Zarinya u vas to neni nejak dany, kolik hodin v tydnu mas odpracovat?
Přiznání
Zarinya tvl jak muzes mit sest dni v kuse? A 12 hod sichty? Nebo aspon odpol je volno? Zní to nárocne
Ounz priznam se,ze ted nevim kde si vzala,ze pracuju 12hodin denne?![]()
barbucha tak to je dobrovolny ne?nechces tak si muzes najit novou praci,jednoduchy.Ja si tu jen vylila srdicko,ze je to fakt masakr,pritom by se to dalo vyresit uplne jednoduse.Az me to prestane bavit,pujdu o dum dal,jen me to mrzi,protoze napln prace ok.
Zarinya mě to přijde dost šílený.
continuity je,no.Jen jeste podotknu,ze pracuju,6,5 hodin+ pul hod.pauza at nedojde k nejakemu nedorozumneni.
Ale prac.doba 12.30-19.30 a to se s nakupovanim a vubec navstevou doktora,uklidem atd,blbe kombinuje.....
Zarinya hm, tak to moc nepomuze, kdyz se to rozlozi na 6 dni, neni to zas o tolik min. A jak jsi ted psala, ze jeste odpoledne, to teda fakt nic moc.
Kokoska ja tedy odpoledni vyhledavam,ja bych nemohla pracovat ranni,ale driv jsem pracovala od 15hodin to bylo o necem jinem.Ted se fakt dopoledne neda stihnout nic a do toho i sobota stejny cas.Protoze o nedele je rvacka,pac je priplatek tak sem usmlouvala jen jednu za mesic.
pritom me o ten priplatek nejde,jenze v nedeli si nenakoupim nic.![]()
Zarinya no vidis, a tady jsou lidi kolikrat bez sebe, ze je zavreno o nekterych svatcich.
Kokoska no,ja to rikam furt,ze si tam zijete v luxusu.![]()
hodne lidi by se divilo jak to tady chodi.
Ja se i priznam,ze uz mam nemecka plny zuby a jen cekam az se budeme moct prestehovat do recka.
Ale prac.doba 12.30-19.30 a to se s nakupovanim a vubec navstevou doktora,uklidem atd,blbe kombinuje.....
To teda. I když začínáš pozdějc, stejně je celej den v háji.
Mně teda leze na nervy naše pracovní doba taky, začátek je v nelidskou hodinu (kdyby ho měl člověk stíhat, muhehe), ale aspoň jsem nejpozdějc ve čtyři doma nebo prostě někde jinde
Ale my to máme zas jak pozůstatek France Josefa, jak se traduje že nemoh dospat, tak se tu všude začíná strašlivě brzo ![]()
Zarinya já vedela, že to máš rozvrženo nějak jinak. To na tom nic nemeni.
Já mám takový asi zastaralý názor, že lidi by měli pracovat tak, aby to bylo udržitelné, tj. pokud možno, aby tu práci zvládli dělat hodně let. Ne že to dva roky nějak vydrží a pak potřebuji odpočinek.
A na tom rozvržení hrozně záleží, muž má papírově pracovní dobu o 2.5 hodiny hodiny kratší ( reálné dělám možná ještě nějaké 2-3 hodiny týdně navíc oproti těm 40 hodinám), ale v tom směnném provozu je vyšťaveny o hodně víc než ja .
Zarinya nevzala, jen sem se ptala! To by bylo už opravdu desivy totiž..
Ounz to teda.![]()
continuity barbucha zajimavy tedy je,ze s tim mam problem jen ja.![]()
Od kolegyn jsem zadnou stiznost neslysela.Jenze tim padem mam i smulu,ze se neco zmeni.
Ono v tom tedy asi hraje i roli to,ze me vlastne sefka podvedla,ja uz pred podepsanim smlouvy vedela,ze to je moc.
Zarinya já ti rozumím, mám to stejně ( já si to tak nastavila, takže ok) v práci jsem od 11 nebo 13h do 20/ 21/22, podle situace, čtvrtek od 9, snažím se ten jeden den v týdnu vypadnout do 14, ale to se mi povede tak jeden týden v měsíci, jinak to natáhnu do večera. Ráno jdu běhat, ulkidím a letím. Všechno doháním o víkendu, ale tam jsou dlouhé tréninky a po 30 km se ti taky moc uklízet nechce ![]()
Ale miluju to tak jak to je!
Zarinya môj manžel je z Nemecka a ako píšeš, Nemecko už nie je to, čo bývalo, chápem ťa. Na Slovensku je od roku 2002 a tu asi aj zostarneme.
Catherinne ja mam stesti na kolegyne,takze taky super,protoze jsme si rekly,ze si to uzpusobime podle sebe.![]()
Takze kdyz neni moc prace jde proste jedna domu brzy,ted jsem chodila dost casto,treba i ve tri nebo ve ctyri.Ale nejde se nato spolehat,no.Nebo ject ted do ceska je trochu problem.A vyhody to taky ma,treba kdyz prijde vyplata nebo 35dni dovolene.:-)
Zarinya môj manžel je z Nemecka a ako píšeš, Nemecko už nie je to, čo bývalo, chápem ťa. Na Slovensku je od roku 2002 a tu asi aj zostarneme.
presne ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje