bram držím palce ať je vše ok. Bylas tam co dávala odkaz 711990 ?
Přiznání
bramtiez drzim palce, nech vysetrenie prebehne co najskor a hlavne je to nieco banalne . ![]()
Torrah 711990 Catherinne děkuju vám. Byla jsem v Motole, manžel rozhodl, že nebudeme čekat a vzal mě v týdnu na pohotovost.
bram Moc držím pěsti! ![]()
A víte, děvčata, že letos v září to bude pět let od toho, co mi nemoc diagnostikovali? Ani se mi nechce věřit, že s tím žiju už tak dlouho.
bram budu na tebe myslet![]()
bram Dobrý to bude! ![]()
bram dobre jste udelali, budes cekat na MRI dlouho?
711990 snad se to povede během následujícího týdne.
bram moc držím pěsti, ať to dobře dopadne! ![]()
bram tak to je skvely, i kdyz samozrejme i tyden cekani je narocny:(
bram
Též budu držet palce!
Dalia Jen sem píšu, tady je spousta oči co si to přečtou a budou se tě snažit utěšit, když nikdo takový doma zrovna není. Máš to neuveritelne těžký a na všechny paniky máš víc než nárok.Moc te obdivuji.
bram Držím palce, mně kdysi vzali hrozně brzo na MR na klinice na Hůrkách. Kdyby ti to tvoje objednání nějak selhalo zkus to tma, ale nebyla jsem na hlavě, nevím jestli se to nějak neliší teda.
Dalia ja ťa úplne chápem Dali, sama musím užívať antidepresíva. Ja som veselá, optimistická, kreatívna, milujúca, vždy ochotná pomôcť. ALE, ak sa mi nečakane a bez ohlásenia zhorší stav, niečo za tým musí byť, 100x si môžem vravieť, mám úžasnú rodinu, spokojný život, veľa zelene v záhrade, lúku plnú kvetov, psíka, ktorý sa odo mňa nepohne.
Všetko málo platné. Ty si navyše sama a to je to najhoršie. Nemôžeš si v okolí nájsť nejakú spriaznenú dušu, ktorá by ti v čase paniky a smútku trošku pomohla?
Ty si ohromná bojovníčka, ale s tvojimi chorobami, ktoré sprevádza aj hnusná depresia sa veľmi zle bojuje. Potrebuješ aj ľudskú spoločnosť.
Veľmi, veľmi držím palce a myslím na teba![]()
bram Držím všechno, co mám ![]()
Dalia Tohle je strašně náročné, co prožíváš. Moc bych ti přála, aby jediným výsledkem celého kolečka po doktorech bylo poznání, že se můžeš bezpečně svěřit někomu do péče a cítit se tam v rámci možností dobře, respektovaná a přijímaná. A otevřít se trochu víc představě, že máš vedle sebe muže, že je to něco, co chceš... to vlastně taky není špatné. No zkrátka přeju, ať tím tlakem povolí jen všelijaké ty bloky a to důležité zůstane pevné ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí