Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Isca
4874 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 07:37

Candance ..a chtěla  jsem se přes týden dovolené kouknout na něco do práce, a teď neotevřenej šanon znovu strkám do batohu...

Offline Garfie
28038 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 07:56

Kora  Rozumím ti!! 

Jinak já první těhotenství jedla prakticky jen zmrzlinu, broskve a bonbony Sněhulky.  Mohla jsem všechno, ale na tyhle věci jsem měla pořád chuť. Jediné, co jsem celé těhotenství nesnesla bylo maso, v jakékoli podobně, nejhorší bylo kuřecí, z toho se mi navalovalo asi ještě pět let po porodu. Druhé těhotenství jsem prožila bez jakýchokoli (ne)chutí. Nevolnosti se mi vyhnuly úplně. 

A do pracovního procesu se mi taky nechce, zvlášť když jsem se totálně vyčerpala ranním buzením dětí! 

Offline Kokoska
34181 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 08:02

Ja jsem pracovala uz vcera odpoledne, protoze dneska hlidam, to neudelam nic, a vec se musi odeslat, ale slo to ztuha, hodne hodne se mi nechtelo. A jeste jak delam z domova, to jde pracovni moralka do kytek tim vic. 

Online Mohučanka
7322 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 08:42

Mně se tedy taky vůbec nechce pracovat, potřebovala bych nějakou povánoční rekreaci. Navíc se před silvestrem objevil problém, který jsem slíbila řešit "jako první věc v pondělí", protože to hoří, takže ani nemůžu začít oblíbenou činností.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 08:50

Do práce jdu ráda, tady ty volna mi nevyhovují, pořád jím a piju kávu nebo víno, kolikrát jsme si s mužem nalili už dopoledne. Nene, pěkně hnusný kafe z automatu hned ráno a další už si rozmyslíš.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 09:51

A ja z pracovniho kola nevypadla a taky se mi bechce.

A taky me stvou ty vanocni kramy,mit cas tak to dneska vsechno odklidim......

Online Aranel
6346 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 12:16

Candance Proto jsem radši šla s kamarádkou na snídani do kavárny a pak po nějakých drobných nákupech. Skrz ty smutné události byly Vánoce ještě náročnější než jindy a ještě o to víc by to chtělo týden až dva volna od "volna".

Offline Garfie
28038 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 12:17

Zarinya Já potkala vyhozenej vánoční stromeček už na Silvestra!  Ale fakt je, že vypadal dost jetě, asi ho měli doma celý advent. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 12:19

Garfie Tohle je teď dost častý, jako nikomu to nevnucuju, ale nazdobí si stromek pomalu v srpnu a potom píšou, 23.12. Jaký hnusný stromky prodává Hornbach, no podívejte jak nám opadal.

Offline Garfie
28038 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 12:25

Kan Nejlíp ještě postavený u topení, že jo! :-) U nás se zdobil stromeček vždycky na Štědrý den, maximálně den předem, ale fakt je, že poslední dobou se snažím zdobit poslední víkend před Štědrým dnem. Jak jsme celé Vánoce někde na návštěvách, tak mám pocit, že si ho vůbec neužiju. Ale do Tří králů vydrží hezký vždycky. 

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 12:41

Já jsem něco uklidila už včera, stromek uklidím nejpozději ve středu. Ráno jsem na venkovní světla koukala z autobusu a  už se mi to vůbec nelíbí, ještě při tom jarním počasí ...

Offline Liesel
1630 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 13:10

Jennyfor chce to čas, bude líp

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 13:16

Kan ja mam umelej uz dvacet let a zdobim na mikulase,hodi se mi to v tom prosinci vic,ale po Silvestru mi to zacne strasne vadit,uplne se dusim jak je preplneny byt.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 13:17

Ja mam vanoce jen pro zpestreni zimy,kterou nenavidim takze od noveho roku vyhlizim jaro.A jeste unor je k nepreziti.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 03. ledna 2022 14:01

Garfie nám taky. Máme zalévácí stojánek, tak by vydržel i víc, prakticky vůbec neopadává. Taky obvykle sklizíme na tři krále, to i končí "oficiálně" to hlavní vánoční období. Dneska už je to trochu jinak, ale pamatuju si, jak mě před pár lety hrozně štvalo, že 25. už byly zavřené stánky na vánočních trzích a tak. Vždyť to vánoce teprve začínají.

Offline Garfie
28038 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 14:08
Reakce na Zarinya:

Ja mam vanoce jen pro zpestreni zimy,kterou nenavidim takze od noveho roku vyhlizim jaro.A jeste unor je k nepreziti.

​Tak tohle je, jak kdybych to napsala já!

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 14:48

Zarinya Tak umělej je právě k tomu, aby byl nazdoben dlouho, jenže některý bydlenky ve skupině Stylové bydlení zdobí živej a potom si tam stěžují. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 14:50
Reakce na Zarinya:

​Já mám únor tak do Valentýna, jak začnou navážet petrklíče, mám jaro. Letos to bude stejné jako vloni, žádný plesy, nic. Takže leden se mi taky potáhne.

Online continuity
41818 příspěvků moje polička 03. ledna 2022 16:05

Evaeva přesně zavřené vánoční trhy uz 25. prosince mi vadily vždy strašně. Ale v Krumlově to docela žilo. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 03. ledna 2022 16:23

continuity Vždycky jsme se na návštěvě u babičky chodili dívat do kostela na jesličky a nemohli jsme si ani nic dát. Ale myslím, že i v Praze už jsou trhy dýl (když jsou teda)