Gatita tak zkus sono na Ceskomoravsky v gyncentru. Objedbsni zaridis mailem a maji terminy. Byli moc mily.
MP Meri hele byla jsem tady, doktorka plne bozi, termin brzo a cely to bylo na pojistovnu! Jo a stacilo jim napsat mail a sami se ozvali.
Janulik03 Kdyby to nebylo pracoviště kam chodím už roky a maj tam ty snímky uložený, tak se na to taky vyprdnu a chodím jen na ultrazvuk. Kozy ve svěráku a na placku, to chceš. ![]()
Pavlena Já tu bolest přičítám mléčné žláze, kterou mám prý fakt pěknou, ještě. Prsa mám větší, tak se jim to asi utahuje dobře, kolegyně nemá prsa a chodí jen na ultrazvuk, máč nemaj mezi ty desky co dát, že. Nechci tě děsit, rozhodně běž.
Pavlena nemyslim ze to je norma. Ale tu to robi jedna a ta isra osoba a mne stacilo. Mat vyplnene prsia implantatom, tak uz je davno prasknuty.
Zuzuli moje lékařka vyšetří ručně a pak hned udělá ten utz, pokud si ho pacientka objedná a zaplatí.
Pavlena neboj se, mně se tam nikdy nic špatného nestalo, žádné modřiny nic. Truchu to táhne kůži, jinak v pohodě.
Letos jdu jinam, tam kam jsem chodila se nedá pošlete elektronická žádanka a během COVIDu fungovali fakt divně.
Kan šla bych jinam, dnes se snímky běžné posílají mezi pracovištěna, kdyby se jim něco nezdálo. Modřiny opravdu nejsou nutné.
711990 Dík! Objednáno a už mě nechte dneska být
MP Meri :D ale zas budes mit vsechno hotovy!!! Jeste muzes poslat muze na kontrolu prostaty...![]()
Pavlena No, já mám takový ty nevisící prsa, menší, a bolelo to pekelně, oni to natáhnou a sevřou mezi dvě desky, fakt to bolelo. Modřiny nebyly.
dynda Vado já tam snad nejdu.. ![]()
Musíš, Kájo, musíš!
Pavlena ale jdi :-) dá se to vydržet
jinak já každý rok chodím ke klinické onkoložce, prsa mi vždy prohmatá a jeden rok jdu na UZ a další rok na mamo (když mám pochybnosti v průběhu roku, zaplatím si UZ, ale pravda je, jak beru ATK kontinuálně a nemám menses, tak samovyšetření celkem flákám :-(
čím jsem starší, tím víc tam chodím se strachem, hlavně v té čekárně je čím dál víc lidí, se mi zdá
Se z vás picnu, právě jsem si vyjednala termín na čtvrtek.
Budou lívance ![]()
Ja mám sono našťastie už tento rok za sebou
. Budúci rok mám tuším už nárok na mamo ale ako to čítam, asi ostanem pri sone ![]()
Janulik03 ja som bola na sone v trnavskej nemocnici, robia aj mamograf, objednáva sa na čas cez internet. Ked tak skús tam, ak ti nevadí cesta (ja cestujem skoro za všetkými lekármi, u nás nič nie je)
Mrakoplasdakujem za tip,
Zarinya Jako musím říct, že o tom gynekologovi teda taky pochybuju. Za těch 9 let jsem neslyšela jedinou ženu, že by jí bulku našel lékař. Jako opravdu, tak 95% říká, že samo a ten zbytek mamograf nebo případně sono. Je to teda taková "soukromá" statistika jedné naší doktory, která to hodně řeší a nám tam těch pacientech chodí hodně, protože berou často hormony, které zase způsobují řídnutí kostí.
Pavlena Mně bylo řečeno, že na "v podstatě nic" je vhodnější ultrazvuk a poslali mě tam.
Renusatko tak kdyz to v cesku nedelaji tak to tezko muze najit.
Nás gynekolog prsa prohlíží. Chodím k němu cca 10let a předtím jsem měla doktorky ženy. A ta ani jedna.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.