Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Paris
příspěvků moje polička 29. ledna 2022 17:46

bram Dalia bude to v pořádku, protože to MUSÍ být dobré. Držím pěsti.

Dalia nemůžou mít zvýšené onkomarkery souvislost se zánětem kvůli portu? Kolegyně je po 2 chemo a několik měsíců řeší právě zvýšené onkomarkry. Prošla kolečkem vyšetření a nikde nic. Teď ji čeká ještě jedno poslední. Taky někde zjistila, že můžou být zvýšené při zánětu. Shodou okolností teď zjistila, že má tenisový loket... že by to bylo tím? Ale ještě ji čeká to poslední vyšetření. Uvidíme, co řeknou doktoři.

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 29. ledna 2022 18:14

Paris Uvidím, čeká mě kontrolní odběr na markery a PET MR. Port bude vytažen 9. 2.

Offline selenka
7 příspěvků moje polička 29. ledna 2022 21:35

Dalia držím palce. viem si trochu predstaviť stres pri zvýšených onkomarkeroch, ja som si musela zdvojnásobiť antidepresíva. Po opakovanom odbere sa zistilo, že to spôsobila dosť slabá nádcha. Sú to veľmi citlivé potvory, zvyšujú sa pri hocijakej možnosti.

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 29. ledna 2022 21:52

selenka ... budu doufat, že za to může cokoliv jiného než rakovina. Je fakt, že mi markery brali asi tři týdny po prodělaném covidu a ještě jsem si uvědomila, že těsně po něm jsem měla zánět močových cest. A pak ten můj infikovaný port ... tak budu doufat. Děkuji!

Online Pinot Noir
29935 příspěvků moje polička 29. ledna 2022 21:53

bram to mě mrzí. Držím palce a přeju hodně sil.

Offline Garfie
28592 příspěvků moje polička 29. ledna 2022 22:05

Dalia

bram Neboj, bude to dobré, držím pěsti!!

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 29. ledna 2022 22:30

Zuzuli Dalia Musím říct, že naopak obdivuju, že to napsat dokážete, že se o to podělíte, protože spoustu lidí to možná ani nenapadne. My jsme nedávno řešili podobně citlivou diagnózu se synem. Jsem ráda, že se nakonec nic takového nepotvrdilo, protože do té chvíle mě to ani nenapadlo. Mladšího upozornila doktorka, že je to v jejich věku teď časté. Ten se doma vystresoval, mluvil o tom a starší si objevil bulku. Naštěstí jen cysta ke sledování a doufám, že to tak zůstane. A vám držím palce a moc vám ty oslavy 80 přeju

bram a tobě držím palce, ať si po všech vyšetřeních oddecheš, jak my. 

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 29. ledna 2022 22:33
Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 29. ledna 2022 22:41

Strašně moc držím palce všem nemocným

Já se přiznám, že mě dnes šokovalo, že jedna známá se vyjádřila, že nepůjde na mamograf, kam ji preventivně poslal doktor, protože "to záření škodí". Myslela jsem, že mě raní mrtvice...

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 29. ledna 2022 22:52

bram drzim palce moc

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 29. ledna 2022 22:54

Mohučanka Její volba. Jednou možná bude litovat. Myslím, že případná onko léčba tělo poškodí mnohem více. 

A děkuji!

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 29. ledna 2022 23:32

Zuzuli Dalia Mě, když se tehdy ptali, jak MOC mi po chemo bylo zle, řekla jsem jim, aby si představili, že se někde strašně ožrali vším možným, šli spát v půl třetí v noci, ráno vstávali před šestou do práce a skolila je nefalšovaná chřipka. A to celé znásobili tak třemi.

Všem přeji hodně sil

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 29. ledna 2022 23:43

Hanka H To je dobré přirovnání. Brrr! Ale je to tak. 

Offline zimnivecer
143 příspěvků moje polička 30. ledna 2022 09:39

Pro ty co potrbuji rychlou MR přidávám kontakt http://www.medihope.cz/. Je to sice Prostějov,ale sjíždí se tam celá Morava a někdy i cast Čech.jsou rychlí,mají terminy snad i o víkendu a hradí je pojistovny

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 30. ledna 2022 10:15
Reakce na bram:

711990 snad se to povede během následujícího týdne. 

​Držím palce i tobě, samozřejmě... Kdyby se to mělo někde zaseknout, můžu se ti zeptat i u nás

Offline Kokoska
35035 příspěvků moje polička 30. ledna 2022 10:17

Mohučanka zrovna nedavno na me vyskocil nejaky clanek, ze mamograf neni nic zdravyho a ucinnost tak na urovni sebevysetreni. Ted jsem to chtela najit a nasla jsem neco jinyho v podobnym smyslu, takze tvoje znama ma asi podobne zdroje.

Pro priklad https://www.naturis.cz/blog/view/mamograf-nepomaha-prevenci-rakoviny-prsu-naopak-je-nebezpecny/

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 30. ledna 2022 10:21

Kokoska 

Bože to je zas článek. Síla přírody, to jo A lidi, co vynalezli ty přístroje a i léčiva, nejsou snad součást přírody? A ty potřebný komponenty dostáváme vod Marťanů? Se picnu.

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 30. ledna 2022 10:21

Moc všem děkuju za tipy, rady a velkou podporu

Offline Kokoska
35035 příspěvků moje polička 30. ledna 2022 10:31

barbucha ale smutny je, ze spousta lidi tomu uveri. To vis, na cem by jinak dokturci vydelavali, ze. Kdyz uz, tak bych si myslela, ze je horsi ten tlak nez zareni. Hlavne teda at pak dotycni radsi nechodi se zlomeninou nebo nalezem na plicich na rtg, aby pak nesvitili.

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 30. ledna 2022 10:38

Kokoska 

Neměli by chodit vůbec nikam, všude číhaj jen samý úklady!