Kokoska Renusatko Pračky se zásadně odporoučí s obrovskou dávkou těžkého prádla v útrobách. Před pár lety mi to udělala s těžkými závěsy - nemohla jsem je ani vytáhnout, myslela jsem, že se vzteknu. Možná jsem do ní i párkrát kopla
.
Přiznání
Ja jsem mela a zase mam vrchem plnenou. Ona se zastavila, ale dalo se to rucne posunout a vypustit, jen ten cyklus se proste zaseknul. Jinak bych asi vybirala vodu hrncem. Novy programator by stal jako pul novy pracky, k tomu prace... tak jsme ji zamavali a koupili novou.
Jsme v přiznání, tak já se přiznám, jednou, když se mnou pračka nechtěla spolupracovat podle mých představ, jsem jí vynadala..stála jsem v koupelně v předklonu a do toho okýnka ve dvířkách jsem křičela 'co si sakra myslíš, ty krávo jedna pitomá, koukej otevřít ty dvířka, nebo uvidíš!' a tak..
neměla mi na to co říct, teda ![]()
Ounz ani necekla, vedoma si sve viny ![]()
Ounz
To se ani nedivím![]()
Kokoska přesně tak![]()
Ounz krava blba!![]()
Ounz Tak jestli ji ta promluva pohnula k lepsimu vykonu
.
Já jsem takhle (hlavně v práci) zavedla metodu "motivačního kladiva". Položím ho před stroj a čekám, kdy dostane rozum!
Černá kočka no musela jsem se uchýlit k cloumání!
Lama_z_Lana tak dokud ho nepokládáš před zlobivý kolegy, tak dobrý ![]()
Ounz hmm..vyzkoušim. Specielně jeden by potřeboval trošku namotivovat ![]()
Lama_z_Lana ja jsem jeden cas zvazovala elektricky pohanec na dobytek....je to prakticky na dlouhy tycce, nemusis se k nemu ani priblizovat...
Lama_z_Lana to je prece jmenuje Analyticke kladivo, obcas nejdulezitejsi analyticky nastroj.
Lama_z_Lana vid! Tak treba ti Jezisek nadeli![]()
711990 no v práci furt někdo chodí, že mu zbejvaj prachy a máme utrácet. To by byla promarněná šance!
Lama_z_Lana ja jsem jeden cas zvazovala elektricky pohanec na dobytek....je to prakticky na dlouhy tycce, nemusis se k nemu ani priblizovat...
![]()
Lama_z_Lana aha!!! To vykazete pomerne snadno, tak smele do toho![]()
Ounz Lama_z_Lana Já jsem v těchto chvílích zákeřná, pohladím, pochválím, řeknu, že je skvělá a ona začne fungovat :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje