Lama_z_Lana vanilka Renusatko Štěkající pes a hudební nástroj jsou asi jedni z nejhorších možných sousedů. Už jsem ohledně psího koncertování vyhledávala na internetu i možné způsoby řešení, ale vždy jsem se dozvěděla, že je to opravdu neřešitelné. Dovolávat se ustanovení v domovních řádech je marné, dohoda se sousedy také nereálná, jakékoliv soudní jednání je problematické, časově náročné a s nejistým výsledkem. Asi bych se dozvěděla, že když mi to tak vadí, mám se odstěhovat. Ne že bych to zvažovala, ale byt by byl s touto zvukovou kulisou dost neprodejný
.
Přiznání
Zu rozhodně pořídit. Mytí trouby je jedna z nejhorších činností vůbec. Sedět u toho nemusíš.
Zu já si vybavuju větší hluk, ale nic strašného. Vadilo mi to stejně jako jiné spotřebiče. Zase tak často bys to asi nepoužívala.
Hanka H ja teda sousedy hrajici na hudebni nastroje mam rada! O par pater nad nami hrajou holky na pricnou fletnu a a saxofon a je to moc krasny, poslouchat jak hrajou:) soused hrajici v 10 vecer na el.kytaru za zdi mi teda pije krev, ale to je tim nacasovanim:)
711990 no ta příčka i saxofon musí bejt slyšet po cely čtvrti
ja to teda taky rada, i když to jsou stupnice a etudy
Potrefenáhusa je:) ale hrajou fakt hezky, jsou sikovny. A cvicej kolem 4.odpoledne, takze ideal:)
Hanka H ja teda sousedy hrajici na hudebni nastroje mam rada! O par pater nad nami hrajou holky na pricnou fletnu a a saxofon a je to moc krasny, poslouchat jak hrajou:) soused hrajici v 10 vecer na el.kytaru za zdi mi teda pije krev, ale to je tim nacasovanim:)
Ovšem čeho je moc, toho je příliš
. Představa, jak se někdo za zdí učí hrát na housle .....
Zarinya mně, jako člověka ze samoty u lesa, by třeba vůbec nenapadlo, že je v bytě problém pustit večer pračku. Uvědomila bych si to až tehdy, kdy bych uslyšela hluk z jiného bytu (a vzhledem k tomu, že před půlnocí nechodíme spát, tak by mě asi udivil jen hluk až po té půlnoci), nebo by si někdo přišel stěžovat. Každý není bezohledný šmejd, nás z jeskyní tohle prostě vůbec nemusí napadnout. Chvíli jsem v bytě bydlela a nad časem praní jsem, přiznám se, vůbec nepřemýšlela.
Pinot Noir nojá jsem třeba slušně požádala a nic..takže někoho to jistě nenapadne a někdo to dělá programově a ostatní jsou mu fuk. Tady co bydlím, jsou stěny z papíru a asi to měli nějak debilně postavený a to fakt bylo jak spát ve strojovně. Hrůza. Teď když se odstěhovali, se mi fakt hodně ulevilo a doufám, že se přistěhuje někdo stejně klidnej jako já :)
Hanka H PotrefenáhusaNad náma se potom nastěhovali sousedi, kde kluk hrál na klarinet a to bylo super, i když to bylo dost pořád dokola. Občas teda hrál třeba Internacionálu a podobný, ale ten zvuk je pěknej. Housle nemám moc ráda ani když to děti už jakž takž umí, natož začátky![]()
![]()
Kdyz jsme v priznani tak se priznam,ze mit sousedy,ktery hrajou na jakykoliv h.nastroj tak me klepne.:-)
Zarinya Já měla sousedy, kde hráli na klavír a ještě v neděli odpoledne celá rodina zpívali a bylo to takové milé, záviděla jsem jim to. Ale upřímně, žít tam s malou malou, která po obědě spí, tak už se tak neraduju, zas mám švy životní priority;-)
Zarinya U nas o patro vys housle, fletna, holky ze Slovenska, krasne hrajou! Teda jasne, ze ne v noci a deti uz nejsou maly. Nebrala bych asi nekoho, kdo cvici na bici a na trubku;)
My bydlíme v domě, ale sousedovic syn hraje v cimbalovce na housle, takže v létě hraje na celou ulici. A na konci ulice bydlí operní pěvec, ten se taky slušně rozléhal.
Renusatko na housle hrála ségra, no byl to děs.
Ty jo, z panelaku si vubec neuvědomuju nejaky takovy hluk, ale zase tatka nikdy nechtěl resit dulezite veci v koupelne, protoze tam byly stupačky a hrozně nesly zvuk. Ted v dome kolikrat jede pres noc susicka i mycka, jsem v tomhle uz pekne zmlsana...
My máme nějaký bytelny panelák, já tady sousedy vůbec neslyším. Akorát dneska někdo pekl cukroví, na záchodě to krásně vonělo. Nebo spíš my jsme tak hlučná rodina, že přes sebe nic neslyšíme.
Já v paneláku taky nic neslyším, resp. daleko horší nebo vlastně lepší akustika byla ve starým cihlovým činžáku - jak to má ty vysoký stropy a velký místnosti, tak tam se nese každý zakašlání jak v opeře!
Tady pokud někdo nezačne vrtat o víkendu ráno, je mi všechno jedno. Až na sousedku o patro výš, která má snad sušičku v ložnici nade mnou, protože v noci to tam hučí fest... já mám sušičku i myčku spořádaně v kuchyni, a těžko to může někoho rušit když jsou všechny byty stejně uspořádaný - to jest přece nikdo nespí v kuchyni nade mnou ani pode mnou, aby mu to vadilo?
dzizisketa u nás je to taky v pohodě, občas to hraní na nástroj nebo tak něco, ale nic co by mě víc obtěžovalo.
Zhmotnila se mi tu noční můra - sdílený pokoj se sestrou, která po příchodu ze školy cvičila na hudební nástroj 3 až 6 hodin denně ![]()
(Taky to někam dotáhla..)
barbucha možno to nie je sušička? Keby ju mala v spálni, samej jej by to muselo vadiť (ak počuje :)). Už som tu raz myslím písala ako sa kamoskini susedia sťažovali na domovu správu, že v noci vysávajú. V skutočnosti má ich dcéra cysticku fibrozu a mala v noci zapnutý nejaký prístroj (myslím odhlienovaci? ale to je jedno).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje