..no sem ráda, že v tom nejsem sama. Mně bylo trapně už jen u těch ukázek..to mám za to noční čuměení na tv.

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 29. července 2017 20:06
Reakce na Ounz:

Sama urcite nejste,  ale kdybyste se nahodou nekdy octla u nas na NIU na fakulte, tak radsi psst - nemit rad Amy znamena,  ze nechapete feminism, a ze mate mozek vymyty patriarchalni spolecnosti 

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 29. července 2017 20:10
Reakce na MP Marge:

Tak určitě  ze mě by tam stejnak šli do mdlob..ty moje chleby a buchty (považte peču i kolegům)

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 29. července 2017 20:19
Reakce na Ounz:

COZE!?!? A to se trochu nestydite!? Takhle zradit feministicke hnuti... 

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 29. července 2017 20:49
Reakce na MP Marge:

Ne 

Offline Vilemina
2360 příspěvků moje polička 29. července 2017 22:43
Reakce na Ounz:

A mp marge, hlasim se do party, nehty mi slezly taky. Ach jo, nekdy si myslim, ze svet se zblaznil!

Offline MP Marge
6883 příspěvků moje polička 30. července 2017 19:47
Reakce na Vilemina:

Jo, to ja casto 

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 18:41
Reakce na :

No ale Angelika teda veledílo není  

Offline baltik
4990 příspěvků moje polička 02. srpna 2017 19:48
Reakce na :

stejnou zkusenost mam s francouzskym zakaznikem taky, asi to byl hit jen u nas 

Offline Malvin
1649 příspěvků moje polička 03. srpna 2017 07:50
Reakce na :

Co Angeliku, ale ani Četníka ze St. Tropez neznají a vůbec filmy s Funesem. V Rusku neznali Mrazíka. Což je dáno asi tím, že takových pohádek tam mají povícero a v ČR půlku toho filmu dělá dobrý dabing. Naopak všichni Poláci, s kterými jsme se o filmech bavila, znali Sexmisi.

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 03. srpna 2017 08:03

priznavam, ze uz par dni sa odhodlavam precitat si posudky k diz. praci, ale nakolko ta praca nie je uplne podla mojich predstav (a tomu zodpoveda aj jeden posudok), nemam odvahu a velmi sa hanbim cele si to prestudovat, aby som sa mohla pripravit na obhajobu, ktora je este tento mesiac. zatial som citala iba finalne verdikty. predstava, ze pracu idem obhajovat, je pre mna taka nepredstavitelna a tryzniva, ze som este nezacala vybavovat prakticke veci (obcerstvenie, obed a pod. pre komisiu). mam (dokonca aj fyzicky) strach otvorit si mejl, aby som tam nenasla nejaku spravu suvisiacu s celym tymto kolotocom. fakt sa velmi hanbim a bojim.

Offline Zu
2783 příspěvků moje polička 03. srpna 2017 08:44

palahniukowa Překousněte to, dejte se do toho, budete pak na sebe pyšná, že jste to dala a ještě si slibte nějakou odměnu. Já jsem v práci najela na to, že ty nejtěžší úkoly a ty, do kterých se mi absolutně nechce, dělám jako první a ty jednodušší mám za odměnu 

Jinak přiznávám, že jsem také ovce, po asi 2 týdnech, když byla doprava zdarma, jsem objednala peckadžíny. Já, která jedny džíny, které by seděly, hledá v obchodech v průběhu celého roku. A světe div se, jsou mi a jsou pěkný. Nechápu Ale potřebovala bych, aby byl podzim teplý, mě je v těhle krátších délkách hrozná zima na kotníky

Offline evik77
758 příspěvků moje polička 03. srpna 2017 09:03
Reakce na palahniukowa:

Naprosto chápu. Před otevřením emailu s posudky jsem byla tak vynervovaná, že jsem se málem nedokázala soustředit na text. Jděte do toho, ať už to máte za sebou, uleví se Vám. Já se obhajoby strašně bála, ta kritika v posudcích mi přišla strašná! A nakonec se ukázalo, že pro ně to byly spíše drobnosti. Při obhajobě jsem hodnocení ještě vytáhla nahoru a oponent, ze kterého jsem měla hrůzu, mi sám řekl, že je vidět, že jsem tomu opravdu věnovala čas. Držím palce a pevné nervy!  

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 03. srpna 2017 10:22
Reakce na evik77:

& @Zu dakujem za podporu. jeden zo 4 posudkov mam extra neprijemny, drobnosti to nie su. s vyhradami suhlasim. pravda je, ze som bola neista uz pri odovzdavani, ale ked skolitel povedal, ze ideme do toho, nechala som sa "ukecat"... ach. toto je pre mna strasna situacia.