Ja som mala balónikovú svadbu, heč!!!
Přiznání
nonemy Jakože tím práskneš o zeď a uklidníš se rozpoutanou katastrofou? Sorry za destruktivní příspěvek, ale zrovna mám chuť něco takovýho udělat :-)
nonemy díky za připomenutí, to jsme vyráběly jako děti, bylo to super.
Isca no normálně se jen mačká v ruce, ale jestli ti to pomůže... :)
Evaeva já to jako dítě vůbec neznala, došla s tím dcera a nechtěla mi ho půjčovat ![]()
eM
a
Na vanocni vecirek si setrime zbytek z bomby
eM Jdu vynadat manželovi, že dělá špatný druh vědy a nenosí domů z práce létací balonky! :)
Jinak normální nafukovací balonky jsou fajn hračka na dovolenou. Nezaberou moc místa v kufru a je s nimi spousta zábavy :)
Priznejte se, kdo si zase hral s polystyrenovyma kulickama? Je toho pry plna Zemplinska sirava!
A víte, ze když do balónku nasypete mouku, tak je z toho příjemný, uklidňující, antistresovy míček? ;)
Ano, ano. Děti dávaly dva do sebe, aby tam neměly uzel. A taky je moc příjemná drobnější čočka.
A víte, ze když do balónku nasypete mouku, tak je z toho příjemný, uklidňující, antistresovy míček? ;)
Antistresovy míček je to jen do doby, než se protrhne. Tím se veškerý jeho předchozí účinek vynuluje
Dopprucuji místo mouky dát rýži. Působí menší pohromu než ta mouka.
dokud se neprotrhne? ![]()
Takový balonek bych měla mít u postele. Dneska v noci jsem najednou probudila, vylítla z postele a začala vykřikovat, že máme v bytě bombu a že musím jít odstranit dráty. Hodnou chvíli jsem byla přesvědčená, že je to fakt pravda. Uf, bylo to fakt hrozný.
Mulen to vypadá, že můj ryze erotický sen s Rodenem dnes v noci, byla vlastně dost výhra ![]()
AprilTwelve to teda ![]()
AprilTwelve ze zrovna s Rodenem? Ale zalezi, v jaky podobe se ti zdal, v ty zarostly fousaty vagusovsky verzi nic moc.
Kokoska Rodena klidně i zarostlýho :-D
notna "Dej sem rizek a padej se umejt a oholit!" ![]()
Kokoska verze z Terapie, tam byl akorát ![]()
no já na něj prostě trpím, no...
AprilTwelve tak dejme tomu, no. Ale frontu na nej stat nebudu ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje