Přiznání
Přiznávám, že já taky ne.
Svoje kolegy jsem si nevybírala a jestli spolu dokážeme dobře spolupracovat a vyjít, tak to musí mému šéfovi stačit.
Pozn. Můj šéf miluje tymbildingy, otuzovani ve studené vodě a hru na trombon. Je to vlastně bambul.
Bambul! ![]()
A moji kolegové jsou spíše hatifnati a šňupálci. To je konfliktu...
Mha A nějakého lepitlapku tam máš taky?
Ano a právě ti právě mého bambulskeho šéfa podporují v těch drsných tymbildingovych akcích, kdežto ti ostatní rozevlátí, senzitivni a umělecky založení hatifnati depresivně skomiraji, protože se chtějí dojmout nad krásou pryskyřniku, ale bambul volá: Už jen 25 kiláčků, to do večera dáme!
A ty jsi? Malá Mia?
Jako vyšitá, jen v práci předstírám Muminkovu maminku. ![]()
Na Dvojce Strach nad městem, na jedné Primě Borsallino, na další Rambo, pomóc!
Sweet Potato Jo! Přesně tak si Mha predstavuju! Malou Miu, která sankuje na stříbrném podnose...
Sweet Potato U mě vyhrála ČT 2 bez reklam. Měla jsem to jednodušší, Rambo mě nechává chladnou.
notna Při okapové scéně jsem skoro nedýchala.
Málem to tenkrát nedal.
Mha Jsme tu divné dvě ![]()
Sweet Potato Jj, napínavé velmi.
Sweet Potato Jo! Přesně tak si Mha predstavuju! Malou Miu, která sankuje na stříbrném podnose...
Viď že jo!
LadyMary Díky za inspiraci MV Kopeckou znám jen zběžně. Dovzdělám se. Ale jinak se mi udělalo mdlo při představě vašeho týdne. Pokud to tedy není z obou stran dobrovolné.
Taky jsem se orosila.
Priznavam,ze mit jen jeden den v tydnu volno je dost sileny.
A to jsem celkem dost zorganizovana.....no minule jsem volno promarnila cekanim nez nandaji okna.
Uz od vcera stres....jako co delat?uklidit,nakoupit,odpocivat(coz bych potrebovala jako sul),jit do mesta a do cos nebo jet do olivera 30km,jit s kamaradkou na kafe????ufff
nevim jak dlouho to vydrzim.V zime asi bude lip,to mi staci byt zalezla doma.![]()
Pritom zatim jsem tam furt spokojena jen s tou blbkou ohledne volna neni proste rec.Coz fakt nechapu,ona je moc spokojena s moji praci ob tyden se rozplyva,ale ustupek zadny.![]()
Ty máš šestidenní pracovní týden nebo co? ![]()
barbucha jo
Vy nemáte odbory? Já myslela že otroctví už je zrušený ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje