@moora vedely jsme to a taky se to tu periodicky zminuje:D jestli to mas po Magnosolvu, tak by to melo casem prejit a zvyknes si.
Přiznání
711990 jo, po magnosolvu. Periodicke zminovani mi bohuzel uniklo :)
Já už si dvě hodiny lámu hlavu, jestli existuje nějaký český herec, ze kterého bych šla do kolen
. Ze zahraničních Olivier Martinez, třeba ve filmu Nevěrná. S ním asi taky byla :-). A Pitt v jakémkoliv období.
moora jeste mi bylo doporuceno ho rozpustit ve vic vody a pit po mensich douskach dyl, spis nez rozpustit ve 2 deci a vypit naraz.
711990 dik!
moora já mám citrát hořčíku z dm a ten mi to teda nedělá. Na křeče lýtek v těhotenství fungoval dobře.
Tak jestli rozšiřujeme výběr i na zahraniční herce, tak mi nechte Ewana McGregora a všechny ostatní včetně Hanáka si nechte. Kdyby nemohl Ewan, spokojím se i s Davidem Kollerem.
moora Věděly, ale minimálně na jednom vzorku (
) se to nikdy tak úplně nepotvrdilo....
Fakirka já o nich četla až tady, dávno po těhotenství, kdy jsem ho brala každodenně. Takže na mě to nefunguje.
moora Sweet Potato Pavlena Hudební sluch moc nemám, tak možná jsem to nepoznala. A mě přijde, že on to měl položený jinak než Donutil. Tragicky to být ale nemohlo, to by můj muž odešel. Ten má narozdíl ode mne hudební sluch výborný. Ale možná mě tam muž nechtěl nechat samotnou. Se ho musím zeptat, jestli trpěl :-D
A mně se i libilo, že byl Zadražil jako Nikola pěknej rapl. Jsem si ho tak představovala, když jsem to poprvé četla. Donutil mi přišel nemastný neslaný na loupežníka.
Teď hrají Baladu na Vinohradech. Tak se těším.
Donutil mi již v době, kdy hrál Nikolu Šuhaje, přišel takový strýcoidní - absolutně bez jakéhokoli sexappealu. Věkem je to jenom horší a horší, líbil se mi snad jenom v Pelíškách.
Hanka H víš jak, my, co jsme spíš nahnilé kapusty než křupavé salátky, berem zavděk i těma strýcoidníma ![]()
SunEclipse Nebuď k sobě tak kritická!
Donutil má velice šmrncovní manželku - viz letošní Vary.
Hanka H donutil není vůbec můj typ, ale co absolutně nemůžu vystát jsou ty jeho historky:)
Tolik stránek o chlapech. :-D
Pokud jde o herce, tak to extra charisma, před kamerou i za kamerou, u mě měli a mají: Barťák, Rösner... z mladšíh Zach, Švehlík ml., Majer... a taky a hodně Petr Vaněk, jehož jménu tu, myslím, ještě nezaznělo.
A jak si je teď všechny představuju, tak je evidentní, že jedním ze společných jmenovatelů, pokud jde o fyzično, je výraznějí nos. :-)
Evaeva Donutil má pro mě sexappeal zhruba jako odpadkový koš. Já ho vůbec můžu vystát, jediné kde to jde jsou ty role všelijakých podivných majoru a politruku, to mu sedlo jako prdel na hrnec.
continuity jo, to bysme se shodly:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje