Potrefenáhusa loni jsem kvůli němu (bylo teda stíhačka, ne Peppa) riskovala holý život, abych ho zachránila ze stromu, a celou dobu, co muž byl na cestě pro žebřík, se modlila, ať nefoukne vítr... Žebřík lehce škrábnul strop v autě, což nám v leasingovce pěkně naúčtovali, při tom tanci pod stromem jsem šlápla jsem do hovna a gatě si trochu mázla smůlou... Takovej balónek za dvě stovky se děsně vyplatí
Karja Kora
Přiznání
Pinot Noir teda to je balonková story ![]()
Karja jo, děti měly letos z poutě taky dva balonky po dvou stovkách (byla to úplně vesnická pouť) a vydržely pěkně nafouklý asi 4 dny, po týdnu už chcíple ležely na zemi, takže v poměru cena výkon vede ten nanuk:)
Nam se osvedcily takovy ty nafukovaci zizaly, co se z nich da zkroutit treba zvire. Koupila jsem to v Albertovi, bylo to i s nafukovatkem a ty vetsi deti se s tim krasne vyblbly. Chtela jsem to ted znovu a on ten narozeninovy regal nekam zmizel!
Jinak ja bych to taky nekoupila
, u nas v tom ma prsty babicka..

tina Hezkyyy
Čtyři dny nafouknuté je rozhodně víc, než bych čekala.
jinak ty heliovy se daj brckem dofoukavat normalne pusou a porad se hezky vznasej, vloni narozeninova jednicka Tondovi vydrzela snad 3 mesice
Pinot Noir story i s fotodokumentací, dokonalé ![]()
Asi už jsem dlouho nebyla na pouti.
Ty heliove balónky drahé bohužel jsou. Janato jednou koukala i kvůli jedné oslavě a vyjde to dost i když koupíš to helium a balónky zvlášť.
Karja Občas jsem je dětem dopřála, tak 2x nebo 3x je měly. Jeden nám teda taky hned druhý deň uletel, ale nejak se to obešlo bez hysteraku.
Teď jsem na dovolené utratila na pouti asi 20 eur za autíčka trampolíny a to si děti něco platily sami. (Hlavně atrakci po které mladší vyhodila večeři). Zlaté balónky ti řeknu!
Pinot Noir balónková story je výborná i jako fotopribeh. ![]()
Pinot Noir zachrana akce balonku![]()
Ale zaujalo me to nauctovani od leasingovky......ja mela taky nejaka auta od leasingovky a nikdy s nima vubec neprisla do kontaktu,natoz aby to auto prohlizeli.![]()
Zarinya asi bylo auto tvoje, my měli operativní a auto se vrací, sečtou škody a ještě se řeší přešvihnuté/nevyjeté kilometry.
711990 jo, máme krávu nafouknutou brčkem už tři roky. Ale stíhačka stromovou akcí asi utrpěla a ucházela, takže stejně za pár dní skončila v koši ![]()
Pinot Noir tak to jo.:-)
continuity aha, tak to jsem úplně mimo. Balonkovy věk už mají hoši dávno za sebou. Já si pamatuju balónek za dvacku. ![]()
Kora ony se někdy vidí i ty běžné balónky plněné heliem, třeba na reklamních akcích politických stran
, ale ty lítají jenom chvilku.
tina no ale ta jejich radost! ![]()
Pinot Noir ta radost za to nakonec stala:) Pak jeste bylo veselo, kdyz jsme se je snazili nacpat do preplneneho auta.
Ounz Tuhle kuchyňku jsem měla taky. Dokonce ještě je na chalupě i s celým bytem, vyrobeným z krabice. To jsem teda vytvářela vše já, včetně postelí z dalších krabiček a sedačky ze dřeva, potaženého látkou
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje