711990 Křupavý salátek ![]()
Přiznání
brrr
za mne taky Švehlík.
Tak tezsi kalibr - Boris Ro"sner?
Ten se mi nikdy nelíbil, ani když si dal udělat zuby... jako vizuálně myslim (osobně bych se přes tu vizuální stránku asi nepřenesla, prostě nebyl můj typ). Jinak to byl ale super chlap a naprosto jsem chápala tetiny, který kdy ulovil ![]()
V mladší/mladý generaci se už nijak neorientuju, ale utkvěl mi třeba Vojta Kotek, kterej má - podle mě - tu správnou jiskru ![]()
barbucha jo, Vojta je dobrej. I ten mladej Polivka ujde.
barbucha Kotek je taky dobrej!
Karoleena Jan Zadražil jako Nikolaj Šuhaj byl dokonalej
Ale jinak mě nebere.
Ještě zpívat kdyby uměl.
Ještě zpívat kdyby uměl.
U Šuhaja mi to bylo jedno . Baladu mám strašně ráda. Ale Donutil jako Nikola mě vůbec nebral. To teda znám jen z filmu. Ale ze Zadražila ten testosteron na divadle přímo stříkal.
notna ten zpev byl ovsem tragickej, takze na testosteron se uz nedostalo
A ehm, vedely jste, ze horcik je znacne projimavej? Tak ted nevim, co je mensi zlo...
moora jak to myslíš? hořčík je na na nervy, ne? Budeš v pohodě a štíhlá ![]()
na tohle musim reagovat, protoze presne tohle jsem rikala hned po shlednuti Balady..!! ![]()
A jinak hlasim, ze Rösner, co ho zminovala tusim Kokoska , tak ten jojojo, klidne i bez rizku.
Ale ja na ty klasicky krasavce nikdy nebyla...
moora Ano, oxid hořečnatý a citrát hořečnatý to dělá, ale je to hodně individuální. Druhů hořčíků je na trhu víc a každý trochu jinak působí. Kdysi jsem si to hledala, nejlíp na stránkách s fitness produkty. Beru teď malate a ten se bere ráno. Nemůžu najít ten článek, ale zákl. info https://www.brainmarket.cz/nase-novinky/3-magnesia-pro-3-ruzne-ucely-a-denni-dobu/?gclid=EAIaIQobChMItMOIib_M8gIVpkaRBR1ocAXjEAAYASAAEgJ24_D_BwE nebohttps://www.fitness007.cz/blog/magnesium-proc-je-tak-dulezite-a-jaka-forma-horciku-je-nejlepsi/
notna Zadrazil je dobrej. Ten se mi libi. A jinak Javorsky je muj nejoblibenejsi herec ever. Strasne talentovany a skromny.
Ostatni zde zmiňovaní...To me teda nebere nikdo. Akorat Rossnera jsem stihla videt jako pubertacka v divadle a byl to zazitek. Ale vizualne uplne ne...
SunEclipse & Moora no kéž by... štíhlá a v klidu, to by byla výhra
U mě se časem a pravidelnými dávkami ten projimavy účinek hořčíku hodně zmírnil až zmizel a lépe to fungovalo po jídle ( tedy aby to projimave nebylo moc) na prázdný žaludek to byla skoro jistota![]()
SunEclipse na krece :)
AprilTwelve dik za tip s tim jidlem
notna Viděla jsem novou Baladu letos v létě v TV, a ač mě Donutil jako chlap nebral ani zamlada, jemu jsem toho Nikolu věřila víc.
Co neuzpíval, uřval, chybělo už jen aby se tloukl v hruď jak King Kong.
Donutil se mi vzhledem vůbec nelíbil, ale přesto byl dokonalej.
A kupodivu se mi jako Šuhaj příliš nelíbil ani můj milovaný Petr Čepek.
Isca presne, jako chlap ani omylem a jak ho jeden cas bylo vsude plno, dost se mi zprotivil tema vecne omilanyma historkama.
Sweet Potato jo, Čepek, to je kategorie Pozor, černy myslivec!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje