Ounz Tak to fakt na reklamaci není :-)
Přiznání
continuity v některých střediscích na základě účtenky ztracený skipas zneaktivní a vydají nový, takže přijdeš jen o zálohu na kartu. Ale bohužel to není pravidlem.
Ounz ve stávajícím stavu to většinou nejde, ale dnes není zvláštní technický problém to udělat tak, aby to šlo.
A jak píšu, ani tam, kde to dnes technicky jde, to provozovatele příliš nedelaji. Proto mi ten požadavek nepřijde na facepalm, pokud to začnou zákazníci vyžadovat, tak to casem půjde.
continuity no, já to psala do přiznání, protože mě to překvapilo, o facepalmu nic..nicméně většinou to v obchodních podmínkách mají, že to nejde a teda úvahy, že 'by to jednou jít mohlo' jsou teď bezpředmětný. Já bych teda ztracenou dárkovou kartu znovu vyžadovat nešla ![]()
Učinila jsem zásadní objev! Na jednom pískovišti se povaluje kuchyňka, kterou jsem jako děcko měla. A já si uvědomila, že ta výklopná věc pod dřezem, kterou jsem považovala za divnou troubu, je vlastně asi myčka! Tak o ní jsem v osmdesátkách neměla ani tušení!

Pinot Noir já jsem jako dítě měla kuchyň dřevěnou, bílou, ta teda žadnou myčku neměla! Byli ste moderní rodina ![]()

edit, já ji našla :)
Ounz jé, ale stůl a židličky jsem měla ty tvoje
. Měla jsem to tak různě sesbírané od příbuzných, po sourozencích... Každý pes, jiná ves. Tento styl zachovávám dodnes ![]()
Pinot Noir
jako já to taky po někom podědila, bylo to trochu rozvrzaný, ale držák. Můj děda mi na to vyrobil místnost - tu kuchyni s oknem se záclonou (od babi) a vytapetovanou, pamatuju si to jako dneska ![]()
Ounz mně zase naši, táta barák, máma záclonky, garnýže, koberce...
A pak mi ještě chtěla přistavět koupelnu a nějak jí ujela ruka s kleštěmi a urazila si kus předního zubu. Hrát si s tou koupelnou mě pak ještě dlouho bolelo ![]()
Pinot Noir jejda! Ale teda hezký si to musela mít!
Pinot Noir Ounz no jako domeček a kuchynku budeme úplně nutne potrebovat a nejvíc se na to těším já!!!!!
uz mám koupenej domeček z ikey a plány na kytickovanou tapetu
a delaj se teda nádherný (a brutálně drahy) domečky
Potrefenáhusa Jj ty domečky jsou perfektní,ale musím říct, že třeba Lidl má dřevěnenej pěknej a levnej domeček. Kuchynky má taky hezke a levné.Já na hračky nejsem moc rozhazovačná:-D. Vcera dcera chtěla koupit na pouti balónek za 200Kc:-D:-D No vyhodnotila jsem situaci, že o jeden se budou stejně i přes srdceryvne sliby rvát, dva takhle drahe rozhodně nekoupim, takže nejlíp mi vyšlo zanechat ji ve frustraci, že jsme na rozdíl od většiny ostatních, co ten balónek táhli, nizkoprijmova rodina a koupila jsem jim dva nanuky!
Karja tak to vypada za par let na stezovaci diskuzi "jak mi mama na pouti nekoupila balonek"![]()
![]()
Karja balónek za 200? ![]()
Asi už jsem dlouho nebyla na pouti.
My máme na chalupě nádherný dřevěný nábyteček po babičce! Bílý v takovém venkovském stylu. "Domeček" pro panenky jsme měly z policové skříně, spíš teda ségra, já na to moc nebyla.
Kora No víš co, ale zase zbytek byl zadarmo:-D Všechny atrakce a tak, mohla jsem pustit korunu, ale mám prostě své zásady no:-D přišlo mi to předražené.
Zarinya Já jsem ji slíbila, že v pondělí koupíme jinej, ale nevím jak ji vysvětlím, že nebude mít tvar kočky a nebude se vznášet nahoru. Jak říkáš, to bude jednou vytažený u psychoanalytika:-D.
Karja urcite.Ja si taky pamatuju co mi nasi nechteli koupit.![]()
Karja myslíš tenhle? ![]()

Karja tak to vypada za par let na stezovaci diskuzi "jak mi mama na pouti nekoupila balonek"
![]()
Karja Já jsem fakt ráda, že syna tyhle věci moc nezajímají. Neteř vždycky potřebuje třpytivé tetování a namalovat zvíře na obličej, to u nás neletí. Balónek za 200 bych taky nekoupila.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje