Šmarná vy máte všechny úplně jinej vkus než já..všichni tihle muži mě nechávají zcela chladnou..
Přiznání
Ounz tak schválně, řekni kterej?
Ounz Tak se přiznej, kdo tě chladnou nenechá
Teba se nám ty množiny někde protnou. A když ne, tak taky dobře, aspoň na každýho dojde .
Pinot Noir tyjo, zamyslela jsem se hodně, jak to tady probíráte..a asi nikdo?
notna víš co, já jsem spíš smutná, nic kolektivního nemám, a teď ani toho blbýho Švehlíka a Rodena ne
špatný!
Svehlik kterej? Vic nez syn by se mi libil jeho tata.
Kokoska mně oba ![]()
Ounz To je s tebou ale teda vážný! Nekolektivni tvor ![]()
Kokoska Švehlík senior je mi z duše protivný! Mladý i bez řízku. Hanák zamlada, ale musel by mě trochu přemlouvat.
Tak tezsi kalibr - Boris Ro"sner?
Hanka H Hanák za mlada ani náhodou. Takovej arogantní slizoun. Ale naštěstí z toho vyrostl. Boze, jdu si raději číst takový soudy na úplně cizí lidi tu vypoustim ![]()
![]()
notna mně právě připadá, že ani moc nevyrostl ![]()
Kokoska hele tak přece jen! Ten se mi kdysi líbil..
Hanka H Tam byl slizoň číslo 1!
Šmarná vy máte všechny úplně jinej vkus než já..všichni tihle muži mě nechávají zcela chladnou..
ani me neberou
Bartoska, Roden, Hanak... pripadaji mi takovi klisoidni starci a zrovna vyhuleny Bartoska mi trochu obraci zaludek.
Libi se mi mlady Svehlik, ale to bude tim, ze mi nekoho pripomina ![]()
Mladej Švehlík se mi taky líbí, zato starej mi taky přijde brrr, stejně jako ten rosner
a nechci vám brát iluze, ale Hanak už je fakt docela děda, já ho mám rada a je mi i sympatickej, ale už je fakt takovej dost sešlej
a Bartosku jsme tuhle potkali v Praze, já rikam: jeeee, to byl krasnej pejsek!!!! A všimla sis, ze ho vedl Bartoška? Ne-e, vůbec!
Ounz Nejsi sama, mně se taky žádnej z nich nelíbí.
Hanaka jsme letos potkali na te jeho Zastavce u Berounky, a jako ted uz ne-e. Ale jeste tak 10 let zpatky❤️ z ceskych teda nikdo uz.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje