Garfie já už to nedokážu dlouho, je to takový pštrosí přístup, ale fakt to nedávám.
Přiznání
Nevím, do jakého tématu to dát, tak zkusím tady :-) Každý rok organizujeme v práci Inspire and Motivate týden, kdy máme každý den přednášky kolegů, kteří mají nějakého zajímavého koníčka nebo životní příběh a sdílí ho s kolegy. (je nás cca 300, tak se najde spousta zajímavých příběhů) A v pátek máme tradičně externího value speakera. Loni jsme měli Tomáše Etzlera, rok před tím Tomáše Šebka a letos to byla Martina Viktorie Kopecká. Sama jsem byla zvědavá, jak dopadne setkání farářky s IT komunitou a musím říct, že mi vzala dech. Opravdu výjimečná osobnost a strašně krásná ženská....úplně dokonalá. Tak už vím, komu budu letos fandit ve Star Dance :-D

LadyMary mně přijde taky dokonalá![]()
LadyMary To zní velmi zajímavě! I to, že kolegové jsou ochotní sdílet, to si u nás naprosto neumím představit.
LadyMary je moc krásná a sympatická
LadyMary Díky za inspiraci MV Kopeckou znám jen zběžně. Dovzdělám se. Ale jinak se mi udělalo mdlo při představě vašeho týdne. Pokud to tedy není z obou stran dobrovolné.
notna Jasně, že to je dobrovolné....proč mdlo?
LadyMary to je tak super!
Viděla jsem fotky z Belmondova pohřbu a P. Richard má už 87! Teda byl už chudák o holi a museli ho přidrzovat, ale to Deloina taky.
Jo a některé oděvní kreace byly jak z Česka.
brrr zrovna jsem dala fotky těch dvou do Stížností. Idoly by neměly stárnout.
Kokoska a kdyz zestarnou, tak by nemely nosit rozhalenky;-)
viktorka_od splavu to mi nějak nevadí, ani jsem si nevšimla.
Kokoska Mě teda překvapil i Deloinův syn, je takový strašidelně vychrtlý. Teda ne že bych predtím věděla jak vypadá.
Kokoska ja u delona, ten vzdycky dost tlacil na pilu a pak koukam ze ji ma i richard. na tech fotkach je to celkem v pohode ale nazivo bych to videt nemusela, ja celkove tyhle "sexy odhalene hrudniky" na muzich nemusim a na pohrbu![]()
viktorka_od splavu videlas rozhalenku posledni exmanzelky? Na pohrbu. Asi to tak prisne nebrali.
brrr je dost hubeny, to je fakt, a navic mel rozhalenku! Ono ji melo vic panu, jak jsem si vsimla, kdyz sem to ted projela znovu.
Ja jsem byla na pohrbu po hodne dlouhe dobe minuly rok v Praze a byla v soku z obleceni a obuti. Rikala jsem manzelovi, ze to by se na jizni morave teda nestalo. No a v sobotu jsme byli na pohrbu tady a taky uz to neni, co byvalo - dcera pohrbivaneho mela saty tesne pod zadek a lodicky na extremne vysokem podpatku, takovy styl do baru, jeho bratr mel svetle fialovou kosili, byly tam letni vzorovane saty s cernymi puncochaci do sandalu apod. Jako opravdu je pri dnesnich cenach obleceni vzit si neco slesneho?
brrr Jo, dva staříci. Co se dá dělat. Jediná další varianta je zemřít mladý.![]()
Těm dvěma tam nahoře ale taky držej fleka.

notna Jasně, že to je dobrovolné....proč mdlo?
Ja nemám ráda v pracovních vztazích tento typ akcí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje