No ale Hynek Cermak ![]()
U toho mi staci, kdyz mluvi ![]()
No ale Hynek Cermak ![]()
U toho mi staci, kdyz mluvi ![]()
Lama_z_Lana ano, ano
ale potřebovala bych ho trochu vyššího![]()
Mne se z českých líbí Vetchy, Dolansky a Nosek. (A Roden taky, prijde mi sexy).
Já jsem na slováky, Kolenik, Mastalir a ještě ten šedivý ci jim hrál šéfa policie, jméno nevim.
Ja tedy myslela mladyho Svehlika....
Mně teda přijde hodně dobrej Vladimír Polívka
A co Stanislav Majer![]()
Lama_z_Lana šiš ano, ten taky, rozhodně bez řízku![]()
Katrin_kouří_cigarety jo Majer ![]()
Roden, Bartoška, Švehlík jr., Koleník ano
. Přidávám ještě Jiřího Dvořáka a Michala Dlouhého. Hanák teda vůbec.
K zahození není ani Roman Zach, teď zastara
Přidávám Václava Neužila![]()
nonemy Ježíš, Nosek. Ten je tak divný, až dobrý.
Z těch, co tu padli, aktualně mladý Švehlík.
Hanák zamlada ![]()
Mně se docela zamlouvá Martin Hofmann a taky Nikola Šuhaj Jan Zadražil, ale teď se zrovna dívám na aktuální fotky a taky to už nějak není co to bývalo...
Mě ti chlapy musí zaujmout něčím jiným než vizáží. Roden a Hanák se mi líbí, jak investují do těch svých starých baráků a víc konají než o tom mluví. A strašně by mě zajímal Vladimír Javorský.
A zajímalo by mě, zda by si pánové vybrali tady mezi námi, kdyby nás viděli ![]()
Karoleena Jan Zadražil jako Nikolaj Šuhaj byl dokonalej
Ale jinak mě nebere.
Karoleena Martin Hoffman se mi taky líbí, je mi i hodně sympatický. Jinak ještě přidám Marka Adamczyka, asi proto že mi hodně připomíná muže.
Já jsem tým Roman Zach, Václav Neužil, ale úplně nejvíc teď Jacob Elordi (trochu teenage idol, ale ten se mi líbí moc moc)
Evaeva Marek Adamczyk!!
jsem byla z Kukaček úplně vedle.
Dál připisuju čárku Neužilovi a Standovi Majerovi.
Amy_Mee Joo Jacob Elordi je rozkosnej, takovej zajicek
Aranel jojo, tam se mi taky líbil moc. Jinak v soukromí nemá úplně styl podle mého gusta.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.