Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Janulik03
19841 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 16:53

Z pracovného procesu som nevyšla, voľno som mala len v sviatočné dni a navyše tie hladné davy, kedy by boli asi najradšej aby obchody boli otvorené aj cez sviatky stále. Teraz by sa zišlo voľno, už plánujem ako budem hniť na gauci aspoň dva dni v kuse. Tesne pred vianocami a 31. som domov išla skoro stvornozky aké to bolo náročné. A to tú prácu fakt mám rada, ale čoho je moc, toho je moc.

Offline letfenixa
10769 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 17:17

A ja mám voľno ešte týždeň,  spolu tri, to ešte len bude ťažké vstávanie,  dnes sme išli na dentalnu hygienu na 9 a musela som nastaviť budík. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 03. ledna 2022 17:27

letfenixa tak na devátou potřebuju budík běžněMy máme teď taky volný režim, vstáváme o půl deváté. V druhé polovině týdne už snad půjde aspoň jeden do školky, to bude šok

Offline Renusatko
11671 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 17:39

Janulik03 Já to mám skoro jako ty, z pracovního procesu jsem skoro nevypadla, ale volna jsem celkově měla víc. Dva prodloužené víkendy. A protože mladší syn dělá ve čtvrtek talentovky, tak jsem ho raději nechala doma a musela mu uvařit. Nejsem zvědavá, aby mu něco vyšťárali. Musím říct, že v obchodě jsem ještě nebyla, naposledy 23.

Offline Janulik03
19841 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 18:12

Renusatko no my sme dnes mali sanitacny deň. Všetko sme čistili a ľudia nám klopali na výklad . Ako je možné že sme v nedeľu necistili. No dali sme si k tomu šampanské a jednohubky. Keby sme nemuseli tak veľa umývať v by to super žúr. Ale aj tak to bolo dobré. Zajtra už zas nabiehame . 

Úprimne ja nechodím do obchodov v nedeľu a napríklad 24.  12. Ani na veľkú noc a tak podobne. Proste si kúpim predtým. 

Ako to robia iní je mi fuk. 

V zdravotníctve je to oveľa náročnejšie, tam teda fakt nie je možné aby boli všetci na sviatky doma, veľmi si vážim každého čo to robi

Offline Renusatko
11671 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 18:18

Janulik03 My jsme naštěstí ambulance, ale zase všech 5 dní mezi svátkama. Letos to vyšlo blbě. Ještě tě potom štve, že tam sedíš a zavlolají dva lidi (což nám bylo jasné), ti objednaní nedojdou a ani se neomluví, protože je ani nenapadne, že kdyby se neobjednali, tak tam nikdo nesedí. Protivní byli taky, ale zase uznávám, že protivné byly i kolegyně, protože v té práci být nechtěly a nadřízená, která to vymyslela, byla v karanténě s covidem, takže prostě prima

Offline Janulik03
19841 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 18:25

Renusatko to je blbá situácia teda , verim

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 18:31

Renusatko synkovi moc držím pěsti! Dej vědět, jak dopadl ;)

Online Mohučanka
7322 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 18:35

Renusatko to neomlouvání vůbec nechápu, já byla v půlce prosince na ultrazvuku a když jsem odcházela, doktor se přišel na recepci ujistit, že mu za ten den opravdu nepřišly celkem 4 ženy objednané na prvosemestrální screening, bez omluvy

Online continuity
41818 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 19:44

Renusatko držím mladému muzi palce. Když udělá talentovky, musí ještě na jednotné přijímačky nebo jak je to?

Offline Renusatko
11671 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 20:06

continuity Dělá talentovky na dvě školy. Když ho vezmou, tak už klasické čj a matika nejsou. Když ho nevezmou, tak se může potom hlásit na dvě školy v běžném, dubnovém termínu, s celostátní zkouškou. 

Bohužel chce na školu, kde jsou dvě kola 6 a 18.1. Výsledky bude vědět koncem ledna. Na druhé škole jsou zkoušky 8.1 okamžitě se dozví výsledky, podepisují se smlouvy a nedá se to měnit. Je to takovej podraz, kterej mě už od té školy odrazuje. Minimálně do 18.1 už tam musíš mít odevzdaný zápisový lístek a to nebude ještě vědět výsledky v té, pro něj, důležitější. 

Online continuity
41818 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 20:35

Renusatko to je docela blbé. 

Offline Karja
43837 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 21:22

Garfie My jsme stromeček s holkama odstrojovaly prvního ledna. Nám totiž opadával už když jsme ho někdy 20. přinesli. Mel to děda z nějaké prorezavky, no ta se konala asi v říjnu, snad. Prvně donesl sambo ten náš, já mu rikam ten je nějakej malej, není ten druhej (co měl děda s babičkou pro sebe) lepší? A on že jo, je větší a pravidelnější, ale že jim ho chtěl nechat. Tak jsem ho poslala je vyměnit, ať si holky užijí velký stromek, donesl to sem, spadlo jehličí jak z jiných v únoru, takže to zase měnil zpátky. Dcera prohlásila ,,ten větší stromeček opadával, ale jinak byl úplně perfektní,,:-D. Já se divím že ty stromky vůbec dožily Vánoc, ale naši ho nějak zamumifikovaly, protože ho ještě mají. 

Online continuity
41818 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 21:28

Karja no muž kupoval stromek dva týdny před Vánocemi někde v Hornbachu a za ty dva týdny vypil asi tři litry vody. Takže příště tam asi naběhne hned a dáme si ho na balkóně do kýblu. 

Offline Karja
43837 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 22:29

continuity Aha, no my mu vodu nedávali:-D:-D:-D 

Offline Kokoska
34181 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 22:37

Renusatko a co by sestalo, kdyby podepsal tu jednu skolu a pak na ni nenastoupil? Prece ho prinutit nemuzou? Jsou v tom nejake finance nebo jak?

Offline Catherinne
10702 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 23:01

continuity Karja muž taky stromek zalévání do stojanu a prý pije jako divný. A zatím je teda krásný. Odstrojovat se mi zatím nechce, asi lenost

když on večer tak hezky svítí...

Online Pinot Noir
29405 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 23:03
Reakce na Karja:

continuity Aha, no my mu vodu nedávali:-D:-D:-D 

jako fakt? 

Offline Renusatko
11671 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 23:11

Kokoska Finance ne, je to dáno školským zákonem. Můžeš zápisový lístek jednou přenést, když se na druhou školu dostaneš na odvolání. Bohužel to dává smysl jen u těch dubnových státních přijímaček, prtože tam je dělají dva dny po sobě, dozví se do pár dní, jestli jsou přijati a rozhodnou se, kam půjdou. Potom to můžou změnit při tom odvolání. Myslela jsem, že je tady u těch talentovek nějaká výjimka, ale škola se tváří, že ne. 

Offline Karja
43837 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 23:13

Pinot Noir Ne, čtu tady o tom poprvé. Nedělali jsme to ani doma, ani na to nemáme stojánek, aby se tam nějak dala pod to nádobka s vodou.