Renusatkou nás v noci pere půlka partají. Furt nějakou pračku slyším a není to ta naše. Kolikrát se jdu podívat, jestli to nepustil muž. A to minule ani nebyl doma. ![]()
Taky mi už hrabe.
Renusatkou nás v noci pere půlka partají. Furt nějakou pračku slyším a není to ta naše. Kolikrát se jdu podívat, jestli to nepustil muž. A to minule ani nebyl doma. ![]()
Taky mi už hrabe.
Lama_z_Lana práčku v noci zásadne nezapinam (už keď doperie o deviatej je mi to blbé) a to máme mega odhlučnenu a vstavanu, pretože je v kuchyni. Takže by som susedov, ak s nimi máš dobré vzťahy, kľudne poprosila, aby ju na noc nezapinali, mi to príde normálne. Ale tlapkam, ja som na toto vždy bola hrozne citlivá, trochu to prešlo až s deťmi, ale to asi nie je dobrá rada ako sa lepšie vyspať ![]()
Umývačka nám na noc ide ale je tak tichá, že ju nepočujem ani v kuchyni a občas ju omylom otvorím, lebo zabudnem, že ide ![]()
continuity fakt? A to tam to prádlo majú do rána či všetci ponocuju? Keď si predstavim ako naša predošlá z hora plnená práčka vedela v kúpeľni tancovať, tak by som sa susedom za nočné pranie moc nepodakovala.
Mrakoplas myčku na noc taky pouštíme, tak tichá teda není, ale když jí neslyším do našeho pokoje, co je hned vedle a to mám otevřené dveře, tak to nebude tak zlé. Nikdo si zatím nestěžoval, většina má ložnice na druhé straně.
Ja se priznavam k mycce, susicce i pracce vecer
mycku poustime cca v 9, pracka dopira taky kolem devaty a pak to sambo prehazuje do susicky. A vlastne je to hrozne bezohledny, kolikrat se v 11 jeste susi. Zkusim to nejak zregulovat, urcite to musi byt u sousedu slyset!
V nemecku jsou tyhle veskere hlucne cinnosti od 22 hodin zakazane.No ma to neco do sebe a to jen v cesku si kazdy mysli,ze si muze delat co chce.A s tim se veze i ta korona.:-)
711990 Já se taky přiznávám k večernímu praní a sušení. Jenomže jak jsem hlukově rezistentní, tak to skoro nevnímám, tak mě prostě nenapadne, že to někomu vadí. Proto bych se nezlobila, kdyby mě na to přišli sousedi upozornit. Ale ta naše sousedka mi fakt vyčítala jenom to dupání, tak tohle jí asi nevadí :o)
Zarinya Tady je to omezeni hlucnejsich cinnosti po desaty vecer casto zmineny v domovnim radu, ale nezda se, ze by ho nekdo cetl. ![]()
Pracka ani mycka mi teda nijak zvlast nevadej, teda pokud nemam migrenu, ale kdyz tuhle jedni ze sousedu zacali v pul jedenacty vrtat, to uz bylo na zabiti. Nicmene nez jsem na ne stihla vystartovat, uz na ne nastoupili jiny sousedi.
Mrakoplas tak ono to není úplně v noci, ale třeba v 10 nebo v 11.
Mne hluk nevadí, z těch bežných panelákových činností akorát vrtání, takže mě to ani nenapadlo řešit. Já se tam chodím podívat, jestli to nemám pak pověsit. ![]()
Lama_z_Lana Se stresem to určitě může souviset. Pro začátek si pořiď nějaká hluchátka.
711990 taky kolikrát doperu v deset večer. Ale já od sousedů pračku neslyším, tak si myslím, že oni tu moji taky ne. Sousedka pod námi si stěžovala, že kluci šoupají stupínky po podlaze a podobně, na pračku ne.
Zarinya mně, jako člověka ze samoty u lesa, by třeba vůbec nenapadlo, že je v bytě problém pustit večer pračku. Uvědomila bych si to až tehdy, kdy bych uslyšela hluk z jiného bytu (a vzhledem k tomu, že před půlnocí nechodíme spát, tak by mě asi udivil jen hluk až po té půlnoci), nebo by si někdo přišel stěžovat. Každý není bezohledný šmejd, nás z jeskyní tohle prostě vůbec nemusí napadnout. Chvíli jsem v bytě bydlela a nad časem praní jsem, přiznám se, vůbec nepřemýšlela.
Pinot Noir ja jsem taky holka z baraku takze to pro me byla dost novinka.Ale zas to trva uz tak dlouho,ze jsem si zvykla a libi se mi,ze se to u nas dodrzuje ac v baraku nebydli jeden jediny nemec.A treba tchyne i v baraku dodrzovala neprat ve svatek ci nedeli.
A i kdyz jsem tam napsala kazdy tak si nemyslim,ze kazdy.:-)
Pinot Noir asi tak, my jsme s mužem děti z rodinných domu, spolu pak v Praze poprvé v bytě, muž navíc se zajímavou a nepravidelnou pracovní dobou, dost často chodil domu třeba 23:30 a jak byl v pracovním procesu a nastartanovany, jal se třeba začít luxovat
, protože mu to proste nedošlo. Ale tak poučili jsme se rychle.
Ja teda ze vsech zvuku nejvic nesnesu lednici - tu jsem musela hned vypakovat na chodbu (bydlim 1kk).
Ja fakt magorim, kdyz jsem ty zvuky nevnimala 6 let co tu sem, tak nevim co by se muselo zmenit. Achjo ![]()
Já si teda i myslím, že člověk ty zvuky nevnímá během doby, kdy je vzhůru. Takže když sousedi perou do 23 a já koukám na televizi, tak to vůbec nevnímám, když ale půjdu v 22 spát, tak to slyšet budu. A já teda slyším víc sousedovic pračku ne svoji
, protože tu mám hodně tichou. Ale u nich se pravidelně ráno o víkendu leknu, že už peru. Což je druhej extrém (pro mě). Už to zapínat o víkendu hned v 6 nebo 7
Lama_z_Lana tipla bych stres /nervozitu/napeti. Ja, jak jsem napruzena, tak me kazdej zvuk vytaci
Renusatko mě třeba vadí ty zvuky i přes den. Do koupelny zavírám, když peru, myčku pouštíme, když nejsme doma/na noc. Lituju, že mám kuchyň částečně spojenou s obývákem, vadí mi, když se vaří voda, jede trouba, nejhorší je digestoř. Ale ani jeden z těch zvuků od sousedů neslyším, tak předpokládám, že ani oni ode mě. Přes den je občas slyšet televize nebo když někdo cvičí na hudební nástroj. A pak když se sousedi sprchují, ale ne tak, aby to vadilo.
Renusatko Naprogramují si to předem, aby pračka doprala, jak vstanou. Taky to sem tam udělám.
Evaeva přijde mi, ze myčka je slyšet o hodně víc než pracka. Pokud to není nejakej nevyaretovanej smejd, sousedi o patro niz měli pracku, ze jsme si připadalo jak na tankodromu a cinkaly nám skleničky v kredenci.
ted v domě slysim susicku v noci ze sklepa do prvního patra.
no a sousedka ze sousedního domu (je to dvojdum) byla zdesena z ježdění našeho v kočáru v kuchyni, jak máme tu hrbolatou podlahu, vůbec nemohla přijít na to, co to je. Neslysela to teda u nich v kuchyni, ale ve sklepe)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.