Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 05. prosince 2021 23:50

U nás je v dome zakázané prať po 20.00 a teda je to úplne na palicu. ako ja chápem, že to v noci nie je úplne príjemný zvuk a chápala bz som to trebárs od nejakej 22.00, ale ako kým som nebola doma, tak pri dvoch deťoch sa snažiť všetko vyprať a vysušiť skôr bolo....no proste nie, nedalo sa to vždz dodržať.

Online Kokoska
35038 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 00:01

Kdysi jsem to byla ja, kdo hranim na klavir dovadel sousedku k hysterickym scenam. Ona teda i jinak byla magor, ale ja se ji skoro nedivim, ze kvuli tem mym etudam a stupnicim tak vyvadela. Moc mi to neslo a navic jsem to nenavidela. Takze jsem docela uvitala, kdyz se s ni nasi dohodli na nejake denni dobe, kdy byla ochotna to moje brnkani tolerovat, a koukala jsem v te dobe mit jine neodkladne povinnosti

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 08:34

Zu pyrolýza dělá hroznej hluk, ale trouba je po ní jako nová,  bez legrace a přehánění. Dokonce i kluk, který nám tu troubu montoval, z toho byl překvapený že prý ji pro sebe nechtěl, že na tom chtěl ušetřit, a zrovna ten den, kdy viděl výsledek u mě, jeho žena troubu drhla, a že vidí, že prohloupil. Já osobně si ji nemůžu vynachválit.

Já od pyrolýzy prchám, ale ne daleko - třeba do vedlejšího pokoje nebo na zahradu. Mám z těch 600 stupňů docela respekt.

Offline tina
6320 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 09:20

Zu ta funkce je určitě skvělá, jen prostě ten randál. Zrovna u tý naší, ani nepomohlo, když jsem se zavřela na balkon, slyšela jsem to prostě i venku a rvalo mi to uši. Úplně odejít bych si netroufla...

Offline Myrtila
5364 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 11:20

tina Tyjo, naše trouba je při pyrolýze asi tak hlučná, jako když normálně peče, nebo teda vůbec si nevybavuju, že by vydávala nějaké zvláštní zvuky. To mi spíš vadí, že jak se vypaluje, tak to trochu smrdí spáleninou, a že to trvá skoro 3 hodiny, než zchladne tak, že se odemknou dvířka, ale zvuky fakt asi nevydává? Máme nějakou obyčejnou Electrolux.

Offline Jitka77
1944 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 12:24

Tyhle poslední dvě stránky nesmím ukázat naší troubě, nebo chytne depku, že je stará a hloupá... 

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 13:18

Myrtila ta naše taky nedělá extra zvuky, hučí to více, než při pečení, ale manžel to pouští večer, když jsme všichni v posteli, a nikoho to neruší 

Offline Garfie
28595 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 13:27

Jitka77 Neboj, může se spřátelit s tou mojí! :-)

Offline Jitka77
1944 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 14:16

Garfie před Vánoci bych ji nerada nějak citově rozhodila, to víš... i pračku máme nechytrou, přes patnáct let starou, děsím se dne, kdy doždímá svou poslední várku.

Offline Garfie
28595 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 14:24

Jitka77 No tak tu si hýčkej!!! Takový poklad už nenajdeš, já teď kupovala novou po deseti letech...a je horší než stará!

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 14:29

To mi přistálo v mobilu, neznámé číslo, někdo se spletl. Ale mě to dost fascinuje, tak si jako lidi dneska píšou? Vůbec tomu nerozumím, ale to je asi dobře...

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 14:43

Jitka77 Já se sice taky děsila, pračku a myčku jsem měla dvacet let a musím říct, že jsem si pomohla. Troubu jsem řešila ai dva roky zpět po víc než dvaceti letech, tam teda žádný rozdíl nepoznám. Pyrolýzu mám, ještě jsem jí nezkoušela a když to tady čtu, tak možná ani nebudu

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 14:44

moonlight Haha, moje psaní s děckem. Napíšu mu ve třech větách jak jsou hrozný silnice, dálnice zasekaná, všude stojí kamiony a od něj přijde Ano.

Offline continuity
43200 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 14:46

Garfie no právě, já měnila mikrovlnku, je hezčí, ale určite horší než ta stará. Té nic nebylo, jen se mi ji nechtělo čistit a už trochu haprovali knoflíky. Potřebovala jsem nový crisp talíř, tak jsem si pořídila novou mikrovlnku.

Offline barbucha blogger
35949 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 14:46
Reakce na Mrakoplas:

barbucha možno to nie je sušička? Keby ju mala v spálni, samej jej by to muselo vadiť (ak počuje :)). Už som tu raz myslím písala ako sa kamoskini susedia sťažovali na domovu správu, že v noci vysávajú. V skutočnosti má ich dcéra cysticku fibrozu a mala v noci zapnutý nejaký prístroj (myslím odhlienovaci? ale to je jedno). 

​Taky mě to napadlo, že nějakej přístroj... ale paní je tam sama, manžel jí myslím už umřel (ten nemocnej byl, furt), takže jí zbývaj dvě ložnice a asi spí v druhý (která není přímo nade mnou)... možná si tam zřídila šatnu včetně obslužnýho příslušenství (žehlicí prkno, sušička) - to by teda napadlo mě, mít volnou cimru.

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 14:49

Kan Já jsem si říkala, že to je asi puberťák, tak je to tak, že jsem už stará a nerozumim ok

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 15:04

moonlight 

To je ještě dobrý, mně jednou přišla zpráva na způsob Mami, rozbil jsem okno. Chvíli mi trvalo, než jsem se uklidnila, že nikdo z mých dětí mi nemůže poslat zprávu. My máme velká okna a trojskla a vždycky si představuju, jaká by to byla katastrofa, kdyby se něco z toho vysypalo.

Online Kokoska
35038 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 15:18

Jitka77 jestli dozdima, tak se s ni rozluc s velkou poklonou. Ta moje mrcha klekla bez vystrahy s bubnem plnym pradla a vody.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 16:26

Kokoska Moje taky, naštěstí se otevřela, trochu se předtím vypustila a trochu vytopila koupelnu. Já jsem musela naskládat prádlo do kýblů a odnést ke kamarádce do vedlejšího vchodu.

Offline vanilka
2190 příspěvků moje polička 06. prosince 2021 16:31

Kan moje děti by napsaly Ok nebo jen palec