Taky se připojuju po delší době, posílám velké objeti (zásadně neinfekční a hygienické). ![]()
Je nás tu spousta, co ti drží palce.
Taky se připojuju po delší době, posílám velké objeti (zásadně neinfekční a hygienické). ![]()
Je nás tu spousta, co ti drží palce.
Práve som zozrala dva chleby s pastetou ![]()
Mrakoplas A? Nejspis to telo potrebovalo....![]()
Makara no, po tých kilách koláčov čo som cez deň zjedla ![]()
Mrakoplas ať je to cokoliv, tak o vánocích se přece může vše ![]()
Mrakoplas já si to v noci přečetla a dostala na paštiku strašnou chuť. Ale my ji vůbec nekupujeme, neděláme, prostě doma by byla leda omylem. Závidím!
711990 ja taky a jeste na rajskou omacku. Ale uz je to tak davno ![]()
711990 no daj pokoj
. Ale je pravda, že to moje rozožrate brucho začína vyzerať ako tehotenské ![]()
INCOM1 ja to tiež nekupujem, len pre samba ale tu v jednom farmárskom obchode majú fest skvelu s mandľami a slivkami, tu môžem ![]()
INCOM1
tak zacinas uz asi 8.vlnu?
Myrtila moje těhotenství provázela chuť na pivo (díky bohu za nealko), brambory v jakékoliv podobě a cokoliv studeného. Ale ty první týdny jsem teda neměla chuť na nic. (Ale jíst jsem musela furt, aby mi nebylo blbě)
Evaevamoje na svatebni kolacky.
a taky to bylo videt....+25kg![]()
no nevim co bych si pocala byt uz tenkrat v nemecku,ale muset si je pect,mozna by me chut presla.![]()
Zarinya Já pokaždé nabrala skoro dvacet kilo, ale nemyslím si, že bych jedla zas tak moc, spíš tělo hodně ukládalo. Do konce šestinedělí byla pokaždé valná většina pryč.
Evaevatak to si mela dobry,me to trvalo rok se dat do kondice.:-)
Zarinya no ty zbývající tři čtyři kila jsem do druhého těhotenství neshodila, z dalšího přibyly zase minimálně tři. Teď už jsem teda skoro na původní váze, ale objem je pořád jinde, holt mi zmizely svaly![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.