Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Sweet Potato
40498 příspěvků moje polička 05. prosince 2021 12:21

Mně tyhle domácí zvuky spíš uklidňují.

Lituju vás, kdo s tím máte trápení.

Offline tina
6320 příspěvků moje polička 05. prosince 2021 12:26

Vzpomnela jsem si, jak jsme kdysi poprvy pustili v troube pyrolyzu a to byl zvuk opravdu nesnesitelnej a navic to trvalo strasne, strasne dlouho.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 05. prosince 2021 12:31

tina tos me potesila! My ted vybirame novej sporak a prohrala jsem souboj o paru i pyrolyzu. Tak se muzu aspon trochu utesit

Offline Sweet Potato
40498 příspěvků moje polička 05. prosince 2021 12:44

Koupila jsem elektrický zapalovač (nabíjí se přes USB), já a muž slyšíme jen syčení a prskání, dítě si zacpává uši a prchá, že prý strašně píská.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 05. prosince 2021 12:51

Aranel To já sice dělám občas taky, jenže naše není slyšet ani u nás v koupelně a sousedova po celém domě, takže tě prostě vzbudí. Celý týden vstávám v 5 a o víkendu se chci vyspat, tak mě to dost štve.Ještě koupelny a ložnice jsou úplně na opačných stranách bytu, takže to je fakt neskutečnej hluk.

Sweet Potato To je asi další problém, že každej tyhle zvuky může vnímat jinak. Protože jednu nabiječku mi syn taky pořád vytahuje ze zásuvky, že se nedá dívat na televizi. Já nic neslyším. 

Offline Sweet Potato
40498 příspěvků moje polička 05. prosince 2021 12:58

Renusatko Hluchneme, no

Offline tina
6320 příspěvků moje polička 05. prosince 2021 13:23

moora myslim, ze jsme to tehdy pustili poprvy a naposledy. Me zachranilo jen to, ze se muz obetoval zustat v tom randalu sam a ja mohla vypadnout z bytu, jinak by mi nejspis pukla hlava. Ani nevim, jestli nase soucasna trouba tu funkci ma.

Offline continuity
43200 příspěvků moje polička 05. prosince 2021 13:23

Sweet Potato ja slyším, když mi nedobře dosednou k nabíječce bezdrátové hodinky. Zvuk je to teda strašný, bzučí to přes půl pokoje. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 05. prosince 2021 13:24

Kokso, asi si idem dať vyšetriť sluch. Ja som v živote nepočula od susedov žiadne spotrebiče, v podstate okrem vŕtania a plaču deti som nikdy nič iné nepočula. Ale žijem v byte celý život, tak som asi odolná :) 

Vecer nepravam, bo chodievam skoro spať, a neznášam keď mám prádlo v práčke alebo sušičke príliš dlho. Umývačku púšťam aj na noc, ale ta je fakt tichá. 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 05. prosince 2021 13:30

betsey mne treba u babicky, ktera bydlela v paneláku, ten sum v pozadi nevadil. Takovej zivot v mravenisti :)

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 05. prosince 2021 13:37

Co jsou všechny zvuky domácích spotřebičů proti štěkajícímu psu! Ob patro pod námi (starý cihlový dům) si loni pořídili štěně (měl to být chrtík - trochu jim vyrostl), první měsíce s ním byli vzhledem k covidu asi převážně doma, nenaučil se být sám a teď je to strašné, strašné, strašné .... Bývám dopoledne doma, štěká od božího rána, přestane kolem druhé, až když pravděpodobně děti přicházejí ze školy. Řešení to nemá - sousedka na mé velmi slušné upozornění konstatovala, že když je to pes, tak prostě štěká, prý jestli má mňoukat?!

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 05. prosince 2021 13:41

Hanka H jo to tu mám něco podobného (naštěstí jen občas). Jo, je normální že pes občas zaštěká, ale fakt není normální x-hodinový štěkaní, vytí a "brečení". Chudák pes. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 05. prosince 2021 13:42

Potrefenáhusa nevím no, ždímání je slyšet dost. Myčka je horší tím, že je v obýváku.

Offline vanilka
2190 příspěvků moje polička 05. prosince 2021 13:43

Hanka H Tohlecto je strašný, fakt. Jako máme rádi zvířátka, že jo, ale kdo nezažil, nepochopí. V bytovce či paneláku půl dne štěkající pes je peklo. Kdysi jsem to zažila. 

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 05. prosince 2021 13:46

Evaeva mne myčka v obyvaku nikdy nevadila, i jsem u toho rada spala, to splouchani je uklidňující, ale přijde mi, ze to hluboký vrčení se nese docela daleko 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 05. prosince 2021 13:50

Potrefenáhusa my u ní spíme, máme dveře z ložnice přímo do obýváku a jsou přes noc otevřené. Mě to vadí přes den. My to máme v rodině, ségra vždycky chodila do kuchyně zavírat, když večer jela myčka nebo si máma vařila čaj. Písková filtrace bazén mě taky vadí.

Offline Kora
příspěvků moje polička 05. prosince 2021 13:59

Já neslyším nic.  Buď u nás nikdo nepere,  nemyje nádobí,  nemluví nebo to nevnímám.  Ani psi nestekaji,  a že jich tu je.  Pak je tu ještě možnost,  že jsem poněkud nahluchla.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 05. prosince 2021 13:59

Hanka H To tě chápu. Nad námi kdysi bydleli sousedi, měli kluka, asi 7 let. Pořídili mu psa. Já byla tenkrát na mateřské se starším, který vůbec nespal a když náhodou na chvilku usnul, tak celá rodina sedla a přestala pomalu i dýchat. Ten pes bohužel od rána štěkal, nepřetržitě až taky do doby než dítě přišlo ze školy. Jen tím naše peklo nekončilo. Kluk začal drnkat na klavír, nechodil do žádné hudebky, takže jen do toho tak mlátil a pes k tomu vyl. Tohle vše končilo kolem 17, kdy došli rodiče, ale to já už byla každý den zralá na blázinec. Naštěstí se asi po půl roce stěhovali. A o nějaké domluvě nemohla být řeč, ale asi si stěžoval celý barák. 

Offline Catherinne
10868 příspěvků moje polička 05. prosince 2021 15:55

Kora my taky nic neslyšíme, jako by tady nikdo nebydlel. U nás to bude ten starý, cihlový dům.

Offline Zu
2783 příspěvků moje polička 05. prosince 2021 16:02

moora tina plánuju koupit troubu s pyrolyzou, nemám? Vadí mi digestoř, myčka i pračka, sousedy slyším denně, všechny, vytí psů od 4 od rána mě přivede do hrobu, jestli se fakt někdy neodstěhujeme, tak ať si nepořídím něco nepoužitelnýho  můžu tu pyrolýzu zapnout a odejít?