Mně tyhle domácí zvuky spíš uklidňují.
Lituju vás, kdo s tím máte trápení.
Mně tyhle domácí zvuky spíš uklidňují.
Lituju vás, kdo s tím máte trápení.
Vzpomnela jsem si, jak jsme kdysi poprvy pustili v troube pyrolyzu a to byl zvuk opravdu nesnesitelnej a navic to trvalo strasne, strasne dlouho.
tina tos me potesila! My ted vybirame novej sporak a prohrala jsem souboj o paru i pyrolyzu. Tak se muzu aspon trochu utesit
Koupila jsem elektrický zapalovač (nabíjí se přes USB), já a muž slyšíme jen syčení a prskání, dítě si zacpává uši a prchá, že prý strašně píská.
Aranel To já sice dělám občas taky, jenže naše není slyšet ani u nás v koupelně a sousedova po celém domě, takže tě prostě vzbudí. Celý týden vstávám v 5 a o víkendu se chci vyspat, tak mě to dost štve.
Ještě koupelny a ložnice jsou úplně na opačných stranách bytu, takže to je fakt neskutečnej hluk.
Sweet Potato To je asi další problém, že každej tyhle zvuky může vnímat jinak. Protože jednu nabiječku mi syn taky pořád vytahuje ze zásuvky, že se nedá dívat na televizi. Já nic neslyším.
Renusatko Hluchneme, no
moora myslim, ze jsme to tehdy pustili poprvy a naposledy. Me zachranilo jen to, ze se muz obetoval zustat v tom randalu sam a ja mohla vypadnout z bytu, jinak by mi nejspis pukla hlava. Ani nevim, jestli nase soucasna trouba tu funkci ma.
Sweet Potato ja slyším, když mi nedobře dosednou k nabíječce bezdrátové hodinky. Zvuk je to teda strašný, bzučí to přes půl pokoje.
Kokso, asi si idem dať vyšetriť sluch. Ja som v živote nepočula od susedov žiadne spotrebiče, v podstate okrem vŕtania a plaču deti som nikdy nič iné nepočula. Ale žijem v byte celý život, tak som asi odolná :)
Vecer nepravam, bo chodievam skoro spať, a neznášam keď mám prádlo v práčke alebo sušičke príliš dlho. Umývačku púšťam aj na noc, ale ta je fakt tichá.
betsey mne treba u babicky, ktera bydlela v paneláku, ten sum v pozadi nevadil. Takovej zivot v mravenisti :)
Co jsou všechny zvuky domácích spotřebičů proti štěkajícímu psu! Ob patro pod námi (starý cihlový dům) si loni pořídili štěně (měl to být chrtík - trochu jim vyrostl
), první měsíce s ním byli vzhledem k covidu asi převážně doma, nenaučil se být sám a teď je to strašné, strašné, strašné .... Bývám dopoledne doma, štěká od božího rána, přestane kolem druhé, až když pravděpodobně děti přicházejí ze školy. Řešení to nemá - sousedka na mé velmi slušné upozornění konstatovala, že když je to pes, tak prostě štěká, prý jestli má mňoukat?!
Hanka H jo to tu mám něco podobného (naštěstí jen občas). Jo, je normální že pes občas zaštěká, ale fakt není normální x-hodinový štěkaní, vytí a "brečení". Chudák pes.
Potrefenáhusa nevím no, ždímání je slyšet dost. Myčka je horší tím, že je v obýváku.
Hanka H Tohlecto je strašný, fakt. Jako máme rádi zvířátka, že jo, ale kdo nezažil, nepochopí. V bytovce či paneláku půl dne štěkající pes je peklo. Kdysi jsem to zažila.
Evaeva mne myčka v obyvaku nikdy nevadila, i jsem u toho rada spala, to splouchani je uklidňující, ale přijde mi, ze to hluboký vrčení se nese docela daleko
Potrefenáhusa my u ní spíme, máme dveře z ložnice přímo do obýváku a jsou přes noc otevřené. Mě to vadí přes den. My to máme v rodině, ségra vždycky chodila do kuchyně zavírat, když večer jela myčka nebo si máma vařila čaj. Písková filtrace bazén mě taky vadí.
Já neslyším nic. Buď u nás nikdo nepere, nemyje nádobí, nemluví nebo to nevnímám. Ani psi nestekaji, a že jich tu je. Pak je tu ještě možnost, že jsem poněkud nahluchla. ![]()
Hanka H To tě chápu. Nad námi kdysi bydleli sousedi, měli kluka, asi 7 let. Pořídili mu psa. Já byla tenkrát na mateřské se starším, který vůbec nespal a když náhodou na chvilku usnul, tak celá rodina sedla a přestala pomalu i dýchat. Ten pes bohužel od rána štěkal, nepřetržitě až taky do doby než dítě přišlo ze školy. Jen tím naše peklo nekončilo. Kluk začal drnkat na klavír, nechodil do žádné hudebky, takže jen do toho tak mlátil a pes k tomu vyl. Tohle vše končilo kolem 17, kdy došli rodiče, ale to já už byla každý den zralá na blázinec. Naštěstí se asi po půl roce stěhovali. A o nějaké domluvě nemohla být řeč, ale asi si stěžoval celý barák.
Kora my taky nic neslyšíme, jako by tady nikdo nebydlel. U nás to bude ten starý, cihlový dům.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.