Se zeptám jako úplný tupec, ale můžete mi někdo vysvětlit do nafukování brčkem? Ono to má nějaký ventilek? Syn loni přijel od babi s Chasem z tlapek, ten se pár dnů vznášel a pak byl menší a menší a schlíplejší, což způsobilo hromadu smutku a nářků. Tak abych příště byla chytřejší.
Přiznání
Malenge pusou to nenafoukneš, ten camprlík má jakoby několik vrstev, které se tak jako slepují a nejde to profouknout. Ale když tam zasuneš brčko, tak to pak nafouknout jde.
Pinot Noir aha, díky, já to ani pusou nezkoušela, nějak mi nedošlo, že to někde musí mít díru, kterou to nafoukli, že... tak třeba jindy ![]()
Pinot Noir tu máme u našich ešte tiež
síce dosť rozmlatenu ale decká sa s ňou stále hrajú. A áno, je to umývačka.
my ten předražený balón máme doma asi tři měsíce, Fany si vybrala vílu a celkem dost si s ní hraje. Občas ji teda musím přifouknout. Ale nakonec to jsou líp utracený peníze, než obyčejnej balónek, kterej za chvíli prdne a nic z něj není.
Mrakoplas Mám podobnú skúsenosť, synovcovi (cca 6-7 mesačnému) sme balón priviazali o nohu, pri členku, ležal na chbte a ako kopal nohami, balón poskakoval, on ho sledoval, zabavilo ho to celkom dlho.
Niektoré z tých predražených balónov vydržali dosť dlho, určite viac ako týždeň.
bram No, u nás by to akorát vzlétlo ke stropu, za pár dní by byl nářek, proč se to vyfouklo a následně by se tu to válelo a nesměla bych to vyhodit:)
Manžel mě právě poučil, že helium se těží a je drahé.
Mirka no však kvůli ceně helia vybuchl Hindenburg
continuity Ty normální balonky s heliem jsou spíš pro dospělé, na efekt je to fajn. Kamarádka takhle nafoukla balonky dceři k 18. narozeninám, pokryla tím celý strop a bylo to wau
, pak to ještě zopakovala i na své vlastní oslavě.
Ounz My tu kuchyňu ještě máme.
Normalní balónek jsme koupili asi v 1,5 roce staršímu a taky si s ním docela vyhrál. Dali jsme mu dlouhý provázek, takže ho tahal a pouštěl.
Fakt přifouknutý heliový balónek pořád lítá? Pamatuju, jak mi kdyi v dětství balónek z pouti táta dopřifouknul a už jen ležel, to bylo smutku.
Jestli já nepotřebuju balónek?
Sweet Potato nelítá, ale pořád se s ním dá hrát, třeba házet stíhačku ze schodů.
711990 psala, že se pořád hezky vznáší teda, ale nemyslím, že by myslela létání. Tyhle šustivé jsou lehoučké a opravdu se tak jako vznášejí i nafouknuté vzduchem.
Sweet Potato u toho velikýho drahýho to fungovalo. Když jsem přifoukla poprvé, tak byl pořád u stropu, když jsem přifoukla podruhé, tak víla lítala uprostřed místnosti, potřetí byla lehce nad zemí a teď už je z ní ležák. Ale bylo vtipný, když tady poletovala kousek nad zemí, z toho měla Františka velikou radost, to bylo jako kdyby tady měla kamarádku :)
Pinot Noir v koši? Synovi som povedala, že mu kúpim balón raz za rok a vyfuknute ich musím odkladať, s radosťou si ich prezerá.
Sweet Potato Já si ten smutek pamatuju taky, měla jsem ho z prvomájoýho průvodu, nejdřív unesl různý věci a pak slábnul a slábnul, až už jenom smutně ležel, a máma mi řekla, že další až zas za rok na 1. Máje, odkud byl, a když to konečně nadešlo ten den, tak měli jen nelítací!
Přísahám, že jakmile nějaký lítací uvidím, tak si ho okamžitě koupím!
Sweet Potato my ho meli privazanej na prolejzacce a to se porad vznasel. Ale mame ty nizky stropy:D
Garfie Hele i ty normální balonky jsou pro děti zcela neodolatelné! Na firmení akci jsem nafoukla heliem asi 70 zlatých balonků, přivázala na stoly, k instalaci dortu a tak. Za chvíli to bylo úplně voškubaný a za mnou chodili rodiče i děti že by potřebovali ještě a ještě. Takže na příště musím zařídit daleko víc helia a balonků.
Mě teda ale dost štvalo, kolik těch balonků bylo ulétnutých a tedy pro mě odpad volně v přírodě, s tím se špatně smiřuju.
andulka01 No pro děti každopádně!!!
Já spíš myslela, jak taky někdo psal, že se brzy vyfouknou-že to dospělí spíš zvládnou! Pro děti jsou neodolatelný i normálně nafouknutý!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje